Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 11 August 2025 sunt:
Bună, piscul meu a dispărut de acasă luni sau marți, acum este duminică spre luni, deci de o săptămână este dispărut. Nu știu unde este, plâng foarte mult după el, îmi e dor de el foarte...? (mai mult)
Bună seara! O catelusa a făcut babesioza. A primit jumate de imizol, a făcut perfuzie și a primit tratament cu zodon si ceva pentru sânge. După 2 zile de la imizol, i am făcut vaccin nobivac împotriva...? (mai mult)
Salut! Sunt CiocSimion, încântat de cunoștință!
De ce nu se sinucid oamenii străzii, dar alți oameni faimoși care au averi de milioane de dolari o fac? Oamenii străzii s- au obișnuit cu viața grea? Chiar nu înțeleg ce să îți placă să ...? (mai mult)
Salut am 21 de ani și este ok dacă sunt parțial independent financiar, adică stau cu părinții, dar încă nu am un venit suficient de mare sa ma mut singur?
Sunt mai multi cei care folosesc internetul decat cei care se mai uita la televizor, nu- i asa? Sunt tot mai multi cei care au renuntat la televizor, il folosesc cel mult pentru ...? (mai mult)
Ce ceai mi-ati recomanda sa beau azi? Dau funda!
M- am plictisiiiiiiiiiiit, voi?
De ce a renunțat la TPU utilizatoarea dullcat?
Vă salut! O întrebare pentru userii care locuiesc în orașul Pitești. Unde pot găsi în Pitești un atelier/firmă care multiplică/copiază chei (pentru yale), deci nu chei auto. Vă ...? (mai mult)
Baieti va plac fetele cu rochii mulate si crapate pe picior?:)
Ce ziceți? Viața e frumoasă? Dacă da, de ce? Dacă nu, de ce?
…baieti va place sa fiti muscati de gat?:)
Iubitul meu scuipă, nu știu ce sa ma mai fac cu el ca scuipă peste tot și pe dalele de la întrare în magazine, și în ghivecele cu flori publice, oare ce e de făcut ca nu înțelege ca nu e...? (mai mult)
Deci dacă vine ciparea și unii preoți și călugări susțin că trăitul la țară va fi salvarea și anume că la țară am supraviețui ca pe timpuri doar din roadele pământului, fără curent,...? (mai mult)
Am gasit pe internet ca in lumea asta sunt cazuri cu oameni "foarte batrani" care pretind ar avea si 115 ani dar ei dar nu au nicio dovada, nici macar un certificat de nastere nu au si nu se poate afla...? (mai mult)
Am o întrebare. eu am terminat profesionala pe partea de tehnic energetic și sunt pe profil de electrician. și vreau să mă angajez unde am făcut practică la tablouri electrice pentru industrii mari....? (mai mult)
Toata lumea acum 5 ani pe social media spunea ca pana în 2030 ajungem la un comunism global! Oare mai continua să creadă asta acum ca au trecut 5 ani și nimic nu s-a întâmplat?
Considerati ca discutiile despre politica au sens sau sunt doar o modalitate de a ne da in cap unul altuia?
Cine e mai șmecher dintre walter white și tommy shelby? argumentați răspunsul în minim 50 de cuvinte :)
Bună ziua/seara. Care este înălțimea minimă acceptabilă la un bărbat și care este înălțimea maximă acceptabilă la un bărbat? Care este înălțimea la care un bărbat începe să fie...? (mai mult)
…vreun baiat(16/17) sa vb( PRIETENESTE)? …mersiiii
Care mai stie ceva despre userul Mindfulness sau Ambivert?
Pana la urma ce are partidul AUR cu vaccinurile? De ce a făcut propaganda împotriva vaccinurilor anti-covid iar acum împotriva vaccinului HPV?
Ce părere aveți de tinerii care merg pe stradă cu trotinete electrice, deși nu au permis de conducere și nici măcar vârsta de a da de permis?
Vrea cineva sa vorbim? :X
Salut TPU am fost să-mi relipeasca displayul pe rama din nou daca nici a doua oară nu îl face bine ce sa fac?
Ce se mai aude de Marilu și Iustin?
Ieri de dimineata dormeam ca aveam si eu o zi libera dupa ce am muncit mai multe zile si pe la 7 se aud strigate si soneria. M- am dus la poarta si era un cetatean roman de etnie rroma (nu stiu daca are...? (mai mult)
Vrea cineva să vorbească contra cost? Să mă plătească
Buna! Aș vrea să știu cum se ocupa locurile la internat la liceul militar din Alba Iulia. Aș mai vrea să vă pun câteva întrebări: 1).Care este programul si la ce oră ne trezim? 2).Cate ore...? (mai mult)
Pentru cei care vreti sa va mutati din tara/v-ati mutat/va bate gandul sa va mutati.Care sunt motivele pentru care v-ati mutat/ati vrea sa va mutati?
Când sunt nervos îmi vine să bat oameni. Cum să îmi controlez furia? Fără sfaturi precum "apucă-te de box, lupte", etc.
Ce cadou ar fi cel mai potrivit pentru niște persoane abia ajunse la liceu?
Bună! Mă confrunt și eu cu o mică problemă să zic așa. De curând mi- am făcut iubit cu care mă înțeleg super bine și ne cunoaștem familiile. E cuminte, harnic, înțelept și foarte inteligent....? (mai mult)
Buna seara. Ce filme cu final neasteptat recomandati?
Salutare, știe cineva daca taxele din străinătate Italia și Spania se pot retrage? Mă refer la cele pentru pensie care au fost oprite. Aud păreri co și contra, poate spune cineva sigur da sau ...? (mai mult)
Ba ce drecu au femeile astea, ca de la un timp vad numai cucoane din astea disperate, fenomenul karen din america, e vreo boala ceva? Numa aud pe strada la magazin unde ma duc certuri tipete, crizem...? (mai mult)
Salutare! O sa va explic situația mea pe scurt ca sa ma înțelegeți: Am 24 de ani, lucrez de 3 ani ca si agent de turism, din luna februarie m- am mutat singur in chirie pentru ca acasa erau mereu...? (mai mult)
Ați fi de acord sa se transmită clipul asta in scoli? https://youtu.be/GtX1Bef46GA?si=WnvBFzv_cKa69b4K Cheers
Vrea cineva sa vorbim?
Buna. Am avut recent o discutie despre politica. La un moment dat, persoana cu care vorbeam a spus " in Romania ar trebui sa se voteze cu diploma de licenta". La care, eu am spus ca " ar trebui sa se...? (mai mult)
Îmi place fotbalul, politica, îmi place istoria, îmi plac mașinile, jocurile electronice îmi place astrologia, îmi place religia, ezoterismul, misterele, enigmele, teoriile conspirației, ...? (mai mult)
Voi credeți în chestii de genul: citire în cărți(tarot), horoscop, superstiții etc; eu nu cred, din curiozitate am băgat la Tarot și mi s-a zis că am un blestem asupra mea?
Bună, știu ca suna banal însă am o teamă foarte mare. La mine de ceva timp canta cucuveaua…canta in dreptul geamului, poate pe poarta stă și pe casa. Teama mea este următoarea, dacă mor?...? (mai mult)
Am facut un curs de agent de securitate, am terminat acum 2 luni cursul si nici acum nu am primit atestatul, normal trebuia sa vina atestatele intr- o saptamana, doua dar au trecut 2 luni si nimic, ...? (mai mult)
Ion Iliescu a murit la vârsta de 95 de ani.Cum a scapat fara sa fie pedepsit de lege? Un amarat care nu are ce sa puna pe masa si fura 2 gaini face 5 ani de inchisoare, in timp ce jigodia asta a distrus...? (mai mult)
Bună. Dacă vreau să o găsesc pe mama mea care m-a abandonat la 3 luni după naștere pot să mă duc la poliție pentru mai multe informații sau poliția nu mă poate ajuta?
Ce este un reaviz?
Tot mă defăimează niste persoane pe la spate la unii din zona. Cum pot sa aflu cine sunt? Că cei din zona nu îmi spun că nu prea vorbesc cu nimeni, de fel sunt puțin mai retras! Și de ce oamenii...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Joeytribbiani123 întreabă:
anaaaaaaaaaaaa2011 întreabă:
Ion1989 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Tarzan
Ai pasit si tu in incredibila lume a lui Tarzan si a prietenilor sai? Haideti sa vedem cat de multe va mai amintiti!