Nu ar trebui să te îngrijorezi despre așa ceva la vârsta ta pentru că în primul rând, când vei crește și vei avea o prietenă pe care o iubești, și ea te va iubi, nu veți fi împreună pentru sex. nu toate fetele sunt curve nebune după plăcere. În al 2-lea rând penisul îți va crește cu timpul, și orice mărime va avea, partenera ta va fi mai mult decât mulțumită. Asta e o lecție pe care mi-aș fi dorit s-o știu când eram de vârsta ta.
Nu e bine bre, o sa rada toate fetele de tine? l ai masurat cu rigla cu care iti faci temele la matematica?
Eu am zis fara glume de genu asta dar vad ca uni copii de sub 10 ani nu prea inteleg
Cum pana mea sa nu rad de tine cand postezi astfel de intrebari. Mintea ta de 14 ani nu prea poate procesa cat de amuzanta si tampita e intrebarea
Dc e ba tampita intrebare? am pus si eu o intrebare ca orice om
12,7 cm este verdictul unor cercetători britanici de la Universitatea de Psihologie Ulster când se referă la lungimea penisului erect la români
lungimea medie a unui vagin este de 6 - 7, 5 cm
asa ca nu te ingrijora conteaza si ce o sa stii sa faci cu el
Eu am 11 și mi-e frică.Cum să am contact sexual cu așa puțulică? Cred că e ceva boală, nu-s sigur
anonim_4396 întreabă:
RobertAlexx întreabă:
TheMoon15 întreabă: