| hitman_7179 a întrebat:

Am 14 ani am un penis de 10 cm in erectie si cand e normal are vreo 5 cm.E bine? va rog fara glume chiar vreau sa stiu daca e bine

Răspuns Câştigător
| Sigma a răspuns:

Nu ar trebui să te îngrijorezi despre așa ceva la vârsta ta pentru că în primul rând, când vei crește și vei avea o prietenă pe care o iubești, și ea te va iubi, nu veți fi împreună pentru sex. nu toate fetele sunt curve nebune după plăcere. În al 2-lea rând penisul îți va crește cu timpul, și orice mărime va avea, partenera ta va fi mai mult decât mulțumită. Asta e o lecție pe care mi-aș fi dorit s-o știu când eram de vârsta ta.

8 răspunsuri:
| Patryck2012 a răspuns:

Cam nu e normal.la 14 ani trebuie sa ai 14-15 cm pentru a fi normal

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu e bine bre, o sa rada toate fetele de tine? l ai masurat cu rigla cu care iti faci temele la matematica?

| hitman_7179 explică (pentru suntserios):

Eu am zis fara glume de genu asta dar vad ca uni copii de sub 10 ani nu prea inteleg

| suntserios a răspuns (pentru hitman_7179):

Cum pana mea sa nu rad de tine cand postezi astfel de intrebari. Mintea ta de 14 ani nu prea poate procesa cat de amuzanta si tampita e intrebarea

| hitman_7179 explică (pentru suntserios):

Dc e ba tampita intrebare? am pus si eu o intrebare ca orice om

| Q69 a răspuns:

12,7 cm este verdictul unor cercetători britanici de la Universitatea de Psihologie Ulster când se referă la lungimea penisului erect la români
lungimea medie a unui vagin este de 6 - 7, 5 cm
asa ca nu te ingrijora conteaza si ce o sa stii sa faci cu el

| Masck a răspuns:

Fiecare in felul lui... Nu suntem toti la fel

| Heinz12 a răspuns:

Eu am 11 și mi-e frică.Cum să am contact sexual cu așa puțulică? Cred că e ceva boală, nu-s sigur