| IoanaAnaiad a întrebat:

Am facut sex cu un baiat cu 5-6 zile in urma ne protejat si cred ca sunt insarcinata cum sa ii spun? Mai ales ca nu suntem impreuna! Eu sunt minora am doar 17 ani el are 24 de ani! Ce sa fac?
Dar parintilor cum sa le spun. Nu vreau ca baiatul sa aiba probleme mai ales ca tin foarte mult la el!
De unde imi dau sema ca si el tine la mine? El mi-a zis ca daca o sa il satisfac o sa fim impreuna ne vedem in fiecare seara de cand am facut sex si ma saruta doar cand santem noi doi...
Ce sa fac?
Vreu un sfat cat de urgent.

Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Pe ce se bazeaza convingerea ta privind faptul ca ai putea fi insarcinata? Fiindca dupa trecerea a numai 5-6 zile de la data intretinerii sexului nu exista nici un semn sau indiciu prin care sa fie atestat faptul ca s-a produs fecundarea ovulului existent in trompa uterina. Esti sigura si convinsa ca actul sexual a avut loc intr-una dintre cele 4-5 zile ale perioadei fertile a actualului ciclu menstrual? Deocamdata nu poti face absolut nimic altceva in afara de a calcula cat mai precis/exact daca sexul a avut loc cu adevarat in PERIOADA FERTILA. Fiindca numai intr-o astfel de situatie se poate aprecia daca devine posibila sau nu, formarea si instalarea unei sarcini. Multa sanatate!

| IoanaAnaiad explică (pentru corbulalbrosu):

Eram in cea mai fertila perioada.

3 răspunsuri:
| 0LauR23 a răspuns:

Stai sa-ti explic cu ajutorul cuvintelor mele.
Daca pana acum nu ti-a fost greata si n-ai sesizat nimic, nu cred ca ai de ce sa-ti faci probleme. cumpara-ti un test de sarcina, banuiesc ca stii ce trebuie sa faci cu el, daca nu iti spune farmacista
Si in legatura cu "relatia voastra". o sa-ti spun direct : prieteni cu beneficii