TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Dragoste şi Sex

Dragoste şi Sex

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
sebicfr
acum 5 ore | sebicfr întreabă:

Bună tuturor grup Numele meu este Sebastian și am o frumoasă vârstă de 24 de ani. Din păcate vin aici cu o poveste extrem de tristă, pe care nu recomand nimănui să fiți în situația similară...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
farcry444
acum 10 ore | farcry444 întreabă:

E normal ca la 22 de ani, fără experiențe în dragoste, să nu știu sigur dacă sunt gay sau nu?

3
Răspunde Raportează
Andrei02pavelboss
acum 12 ore | Andrei02pavelboss întreabă:

Salut TPU am o nelămurire sunt atras de toate femeile am 20 de anii și n- am nicio relație practic sunt atras de toate femeile care le vad frumoase etc dar nu pot alege una practic îmi place să umblu...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Frumusica52801
în 18 Septembrie | Frumusica52801 întreabă:

Semne ca te înșală. Lucruri după care sa îți dai seama, pliz.

6
Răspunde Raportează
DenisaAlexa
în 17 Septembrie | DenisaAlexa întreabă:

Buna. Vorbesc cu un barbat de 9 luni, dar de 2 luni avem o relatie serioasa. Desi el imi ofera toata atentia, este deschis cu mine in privinta oricatui subiect, am momente cand, daca vorbim despre ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
casiSm
în 17 Septembrie | casiSm întreabă:

Salutare, Am nevoie de o părere legată de o fată. O cunosc de mai mult timp, dar de curând m- a invitat la sala unde lucrează ea (eu mergeam înainte la altă sală). De atunci ne vedem acolo și...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
RAY
în 17 Septembrie | RAY întreabă:

Vi se pare normal să împărțiți facturile in doi? Daca îmi iau amanta o împărțim in 3 sau dacă și ea îți ia amant in 4, ce părere aveți e buna ideea?

3
Răspunde Raportează
pissyvc
în 17 Septembrie | pissyvc întreabă:

Bună, deci am ieșit cu un băiat zilele trecute. Menționez ca am fost colegi de liceu, în ultimele luni de liceu a dat câteva semne ca ma place, dar eu nu le- am luat în serios.Si într- un final...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
FatimaS
în 16 Septembrie | FatimaS întreabă:

Puteți să îmi dați în cap cu hate cât vreți voi, dar eu nu o să mai tac și am să spun tot ce am pe suflet, astăzi. Sunt nervoasă și nu mai suport să mi se pună mie pumnul în gură că...? (mai mult)

20
Răspunde Raportează
Patry46886
în 16 Septembrie | Patry46886 întreabă:

Hei, la ultima menstruatie am avut dureri și simțeam contractile uterine, iar mai nou simt așa când elimin sânge sau chiar cheaguri de sânge o plăcere ca și excitația sexuală si simt nevoia...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
ana29292929
în 16 Septembrie | ana29292929 întreabă:

Buna. Va rog sa Nu judecati. In a 7 a zi de ciclu, cand menstruatia se terminase cu o zi inainte sau poate era pe terminate chiar atunci, iubitul si a frecat penisul de zona vaginului meu, scurt timp....? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
adriana167892
în 16 Septembrie | adriana167892 întreabă:

Bună! Mă confrunt de ceva timp cu o problemă și nu știu ce să mai cred, va rog sa mă ajutați. Luna trecută l am prins pe iubitul meu cum dădea apreciere și mesaj la altele pe tiktok. L am...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
VerginicăVacăGrasă
în 16 Septembrie | VerginicăVacăGrasă întreabă:

Hey lume, sunteți de acord ca de fapt vinovatul morții tinerei ucrainiene Iryna este de fapt iubitul ei iresponsabil care nu a fost în stare sa meargă după ea noaptea sa o ia de la lucru, ea săraca...? (mai mult)

4
Răspunde Raportează
I0NUTA
în 16 Septembrie | I0NUTA întreabă:

Buna, Știe cineva la ovulele Contracept- M, cu cât timp înainte de actul sexual, nu ai voie sa te speli cu săpun? Altă întrebare ar fi: pe ce perioada pot fi folosite? In prospect am găsit...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
RAY
în 15 Septembrie | RAY întreabă:

Ce îi împinge pe bărbați spre o relație serioasă, căsătorie? Instinctul lor biologic este sa se reproducă cu mai multe femele

1
Răspunde Raportează
farcry444
în 15 Septembrie | farcry444 întreabă:

Heyy, este normal să nu fi avut niciodată experiențe intime până la 22 de ani și cum pot să schimb asta în mod sănătos? Mulțumesc!

19
Răspunde Raportează
RAY

O viața alături de o fata urâtă dar te iubește vs o viață cu aventuri cu femei frumoase contra cost?

3
Răspunde Raportează
IsofacheTantica
în 15 Septembrie | IsofacheTantica întreabă:

Ieri ma contactat un domn Henry Ortuz este numele lui cu telefon +1574-209-9637.Mi-a zis ca este dib Elvetia si vrea sa fim prieteni. Vreau sa aflu identitatea lui ca mi se pare cu scamar.Multumesc!

5
Răspunde Raportează
RAY

Sincer băieți când vedeți fete frumoase,tinere, nu ați vrea o aventura cu ele?

1
Răspunde Raportează
Mario1996
în 13 Septembrie | Mario1996 întreabă:

De ce băiatul când o vede pe fata se scarpină la penis? :))

10
Răspunde Raportează
Alexandraa97
în 13 Septembrie | Alexandraa97 întreabă:

Imi doresc socrul. Simt o atracție și o tensiune între mine și socrul meu de 60 de ani. Eu am 28, și cred că și el simte asta. Uneori îl surprind privind subtil la mine, mai ales la sâni,...? (mai mult)

43
Răspunde Raportează
danyjrl
în 12 Septembrie | danyjrl întreabă:

Salut, am nevoie de ajutor și sfaturi din partea tuturor, de câteva zile am făcut match pe Tinder cu o fată din Filipine, fiind plictisit în aceea seară, i- am scris și după am vorbit puțin și...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
Vasilica_Miron_1986
în 12 Septembrie | Vasilica_Miron_1986 întreabă:

Dece după ce am făcut sex cu o femeie și am terminat mi s-a sculat din nou de ce?

8
Răspunde Raportează
cristivasai
în 11 Septembrie | cristivasai întreabă:

Faceti edging? Cat rezistati fara să terminati?

8
Răspunde Raportează
anonim_4396
în 11 Septembrie |

Am acum o relație cu beneficii împreună cu fostul meu dar eu mă culc cu el fiindcă încă mai țin la el și totuși mă atrage fizic dar refuzând să petreacă timpul cu altcineva. El mi- a spus...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
Anonimu7384
în 11 Septembrie | Anonimu7384 întreabă:

Am o întrebare mai ciudată, voi când va măsurați penisul? Eu îl masor normal, adică de la osul pubian până în vârf, daca masor in a doua metoda adică de lângă penis lipit rigla din os ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
asadav
în 10 Septembrie | asadav întreabă:

Salut. Am o colega de la un alt birou cu care flirtez extrem de timid. Adică se vede ca ne place unul de altul, chiar și lumea observa. Am ieșit de 2 ori în grup și am dansat cu ea dar era foarte...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
RAY
în 10 Septembrie | RAY întreabă:

In trecut nu exista masuri de contracepție iar frica ceea mai mare era să facă un copil cu un bărbat greșit, oare gândirea asta sa transmis până în ziua de azi sau femeile aleg acum aventurile...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Maria1609
în 9 Septembrie | Maria1609 întreabă:

Salut, am 15 ani si am o intrebare ceva mai ciudata. Daca ma uit la vaginul fetelor de pe p*****b este total diferite fata de un vagin obisnuit. Adica eu sunt fata si vaginul meu nu arata ca Al lor si...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Awsomesnail
în 9 Septembrie | Awsomesnail întreabă:

Buna,iubita mea e insarcinata de 6 saptamani, ar putea face avort medicamentos?

7
Răspunde Raportează
Hypefox
în 9 Septembrie | Hypefox întreabă:

Un sfat în legătură la situația mea. Am o perioadă unde simt ca e totul negru și văd numai probleme. Am un job bun, câștig binișor, am de toate, nu mor de foame. Sunt chiar recunoscătoare...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Synes
în 8 Septembrie | Synes întreabă:

Am avut sex neprotejat acum o luna si jumatate, nu eram in zilele fertile. El nu a ejacuat in mine. Este posibil se fi ramas insarcinata(pS. Cantaresc mai mult decat trebuie).

4
Răspunde Raportează
RAY
în 8 Septembrie | RAY întreabă:

Fetelor va place să fiți mințite de băieții? Dacă ești sincer cică sunteți obiecte sexuale

1
Răspunde Raportează
marianmarian0000
în 8 Septembrie | marianmarian0000 întreabă:

Cate persoane sunt aici care fac sex folosind metoda retragerii? Haideti să fim realiști, ce sanse sunt ca o femeie sa ramana însărcinată dacă nu ejaculezi în ea? Eu știu ca lichidul prespermatic...? (mai mult)

19
Răspunde Raportează
RAY
în 8 Septembrie | RAY întreabă:

Băieți,fete cum a fost primul contact cu vaginul/penisul, mă refer din punct de vedere psihologic? ))))

5
Răspunde Raportează
Reveenton
în 7 Septembrie | Reveenton întreabă:

La ce vârstă femeile intră la menopauză? După menopauză mai fac sex?

13
Răspunde Raportează
UnAltVirginTristȘiDisperat
în 6 Septembrie | UnAltVirginTristȘiDisperat întreabă:

Ce înseamnă „fată lipicioasă"?

4
Răspunde Raportează
rares53736
în 6 Septembrie | rares53736 întreabă:

Buna ziua, stiu ca este nepotrivita intrebarea dar am o situatie peste care nu pot trece.In data de 5 sept am intretinut niste acte intime cu iubita mea (tinem cont ca era la doar 2 zile dupa ciclu), ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
pinkgirllll88
în 6 Septembrie | pinkgirllll88 întreabă:

Bună. Am o verișoară care lucra ca ospătar. Ideea e ca s- a săturat de munca asta. Trebuie să și plătească studiile, începe curând și facultatea și nu se mai poate descurca. S a decis să...? (mai mult)

14
Răspunde Raportează
RAY
în 6 Septembrie | RAY întreabă:

Ai pățit vreodată să simți ceva bănuiesc iubire vorbind cu cineva?

7
Răspunde Raportează
RAY
în 6 Septembrie | RAY întreabă:

Am văzut un video pe tik tok, tipul o invita pe una în oraș și la Sf ii propune să ajungă la ea in pat, vi se pare moral?

5
Răspunde Raportează
RAY
în 5 Septembrie | RAY întreabă:

Când stai cu o persoană trebuie să simți o plăcere fata de ea? Placerea este involuntară, de ce sa stea o fata cu un băiat de care nu este atrasa dar e băiat bun ca caracter tu ești strada de...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
SetYourselfFree
în 5 Septembrie | SetYourselfFree întreabă:

Bună, vi se pare normal ca iubitul meu sa ii răspundă la videourile sale de pe tik tok cu "mersi draga mea"sau "mersi mami te pup"unei femei în vârstă care- i comenteaza adesa la video- uri spunandu-...? (mai mult)

9
Răspunde Raportează
vladpirvulescu99
în 5 Septembrie | vladpirvulescu99 întreabă:

Buna, sunt pentru prima oara pe site. Am si eu o problema, m- am vazut cu iubita mea si s- a oferit sa- mi faca sex oral, ulterior dupa m- am sters cu un servetel, m- am dus sa ma spal pe maini si ...? (mai mult)

7
Răspunde Raportează
RAY
în 5 Septembrie | RAY întreabă:

De ce sunt mai empatice femeile decât bărbații? Femeile îmi lasă banii mai mulți și mă servesc cu de toate

3
Răspunde Raportează
Raul111111
în 5 Septembrie | Raul111111 întreabă:

Exista grupuri de WhatsApp sau Telegram unde putem afla recenzii de pe siteurile Sugardaters sí Cautsponsor?

1
Răspunde Raportează
Anisoara4
în 5 Septembrie | Anisoara4 întreabă:

Eu și iubitul meu ne- am atins zonele intime, el avea lichid din acela când te exciti dar înainte s- a șters cu un servetel de unica folosință și nu a existat penetrare, pot rămâne gravida? ...? (mai mult)

12
Răspunde Raportează
Andreeagagar123
în 5 Septembrie | Andreeagagar123 întreabă:

Buna ziua, as dori sa intru si eu in grupul acela de pe telegram unde se posteaza femei goale, cine imi poate da invitatie?

3
Răspunde Raportează
RAY
în 4 Septembrie | RAY întreabă:

Cum stați voi la capitolul exprimarea sentimentelor sau a va cere iertare daca ați greșit?

4
Răspunde Raportează
Anonimu7384
în 4 Septembrie | Anonimu7384 întreabă:

Buna TPU. Ideea e că eu am 15 ani de o luna de zile și mărimea penisului meu este de 18, 5- 19 măsurând corect cu liniarul de la osul pubian până la varf și sunt un băiat forte dezvoltat de...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Xena20
    trimisă pe 17 Septembrie

Xena20 întreabă:

Mai sunt și alți șoferi care prefera sa conducă o mașină cu cutie manuală, doar pentru placerea condusului, deși au vazut cum e sa conduci și automată?
    21 răspunsuri
  • farcry444
    trimisă pe 17 Septembrie

farcry444 întreabă:

Care e greutatea ideala la varsta mea? 22 ani, acu am 67- 68, 175 cm circa, nu fac sport si momentan nu lucrez, inainte cand lucram aveam maxim 63, am pus grasimi si am putina masa musculara. Dar...? (mai mult)
    20 răspunsuri
  • Maria1609
    trimisă acum 9 ore

Maria1609 întreabă:

Ce treaba au pozele in oglinda cu pitipoancele? Eu am foarte multe poze in oglinda, sunt o pitipoanca? Si apropo, ce gen de muzica asculta o pitipoanca de obicei? In afara de manele
    15 răspunsuri
  • LisaJulie
    trimisă pe 17 Septembrie

LisaJulie întreabă:

Pareri in general despre țările asiatice? Care este experienta voastră ( cei care ați vizitat China, Japonia, India, Coreea de Sud)
    14 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.582.202
  • Întrebări: 3.951.064
  • Răspunsuri: 17.639.746
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 42 minute
Ce zici de un quiz?
Copiii de la 402

Copiii de la 402

Ai copilarit alaturi de Jesse, Nancy si Polly in clasa 402? Hai sa vedem cat de multe stii despre ei!

Start quiz
Categorii
  • 651.882 Adolescenţi
  • 55.504 Afaceri & Financiar
  • 22.857 Artă şi Cultură
  • 72.676 Auto & Moto
  • 144.202 Beauty & Fashion
  • 16.482 Benzi desenate
  • 54.965 Carieră
  • 20.314 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.821 Conversaţii