Cauzele pot fi multiple... Nu i-a placut... Nu era suficient de "incinsa" si o durea... Cauta in librarii cartea "Cum sa depasim dificultatile sexuale" a lui Fracois-Xavier Poudant citeste-o si propune-i si ei sa o citeasca... In cazul in care se regaseste in situatiile prezentate acolo poate ar trebui sa vorbeasca cu un psiholog sau sexolog.
Spune-i ca nu este normal, si incearca sa mergi cu ea la doctor sa vezi de unde vine aceasta lipsa de pofta sexuala. Daca refuza, si nici macar nu vrea sa incerce sa readuca totul la normal, cel mai probabil are pe altcineva sau nu te mai iubeste, asa ca ce-l mai bine e sa-i dai papucii.
Numai bine, Shin
Ok, mai multe detalii... amandoi avem aceeasi varsta, 21 ani... Pana acum un an nu facusem dragoste doar o data, si sigur nu m-a inselat. (Sometimes you just know...)
Probabil ascunde ceva.Nu cred ca are pe altul.
Incearca sa ii propui sa mergeti la un doctor, daca nu vrea e clar ca are vreo boala sau ceva care sa o retina.
Succes!
Eu nu stiu ce in capul ei.incearca sa vb cu ea, dar e ceva foarte ciudat:ori nu i-a placut cu tine, ori iubeste pe altcineva, ori are vreo boala si i-e rusine sa recunoasca, boala pe care a facut-o dupa ultima data cand ati facut sex
Poate avea ceva probleme
si i va fi rusine!
:-svorbeste cu ea!`ntreabo!
Poate a facut cu altu si ii e scarba sa mai faca cu altcineva...nu stiu, eu asa as proceda...nu vreau sa fac cu altu, mai ales cu iubitu meu dupa ce am facut s*x
Lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala
S-a creeat un blocaj. undeva ceva nu e ok. ceva a inhibat-o probabil altfel nu pot explica ce s-a intamplat cu voi
Nu ne-ai spus. ce varsta are prietena ta? poate nu vrea din cauza varstei.si nu e pregatita...incearca sa vezi de ce are retineri in aceasta privinta.totul o sa fie bine ai sa vezi...