Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

303565intrebari
2051418raspunsuri
77627utilizatori
17minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Let�s Do It, Romania!
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
01 Sep
SATI 235.226AFISARI
66.884VIZITE
57.716V. UNICI
(26 Februarie 2010 )
Daniela22 intreaba:

Atunci cand i se ridica penisul unui baiat inseamna ca iubeste fata cu care sta nu?Inainte i se ridica si prietenului meu,dar acum numai.Credeti ca nu ma mai iubeste? Doresc raspunsuri serioase.Multumesc anticipat ;P

Ai un raspuns pentru Daniela22?
Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
  • 28 răspunsuri: | RSS raspunsuri
  • monyk a răspuns:
    raspuns ales
    Buna,draga mea cand penisul e ridicat inseamna ca e excitat,dar nu in asta consta iubireahee hee,daca se excita poate sa ii se ridice chiar daca nu esti tu cea care il excita,sa nu crezi ca daca unui baiat ii se ridica penisul te iubeste,sau daca nu ii se ridica nu te iubeste,sunt alte chestii prin care iti poti da seama de ceea ce simte pentru tine.Hmm...interesanta gandire,bafta!
  • (26 Februarie 2010 20:52 )
    mariusboy72 a răspuns:
    Mah eu stiam ca ti se ridica cand o gasesti atragatoare,cred ca nu i se mai ridica ca poate sa plictisit sau nu o mai gaseste atragatoare.Sper ca raspunsul meu sa te fi ajutat
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    2
    0
    0
  • (26 Februarie 2010 20:52 )
    ayedana a răspuns:
    Sigur nu te mai iubestelaughingce dovezi mai vrei?
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    1
    2
    0
    2
  • (26 Februarie 2010 20:54 )
    dtte a răspuns:
    Papusica,esti sigura ca atunci cand unui baiat "i se ridica" penisul,inseamna ca te si iubeste?Eu as vrea sa te contrazic:"i se ridica" atunci cand exista atractie fizica,nu neaparat iubire!Pe cine iubesc baietii in somn daca dimineata se trezesc cu el "ridicat"?Parerea mea este ca trebuie sa te documentezi mai mult pe tema asta!
    RĂSPUNSUL ESTE:
    3
    0
    2
    3
    0
  • (26 Februarie 2010 20:56 )
    Raspuns anonim:
    Eu zic sa-l duci la doctor sau sa i-o legi de o macara, ca sa se ridice.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    2
    4
    0
    0
  • (26 Februarie 2010 20:57 )
    Haruka a răspuns:
    Penisul unui baiat este erect [ridicat] in cazul in care este excitat. Nu trebuie neaparat sa te iubeasca pentru asta .
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    0
    0
    0
    0
  • (26 Februarie 2010 20:58 )
    gigiro a răspuns:
    Nu stiu cat de obosit este,daca ai facut sex cu el,cat de mult faci ca sa-l exciti,si in rest ce ti-au sris colegii.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    1
    0
    1
    1
    0
  • (26 Februarie 2010 20:58 )
    dbkalyy a răspuns:
    Te mai iubeste , nici mie uneori nu mi se scula cand imi tineam prietena in brate sau o sarutam . UNEORI , rareori.

Dar stai linistita ca te iubeste ,nu e asta o problema.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    0
    1
    0
    1
  • (26 Februarie 2010 21:15 )
    Raspuns anonim:
    Cand unui baiat i se ridica penisul, este atunci cand el este excitat sexual. Cand un baiat se gandeste la lucruri deochiate, atunci se ridica. Asta nu are nici o legatura cu faptul daca te iubeste sau nu.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    1
    0
    0
    1
  • (26 Februarie 2010 21:18 )
    Nita a răspuns:
    Cati ani ai? Ca ai pus o intrebare ... laughing
    RĂSPUNSUL ESTE:
    1
    1
    0
    1
    0
  • (26 Februarie 2010 21:58 )
    Brigaela a răspuns:
    Erectia la un barbat insemna ca este excitat si nu are absolut nici o legatura cu iubirea. Erectia poate sa apara si uitandu-se la o poza cu o femeie sexy, de care evident nu-l leaga nici un sentiment.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    3
    0
    0
    2
    0
  • (26 Februarie 2010 22:45 )
    aditzu a răspuns:
    Cred ca te-ai lamurit ca e vorba despre excitatie si nu iubire da?Dar nu o lua de buna, poate fii pe plan psihic.Un optimist ar zice poate ca prietenul tau doreste sa te satisfaca din plin si e stresat ca nu s-ar ridica la nivelul asteptarilor.In loc sa intrebi aici eu te sfatuiesc sa vorbesti deschis cu el winking Succes
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    0
    0
    0
    0
  • (27 Februarie 2010 09:38 )
    XJR . a răspuns:
    Nu prin reactia penisului se vede daca un baiat te iubeste sau nu ,sunt alte elemente si mod de comportare in care sa deduci acest lucru .
    RĂSPUNSUL ESTE:
    1
    0
    0
    0
    0
  • (27 Februarie 2010 11:51 )
    I'mPerfect(a)! a răspuns:
    Erectia nu tine de iubire ci de atractie!
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    0
    0
    1
    0
  • (27 Februarie 2010 13:22 )
    elena a răspuns:
    Penisul nu stie sa iubeasca, este doar instrumentul impreunarii.

Atunci te dorea, acum te iubeste. Mai grav este, atunci cand vrei sa faci dragoate cu prietenul si penisul nu reactioneaza nici intr-un fel. Atentie, daca i-ai aplicat toate procedurile, insemna ca s-a plictisit si s-ar putea, sa sa vrea o "domnisoara" noua. Trist, dar adevarat!
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    0
    0
    0
    0
  • (27 Februarie 2010 14:04 )
    Raspuns anonim:
    Probabil nu-l mai exciti asa tare ca inainte. incearca sa aduci ceva nou relatiei si ai sa vezi ca i se va "ridica" din nou. winking
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (27 Februarie 2010 16:28 )
    Raspuns anonim:
    Lol...Cauta-ti altu' laughing

Sau asteapta pana ii trece impontenta laughing
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (27 Februarie 2010 22:24 )
    Aerosmith a răspuns:
    O Doamne, nu mai pot de ras rolling on the floor
    RĂSPUNSUL ESTE:
    1
    0
    0
    1
    0
  • (28 Februarie 2010 18:51 )
    Raspuns anonim:
    Cand p[enisul se ridica tu dati bichini jos repede pana nu se culca -TE VEWI CAI AMARNIC?
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (1 Martie 2010 16:51 )
    Raspuns anonim:
    Da cand i se ridica inseamna ca ii place ce a facut cu ea sau se gandeste la ea in ipostaze sexy dar daca nu inseamna ca se gandeste la altcineva
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (2 Martie 2010 11:30 )
    cristacheceliute a răspuns:
    Nu e problema de iubire. Uneori nici macar de excitatie, o erectie poate apare si aleator, depinzand foarte mult si de circulatie. O erectie de dimineata sau in autobuz nu vine din excitatie sexuala.

Faptul ca iti faci griji din cauza erectiei lui imi spune ca el s-ar putea sa sufere o inhibitie. Nu stiu care e situatia intre voi, stati impreuna, are un servici care il solicita, poate e felul cum faceti sex, cati ani are, poate niste gesturi ale tale i-au trezit indoieli in privinta sexului cu tine - barbatii pot fi foarte vulnerabili atunci, sau poate pur si simplu l-ai suprasolicitat fizic sau psihic. Uita de sex o luna in care sa nu ii bati nici un apropo, te porti ca o amica doar il mai saruti si vezi cum se comporta.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (3 Martie 2010 16:10 )
    rolling on the floor))))))))) doamne .mai cand i se trezeste ala mic inseamna ca e excitat nu ca te iue bste .doamne ce intrebari
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (6 Aprilie 2010 10:13 )
    Raspuns anonim:
    Nu
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (15 Iunie 2010 14:10 )
    Raspuns anonim:
    Auzi tie chiar nu ti ... umpic de rusine tu proasta ca vede toata lumea
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
    Raspuns anonim:
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
    Raspuns anonim:
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (21 Iulie 2010 11:47 )
    MagdaMagdutza a răspuns:
    Adunci cand i se ridica penisul unui baiat nu inseamna ca te iubeste ,inseamca ca este excitat,poate sa se rigice la toate fetele care il excitahappy
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (25 Iulie 2010 06:01 )
    Raspuns anonim:
    Draga mea, te rog sa uiti ce ti-au scris toti pe aici si sa faci un singur lucru ... intreaba-l pe el ce ai intrebat aici happy
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0