Esti o inconstienta care se repezeste pentru ceva ce oricum vei regreta! nu acum dar te asigur ca mai incol imi vei da dreptate?! ce legatura au vedetele cu viata ta? ele nici macar nu stiu ca noi existam dar noi le idolatrizam! de ce?
eu iti sugerez, sa nu faci o greseala atat de mare pentru viata si viitorul tau! nu te baza si nu miza pe faptul ca el se va desparti de prietena lui si ca va ajunge sa te iubeasca pe tine! in nici un caz! nu te amagi singura ca nu merita! si in + crezi ca ar fi corect fata de actuala lui? asteapta, si sa iti garanteze ca s-a despartit de ea, si nu-i sari in brate imediat! baietii sunt atat de diplomati cand vine vorba de interesele lor, incat f usor poti cadea daca nu are cine sa te sfatuiasca! daca te-ar fi iubit, sau in fine sa inceapa sa simta ceva pentru tine, primul pas ar fi fost sa se desparta de cealalalta si eventual sa vrea sa fie pe urma mai mult in preajma ta! dar nici de cum nu o va schimba pe actuala pentru tine! el vrea doar sex, stiind ca esti virgina si se va simti onorat si ar avea eventual cu ce sa se laude in fata prietenilor! si nu miza ca nu va spune!
chiar esti atat de naiva sa crezi asta? niciodata, asculta niciodata un lucru cat de mic nu va ramane ascuns! acum sau mai tarziu tot se va afla si iti vei da cu capul de pereti ca ai facut un pas atat de important in viata ta cu o persoana care nu te merita! eu iti multumesc sincer ca ai postat inainte de a o "face" si ca vei medita la cuvintele mele!
daca esti inteligenta si nu pui "botul" asa cum spuneai la orice, te rog ascultama si ia partea buna din critica mea! nu-ti distruge viata si viitorul pentru o persoana care nu vrea sentimente ci doar sex! de ce sa fi tu cea care trebuie sa ii satisfaci lui "nevoile" si el tie nu.
de ce sa fi ranita pentru a fi fericita, prin asta vezi tu "a trai din plin"? eu zic sa iti cauti un baiat serios care nu vrea doar asta de la tine, si sa va bucurati de o iubire pura si adolescentina asa cum meriti! ai timp pana dupa 18 ani sa iti satisfaci si celelalte "nevoi", bucura-te de viata atat cat mai poti privi lumea aceasta rea cu o privire de copil! nu te grabi sa cunosti rautatea si sa devi o femeie! renunta la idee si daca vei vrea sa mai vorbim despre ceva, ma poti contacta. sunt disponibila sa te ajut cat vei dori! iti multumesc inca odata ca intrebi inainte de a face o greseala! ai grija de tine! muahhh:*
Buna.
Momentul in care iti incepi viata trebuie sa fie cu persoana potrivita, sa il iubesti nu sa iti placa de el, si sa ai incredere in el.
El 100% o sa se laude cu treaba asta, dar daca tu te simti pregatita poti sa o faci...nu e nici devreme nici tarziu sa iti incepi viata sexuala :0 Astept un raspuns dupa ce ai facut sa vedem daca ti-a placut
Hehe, mai exista si posibilitatea sa vrea si omul o bifa in caietel la casuta cu "sex cu o virgina". Sau sa scrie un +1 la aceeasi rubrica.
E treaba ta ce faci numai ai grija sa nu te lasi folosita si sa iti para rau apoi. Oricum, daca vrei doar o tavaleala si ai pofta de asta da-i bice. Dar daca ai planuri de indragosteala si alte treburi din astea emotionale mai bine stai in banca ta. S-ar putea sa te frigi.
Mai asteapta 1 an 2 macar.parerea mea(apropo eu am 14 ani dar sex nu vreau, doar prieten)![]()
daca iti place de el mult si sti ca si lui ii place de tine si daca te simti pregatita sa iti incepti viata sexuala
de ce nu? distractie placuta
Http://followyourheart175.wordpress.com/gelozia-strica-armonia/ intrati , o sa va placa!