Eh si eu sunt intr-o situatie similara, atat doar ca eu sunt baiat.
Si eu am avut curajul si curiozitatea de a cere sfaturi in acest sens, acesta e un lucru foarte bun.
Cam asta sunt sfaturile mele:
In primul rand el trebuie sa stie neaparat ca nu esti initiata in acest domeniu, cum probabil stie de fapt.
Probabil a-ti stabilit de comun acord ca va ve-ti proteja folosind prezervativul. Unii spun ca ar fi nevoie si de anticonceptionale prescrise de un medic in urma unei consultatii, asta sa fie un procent cat mai apropiat de 100% in ceea ce priveste riscul unei sarcini nedorite, si eu as fi de aceeasi parere, mai ales ca sunteti novici si ar putea aparea unele evenimente nedorite (sa alunece prezervativul sau sa se rupa) sanse destul de mici, dar totusi...
Un alt aspect important care l-ai si mentionat este acela ca tu trebuie sa fi convinsa de dragostea care ti-o poarta, si probabil asa e. Nu trebuie sa ezite sa iti spuna acest lucru si inaintea si in timpul actului in sine. Iti va da foarte multa incredere in el.
Preludiul va trebui sa dureze ceva minute bune, te va ajuta sa te excici si sa te relaxezi, astfel incat penetrarea va fi putin dureroasa sau chiar deloc.
Nu programa nimic, lasa totul sa vina de la sine, comunica tot timpul cu iubitul tau si vei avea parte de o experienta care nu o vei uita niciodata. Iubiti-va mult!
Folositi obligatoriu prezervativ, dar unul de calitate, preferabil Durez. Nu luati cu arome sau cu nervuri, striatii, zimti, ci unul simplu. Suplimentar, luati de la farmacie un lubrefiant pe baza de apa tot de la Durex si folositi-l din plin.
Tu relaxeaza-te, nu fi speriata si pune-ti o perna sub fund, asa incat sa te ridice putin. Pozitia va fi buna si penetrarea mai usoara. Folositi un preludiu excitant dar nu neaparat ingrozitor de lung (ca-ti mai scade din excitatie si implicit din lubrefiere).
Am mai raspuns nu odata! Incepi, cu mainile foarte bine spala-te!, sau el - idem! si cu unghiile scurte si foarte bine pilite, sa largesti orificiul himenal, la inceput cu un deget, progresiv, prin miscari circulare, si apasand usor, in 1-a saptamana, apoi cu 2 degete in a 2-a saptamana, si cu 3 degete in a 3-a!
Iar cand va fi, sa bei un pahar de vin rosu sau sampanie cu 20 de minute inainte de penetrare (aproximativ.) timp in care, el prin mangaieri si tandrete, te va pregati fizic si psihic pentru a-l primi.
Ar fi bine sa fie un loc curat, frumos, sigur, si ambient cu lumanari parfumate, flori, etc. si fara graba!
Success!
Si eu imi faceam atatea probleme la inceput.doamne.si pana la urma a fost foarte foarte bine.Eu o sa iti zic ce stiu din proprie experienta.Fii relaxata, vei face asta cu o persoana pe care o stii, cred eu, destul de bine, va iubiti, va respectati si nu are de ce sa iti fie teama. Puteti folosi un lubrifiant ca sa nu ai dureri, desi faza asta cu durerea e indoielnica.si un prezervativ. Aveti grija de voi si sper sa fie exact asa cum ai visat tu
Pai in primul rand daca el nu e virgin si e experimentat, sa te ia usor, si mai ales sa faca el munca, iar pe tine cand te doare f rau incat sa nu mai suporti, sa ii zici sa bage mai usor penisu. Daca el nu e virgin si a mai facut`o cu vre`o fata virgina stie cum sa te ia.Bafta si nu uitati prezervativul :*
Da are dreptate durex ar trebui sa ii spui sa introduca incet penisul pentru a nu-ti curge sange...sa aveti prezervative
BUNA draga mea
am sa-ti raspund pentru ca stiu prin ce treci.De curand m-am dezvirginat si eu(am avut NUNTA) Vreau sa-ti spun ca si eu si sotul meu am fost virgini. Mie imi era foarte frica de dezvirginare.Am incercat si m-a durut groaznic.Am dat fuguta la farmacie si am cumparat LIDOCAYN SPRAY (spray anestezic pentru asa ceva) AM dat 20 de pufuri in vagin, am asteptat 2 minute si nu am mai simtit durerea deloc.
IN prima faza vei simti o arsura de la Lidocain apoi iti amorteste zona si nu mai simti nimic poate sa te taie si tot nu mai simti
PS: Spune-ne cum te-ai descurcat panan la urma
DRAGA MEA
Si eu am trecut de curand prin asta...eu si sotul meu am fost virgini amandoi... dupa cateva incercari esuate, pentru ca pe mine ma durea foarte tare am dat fuguta la farmacie si am cumparat LIDOCAYN SPRAY(spray anestezic pentru asa ceva) si un lubrifiant.AM dat 20 de pufuri in vagin, am asteptat 2 minute si nu am mai simtit nimic.Inceraca cu incredere, si nu-ti face griji.Am incercat si eu varianta cu relaxarea, cu un pahar cu vin, dar fara rezultate.Pana am cumparat LIDOCAYN SPRAY nu am reusit.
PS: sa ne spui si noua daca ai reusit