Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

303565intrebari
2051418raspunsuri
77627utilizatori
17minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Let�s Do It, Romania!
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
Ce au facut prietenii tai pe TPU.ro
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
01 Sep
SATI 235.226AFISARI
66.884VIZITE
57.716V. UNICI
(23 Noiembrie 2009 )
pixie intreaba:

Buna , am si eu o nelamurire.Dupa primul contact sexual , in prima luna am avut CM (intarziat si mai scurt decat de obicei) , inainte de asta am facut 3 teste , toate au iesit negative, insa acum de 2 luni nu am mai avut CM( nici contacte sexuale ) si am facut un al 4 lea test , care de asemenea a iesit negativ , se poate sa fiu totusi insarcinata? tin sa precizez ca si inainte de a-mi incepe viata sexuala aveam CM neregulat iar in unele luni nu-mi venea insa nu stiu ce sa cred.Multumesc anticipat!

Ai un raspuns pentru pixie?
Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
  • 5 răspunsuri: | RSS raspunsuri
  • Brigaela a răspuns:
    raspuns ales
    Nu esti insarcinata, dar trebuie sa te duci cat mai repede la ginecolog. Nu e deloc normal ce ti se intampla si poate fi semnul unor dereglari grave care sa necesite tratament cat mai repede.
  • (23 Noiembrie 2009 14:48 )
    eluveitie a răspuns:
    Pai daca a iesit negativ atunci poti sa stai linistita ca nu esti insarcinata.Insa trebuie sa mergi sa'ti fai un control sa vezi din ce cauza inca mai ai ciclul neregulat happy
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (23 Noiembrie 2009 18:19 )
    kittyalexandra a răspuns:
    Ar fi cazul să mergi la medic. Dacă testele ţi-au ieşit negative probabil că nu eşti însărcinată, dar ar trebui să mergi la medic pentru nişte analize. Şi nu uita acum că ţi-ai început viaţa sexuală trebuie să te duci la medic cel puţin 1 dată pe an dacă ai peste 17-18 ani, sau 1 dată la 6 luni dacă ai mai puţini.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (23 Noiembrie 2009 21:57 )
    constantaproca a răspuns:
    Mergi la un cabinet medical pentru un control de rutina,chiar daca nu esti insarcinata pot exista alte probleme.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (24 Noiembrie 2009 19:28 )
    Raspuns anonim:
    Bună.

Sunt dereglări hormonale. Bine este să faci dozările de endocrinologie, un test Babeș Papanicolae, un ecograf intravaginal te vor ajuta să afli care este de fapt starea de sănătate a ta.

Pa, pa.

RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    1
    0