Incepe prin ce mai face, iar dupa ce conversatia isi are rostul, poti incepe cu acele intrebari la care raspunsurile sunt la el!
Să te duci la el să îl întrebi de ce nu vorbește cu tine! Ce s-a întâmplat, care e motivul!
Eu intotdeauna rezolv lucrurile simplu. Ai fost cu el, te-ai despartit sau pur si simplu nu ati mai vb? Daca nu ti-a spus nici el ca nu mai vreti sa fiti impreuna, nu i-ai zis nici tu atunci nu inteleg unde e problema. Uite, du-te la el, simplu, doar nu ti jena de el daca ai fost cu el 5 luni si il intrebi, si mai simplu ca ce s-a intamplat? de ce nu vorbeste cu tine? si apoi continuati. Ii spui tot ce te framanta si rezolvi odata situatia. E cel mai simplu, de ce sa stai sa te gandesti ce se intampla cand poti sa il intrebi pe el pur si simplu ce se intampla si dupa aia sti ce ai de facut? Bafta:*
Păi,evident.dacă a fost plecat 3 luni în străinătate ar trebui să-l întrebi cum a fost acolo şi alte chestii legat de acelaşi subiect ca să intrii în vorbă cu el.Nu consider răspunsul meu ca fiind unul bun, dar eu aşa aş fi procedat.Baftă
Amaliaaaalala întreabă: