| Loredana96 a întrebat:

Buna sint cu el de 7 luni. Avem 14 ani.Totul merge bine.Este doar o singura problema.Mereu ma imbratiseaza, ma saruta mereu pe obraz, cind imi este frig imi incalzeste manele.E atit de dulce, fara el nu stiu cine as fi.Niciunul din noi inca nu a avut primul sarut.Da stiu e culmea, sintem de 7 luni impreuna si nu ne-am sarutat niciodata pe buze.Stiu ca el o vrea dar nu are curajul, si eu la fel.De multe ori ne privim ambii in ochi, si observ ca el se uita la buzele mele, dar nu o face.Si nici eu nu o pot face nu am curajul.Ma bucur ca el e cu mine impreuna ca cu adevarat ma iubeste si nu imi face avansuri.

Voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| MsD a răspuns:

Eu cred că te iubeşte Şi dacă tot n-are curajul încearcă tu să-l săruţi prima..Primul sărut vine de la sine nu trebuie să te înveţe cineva mai ales dacă o faci cu persoana iubită.Mai apoi mai experimentezi. Dacă nu eşti curajoasă nu vei putea vorbi cu el despre aceasta.Dar dacă el tot nu o poate face încearcă tu. îţi urez mult succes :*:* pupici

3 răspunsuri:
| CrazyKitty a răspuns:

Cred ca ar trebui ca totul sa mearga de la sine. cand veti fi pregatitzi am2, atunci se va intampla [sarutul]
scuze, da nu-s prea buna la sfaturi din astea :3

| anonima3389 a răspuns:

Cred ca e minunat...si-mi aduc si eu aminte cum eram eu la inceput cu pr meu, la fel de timida, e usor sa-ti zic acum fa tu primul pas, dar probabil stiu ca nu vei face ca nici eu nu l-am facut.altceva nu stiu ce sa zic, lasa totul sa vina de la sine si o sa fie bine.

| SecretLady91523 a răspuns:

Ahhh. Dragosteaapuppy dog eyeslove struck. Eu cred ca baiatul asta te iubeste cu adevarat. Nu trebuie sa te stresezi, totul o sa vina de la sine cand o sa te astepti mai putin. Sper sa fiti fericiti in continuare!:*