Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

140380intrebari
1091516raspunsuri
44306utilizatori
18minute timp mediu de raspuns
99% din intrebari au primit raspuns
Heyo
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
12 Mar
SATI 61.071AFISARI
172.591VIZITE
55.078V. UNICI
(9 Februarie 2009 )

Buna sunt alexa si am 12 ani.stiu ca pare o nebunie...dar...am facut sex neprotejat...se poate sa raman insarcinata?...cnd am facut sex...era prima oara cand am avut ciclu.va rog raspuns

Ce nota dai intrebarii?
Adauga la favorite
  • 145 răspunsuri: | RSS raspunsuri
  • assiris a răspuns:
    raspuns ales
    Ma apuca ameteala cind aud de acestea. Probabil nu va mai trece mult si o fetita de 2 ani, va ruga pe o prietena de 7-8 care stie sa scrie, sa intrebe pe TPU, daca nu cumva a ramaz insarcinata cu Gigel cu un an mai mare ca ea cu care a facut sex neprotejat. Am senzatia ca lumea a innebunit si asta datorita Tv, media si a excesului de EDUCATIE SEXUALA. Sexul a devenit deodata problema numarul unu a omenirii. Oare cum au trait atitea mii de generatii de oameni fara aceasta excesiva educatie sexuala? oare au foat atit de innapoiati?

Unde te intorci in jurul tau nu mai exista criza mondiala, nu mai exista plimbare in parc, nu mai exista un film, nu mai exista o carte, nu mai sunt resurse care dispar intr-un mod alarmant, nu mai e poluare, incalzire globala, poezie, boala sau sanatate, petreceri sau zboruri spatiale, descoperiri stiintifice sau relatii interumane firesti.... totul este S E X. Sexul a devenit COCAINA NATURALA a umanitatii, drogul permis de la cea mai frageda varsta pina la cele mai adinci batrineti. Fac sex barbati cu barbati, femei cu fmei, barbati cu femei, oameni cu animale, specii cu specii (poate si omeni cu copaci vom auzi intr-o zi) totul se reduce la sex. Apoi vin nenorocirile. Citeva minute de fericire, de extaz, de zbor in al nu stiu citelea cer si apoi calvarul vietii protagonistilor, copii nefericiti, parinti ingroziti de soarta copiilor, boli de toate felurile si cite si mai cite.

Iartati-ma ca am dat frau revoltei din mine dar observ pe zi ce trece ca varsta celor care se lanseaza in experiente sexuale este tot mai mica sa nu mai spunem si de acele nenorocite bestii umane care abuzeaza si de inocenta copiilor. Se va mai opri vreodata sarabanda asta a sexului de peste tot, la orice varsta, oriunde si oricum? Asa arata Homo Sappiens Sappiens al secolului XXI?
  • (9 Februarie 2009 20:59 )
    kittyalexandra a răspuns:
    Da, e posibil. Vrei sa-mi povestesti cum s-a intamplat, poate reusesc sa-ti dau un sfat. Daca vrei, trimite-mi un mesaj.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    2
    0
    1
    0
  • (9 Februarie 2009 21:45 )
    mariazet45 a răspuns:
    Poti ramane insarcinata ,te poti inbolnavide diferite boli si multe altele ti se poate intampla ,pentru dumnezeu ai 12 ani ,trimite mesaj privat poate vb mai mult .
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    0
    0
    1
    0
  • (9 Februarie 2009 21:48 )
    jahjah a răspuns:
    rolling on the floor fantastic... cum sa faci frate sex la 12 ani? a innebunit lumea...
    RĂSPUNSUL ESTE:
    1
    0
    1
    0
    2
  • (9 Februarie 2009 21:48 )
    carla a răspuns:
    Alexa, este foarte devreme. Daca tot ai facut-o, macar citeste cat mai mult despre metodele de protejare. Daca erai la menstruatie atunci, e foarte putin probabil sa ramai insarcinata.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    0
    0
    0
    0
  • (9 Februarie 2009 21:54 )
    Swabia a răspuns:
    Noah bunhee hee....se inmulteste lumea cat ai zice"peste"!....Mai fato tu ti-ai dat seama ca ai 12 ani?..Un copil da nastere altui copil!...Interesant!hee hee
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    1
    1
    2
  • (9 Februarie 2009 22:31 )
    NoName a răspuns:
    Alexa, ai primit deja multe raspunsuri, sper ca ai inteles care sunt pericolele. Vreau sa iti mai aduc inca un argument, e posibil sa nu te fi gandit la el.

Conform articolului 198 Cod Penal, "Relatiile sexuale cu o persoanã care nu a împlinit vârsta de 15 ani se pedepsesc cu închisoarea de la 1 la 5 ani ". Cu alte cuvinte, prietenul tau poate fi acuzat si poate ajunge la inchisoare.

Gandeste-te foarte bine la tot ce ai aflat pana acum, si opreste-te!

Daca ai nevoie de ajutor stii unde ne gasesti.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    2
    0
    0
    1
    0
  • (9 Februarie 2009 22:43 )
    .Mr.Mike. a răspuns:
    @ralucabuzoianu-foarte interesanta legea pe care ai gasit-o.eu cred ca in fiecare an varsta o sa tot scada,deoarece in vremurile acestea viata sexuala se incepe mult mai devreme decat trebuie...cred in 2020 o sa fie varsta minima de 10 ani.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (9 Februarie 2009 22:58 )
    ZAZU a răspuns:
    Bravo raluca,este unul dintre raspunsurile cele mai intelepte pe care le-am intalnit pana acum pe acest site,trebuie sa ne asumam riscul la implicarea altei persoane in actiunile inconstiente pe care le facem ,aceasta fetita isi asuma responsabilitatea unei sarcini la varsta ei?!!!dar consecintele grave care ar putea deriva de aici!
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (9 Februarie 2009 23:24 )
    pupimik a răspuns:
    Ok! Spune-mi ca glumesti! Te rog sad! Nu pare o nebunie...chiar e!! Fa-ti un test de sarcina.Daca iese pozitiv...dute la mama si spune`i ce prostie ai putut sa faci.Doar ea te poate ajuta.Sau...eventual...un frate sau o sora mai mare.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (9 Februarie 2009 23:27 )
    alexa4321 a răspuns:
    Sincer ai facut cea mai mare greseala din viata ta ca tiai inceput viata sexuala asa de repede!!....ai grija macar pe viitor!!!
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (10 Februarie 2009 00:17 )
    Raspuns anonim:
    Iubita eu am 20 d ani si inca nu mi-am inceput viata sexuala.tu c ai avut in kap knd ai facut asa ceva?nu te gandesti la tn l viata ta.acum e prea tarziu s mai dai timplul inapoi.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (10 Februarie 2009 00:19 )
    Raspuns anonim:
    Prea devreme
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (10 Februarie 2009 00:29 )
    alexutzza a răspuns:
    Doamneeeerolling on the floor)chiar k a inebunit lumea...e posbil sa fi deja insarcinata.dar nu mai bine vorbesti u cu mamica si incerci sa'i explici situatia.o sa aiba un soc foarte mare,dar ea te poate ajuta.mai nu imi vine sa cred,u chiar ai 12 ani??hee hee)
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (10 Februarie 2009 00:42 )
    bluedar a răspuns:
    Eu n-am sa dau un raspuns pretinsei fetite de 12 ani. Ci am sa intreb... a raspuns cuiva pe privat aceasta persoana.. daca da.. aveti convingerea ca nu e doar o bomba aruncata ca sa se vada reactiile? Si apoi daca asa ar fi, pai ma gandesc ca eu la 12 ani deja stiam si de menopauza, cale lunga pana acolo, si totusi pe atunci nu se discuta asa deschis despre sex, dar am gasit, am intrebat si mi s-a raspuns. Eu nu vreau sa cred ca in Romania mai exista la ora actuala, copil de 12 ani, fetita mai ales, ca nu ma simt capabila sa n-o alint, sa nu stie ca sex fara protectie chiar si o singura data poate inseamna intr-un procent foarte ridicat sarcina, chiar si la varste mici.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (10 Februarie 2009 10:10 )
    AlinaBulina a răspuns:
    Salut, Alexa.

Din pacate, da, poti fi insarcinata, asa ca cel mai bine e ca, la 2 saptamani dupa actul sexual, sa-ti faci un test de sarcina (costa pana in 10 lei, se ia de la orice farmacie si afli rezultatul in cateva minute).

O sa-ti spun si eu ce ti-au zis toti: e mult prea devreme sa faci sex la 12 ani. Si stii de ce? Pentru ca inca nu esti o persoana responsabila (dovada: nu te-ai protejat, iar acum e posibil sa fii insarcinata... la 12 ani). Plus de asta, imi aduc aminte de vremurile cand aveam eu varsta asta - fetele care isi incepeau viata sexuala pana in liceu (pana in 14 ani) nu erau privite bine, nici macar de baieti. Intr-adevar, nu stiu cum sta situatia acum (poate, de fapt, toate fetele de 12 ani fac sex si nu stim noi), dar iti garantez ca niciun baiat nu o sa te respecte pentru chestia asta. Nici ei nu sunt destul de maturi. happy Iar fetele te vor vorbi pe la spate.

Eu zic sa te opresti si sa mai astepti o vreme. Sunt atatea chestii misto pe care le poti face la 12 ani. happy
    RĂSPUNSUL ESTE:
    3
    0
    0
    0
    0
  • (10 Februarie 2009 12:22 )
    valeryu a răspuns:
    Alexa de acum faptul e consumat dar gindestete singura ca, imi inchipui ca o poti face, daca ai inceput asa tinara cu sex .... ce vai face la 20ani? vei plinge in pumni cu lacrimi de singe si vei blestema zioa cind te-ai dizvirginat.Eu am inceput la 15ani si am un baietel au trecut 6ani de atunci si acum imi pling in pumni chiar daca sunt casatorita.Da sar putea sa fi gravida dar daca nu esti (si sper sa nu fii)chiar daca esti copil stai linistita si nu o mai face si cu altul daca nu vrei sa ajungi o depravata.Barbati vorbesc intre ei povestesc de aventurile lor si e deajuns sa spuna 2 ca te-a avut in pat sa te priveasca ca pe o curva.Nu lua in rau cuvintele mele nu vreau sa te jignesc.Daca vrei sa vorbim, imi poti scrie un mesaj privat!
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    2
    0
  • (10 Februarie 2009 19:55 )
    mariazet45 a răspuns:
    Alexa ,realizeaza cit ai bulversat tpu daca ai primit18 raspunsuri in 24 de ore ,crede-ma ca e destul de grav dar faptu e consumat speram sa nu ti se intample nimic si sa te opresti pt sanatatea ta .Fara sa se puna in discutie faptu ca vei fi numita nu stiu cum si ca vei fi barfita ,ma gandesc totusi ca ai avut totusi o relatie de joaca si nu s-a intamplat nimic .Trimite te rog mesaj sau da-ne mai multe amanunte santem foarte ingrijorati pentru tine si te putem sfatui fara sa facem presupuneri daca ne dai detalii.
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (11 Februarie 2009 12:40 )
    Raspuns anonim:
    12 ani? si totusi de ce nu ma mir?
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    2
  • (11 Februarie 2009 22:43 )
    Raspuns anonim:
    Buna draguto...da nu pare o nebunie ci e o nebunie ...trebuia daca simteai nevoia de sex sa te masturbezi nu e un lucru periculos si e cam egal cu sexul ...eu am 13 ani si sunt din pacate ff matura pe varsta mea ...si eu ma masturbez ...inloc sa fac sex ...te rog frumos SPUNEI MAMEI TALE SAU TATALUI SI MERGETI LA SPITAL !!!E FF IMPORTANT DACA CUMVA AI RAMAS INSARCINATA SA FACI AVORT ...PENTRU CA O SARCINA LA 12 POATE SA FIIE FF NOCIVA COPILASUL CARE POATE TRAI IN BURTA TA NU SE POATE NASTE BINE PTC TU NU AI CONDITILE PT EL ....CORPUL TAU SE MATURIZEAZA SI COPILUL IN BURTA TA >>>>UN COPIL DA NASTERE LA ALT COPIL NU SE POATE ....DAR AI FOST VIOLATA ?
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (11 Februarie 2009 22:45 )
    roxana a răspuns:
    TE ROG FRUMOS SA IMI TRIMITI MESAJ ...SI SA IMI EXPLICI MAI EXACT CA TE POT AJUTA!AI FOST ADEMENITA (VIOLATA)SAU A FOST DE BUNA VOIE ?CATI ANI AVEA BAIATUL ?
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (13 Februarie 2009 09:12 )
    Raspuns anonim:
    Problema ta principala, draga alexa, nu este amănuntul daca ai rămas sau nu insărcinată, acest lucru este prea puţin probabil să se fi produs încă de la primul contact sexual, totuşi cum există această posibilitate, ideal ar fi să-ţi faci un text de sarcină ( se găsesc astfel de teste în farmacie, aşa numitele teste-barză) şi dacă ai avut ghinionul de a te cupla cu cineva aflat la acelaşi nivel de pregătire sexuală cu tine şi aţi făcut-o lată, atunci neapărat trebuie să vorbeşti cu părinţii tăi, altfel nu se va rezolva problema. Dacă ai scăpat, atunci este timpul pentru a înţelege implicaţiile unui act sexual. Dacă nu ţi-a explicat nimeni despre ce-i vorba, atunci dă-mi voie să o fac eu: sexul nu ni s-a dat pentru plăcere, ni s-a dat pentru procreere. Exista şi plăcere, corect, numai că placerea există tocmai pentru ca actul să fie ceva dorit, este modalitatea găsita de natură pentru a determina animalele care acţionează strict instinctual să se înmulţească. Omul este însă ceva mai mult decât un amalgam de instincte, are aşa numita raţiune ceea ce face ca el să fie responsabil pentru actele sale. În cazul sexului responsabilitatea celor implicaţi este dată de : 1. Posibilitatea aducerii pe lume a unui copil care va avea tot dreptul la o viaţa normală. Dar spune-mi tu, un copil născut de o mamă de 12 ani are vre-o şansă să ducă o viaţă normală? Cine s-ar îngriji de acel copil din moment ce la 12 ani încă ai nevoie şi tu de îngrijire?

2. Corpul tău la 12 ani înca nu este în deajuns de dezvoltat cât să poţi purta o sarcină până la capăt fără probleme, ca să nu mai zic nimic de problemele aferente unei naşteri. În cazul unor complicaţii medicale în ceea ce te priveşte cine crezi că va purta răspunderea ?

Eu bănuiesc că nu doreşti să vorbeşti cu parinţii tăi şi te înţeleg într-un fel. Nu pot fi prea apropiaţi de tine dacă s-a putut întâmpla una ca asta fără ca ei să fi observat şi fără ca vreunul din ei să fi purtat cu tine o discuţie despre sex, în momentul în care din punct de vedere fizic ai atins stadiul de dezvoltare când acest lucru să fie posibil. Tocmai de asta zic că principala ta problemă nu este eventuala sarcină (ce nu cred să existe) ci mediul în care trăieşti şi educaţia de care beneficiezi. Dezvoltarea ta fizică face posibil să întreţii un act sexual, dar nu tot ce da natura trebuie şi folosit imediat. Ideal este ca prima dată să înţelegi cu exactitate ce faci şi ce implică ceea ce faci. Nu se reduce actul sexual la clipa de plăcere ci se cuvine să fii conştienta de toate implicaţiile unui act sexual, mai ales neprotejat. Există nu doar pericolul de a rămâne însărcinată ci şi posibilitatea de a contacta o boală venerică, există zeci de boli cu transmitere prin contact sexual, ceea ce face ca în ziua de azi nici un om conştient şi responsabil să nu facă sex neprotejat decât cu partenerul stabil şi de cele mai multe ori şi cu acesta doar în cazul în care sexul dintre ei urmăreşte obţinerea unui urmaş, altfel nu merită riscat.

PS. Sper ca nu faci o mare confuzie. La primul contact sexual, în mod normal se produce deflorarea, altfel spus dezvirginarea, ceea ce atrage după sine sângerarea. Cantitatea de sânge diferă de la caz la caz, funcţie de consistenţa ( grosimea) membranei, resistenţa ei, etc. , dar nu trebuie confundată această sângerare cu menstruaţia.

Am 35 de ani şi am o fetiţă care are aproximativ anii tăi (este ceva mai mare)
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (19 Februarie 2009 22:42 )
    Raspuns anonim:
    Assiris, nu mi s pare ca e vorba de "exces de educatie sexuala", ci din contra. dak era vorba de "educatie sexuala" cum o numesti tu stia macar la ce sa se astepte si cum sa se protejeze....
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (3 Martie 2009 15:32 )
    Raspuns anonim:
    Nu crezi ca esti prea mica?

RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (6 Martie 2009 18:31 )
    Raspuns anonim:
    ..............................................
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (17 Martie 2009 18:04 )
    Raspuns anonim:
    Doamnee...esti cam nebuna sa faci sex la 12 ani...macar sa-ti fi inceput viata sexuala la 17-18 ani...s-ar putea sa ramai insarcinat....dar de ce nu ati folosit macar prezervativ daca stiai ca s-ar putea intampla orice...iar baiatul cu care ai facut sex nu gandeste mai deloc..
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (20 Martie 2009 21:51 )
    Raspuns anonim:
    Esti prea mica pentru a face asa ceva draguto....realizeaza ce poate sa se intample cu viata ta.Mai bine ai spune aceasta intamplare parintilor pt k ei te por ajuta .
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (26 Martie 2009 14:19 )
    Alexyya a răspuns:
    Nu pot sa cred.esti proasta sau...nebuna?nu pot sa cred!sunt cu un an mai mica decat tine dar.....innebunesc
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (27 Martie 2009 11:01 )
    Raspuns anonim:
    Da poti sa ramai insarcinata
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (31 Martie 2009 20:50 )
    Raspuns anonim:
    Fetit-o ajutorul principal va fi mama sau daca nu te poate ajuta un psiholog. dar tu teai gindit ce ai facut cind teai culcat cu iubitelul tau?si e si te aprideleste cei cu tine!!!
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0
  • (4 Aprilie 2009 12:41 )
    Raspuns anonim:
    Si normal ca ai ramas insarcinatastraight face dar epe devremewinking nu gandesti inainte de aface ceva? pe o parte asa va trebuietongue
    RĂSPUNSUL ESTE:
    0
    0
    0
    0
    0