Baietii incep viata sexuala mult mai devreme decat fetele.La fete riscurile sunt mai mari la varste sub 17 ani ![]()
Eu de la 15 ani am inceput
mai exact de la balul bobocilor din liceu
Si eu la aceeasi varsta
misto la balul bobocilor
Sincer muulti o fac inainte muulti la baieti nici nu apuca 12 ani la fete cam 13-14 acum depinde de persoana de cat de dezvoltat e si cum e relatia intre cupluri
Buna! Si eu sunt noua pe TPU, dar nu vad rostul intrebarii.Ce te intereseaza de intimitatea altora? Indicat e sa iti incepi viata sexuala de la minim 17 ani, hai 18 ca sa nu existe riscul de a face cancer de colon sau ca sa nu existe o sarcina la o varsta atat de frageda la care nu o poti duce, la care se pot produce complicatii si cel mai rau poti sa o pierzi.Decat sa chinui un sufletel, mai bine puneti pofta-n cui!
AutumnalFeelings a răspuns:
""Buna! Si eu sunt noua pe TPU, dar nu vad rostul intrebarii.Ce te intereseaza de intimitatea altora? Indicat e sa iti incepi viata sexuala de la minim 17 ani, hai 18 ca sa nu existe riscul de a face cancer de colon sau ca sa nu existe o sarcina la o varsta atat de frageda """... cancer de colon?!? :D :))
_____ http://verze.ro - simtul umorului nu a murit!
Dragut site-u :X nu stiam de el
Col uterin!***
Acum am văzut.Greşeala mea.Probabil m-am grăbit.Sorry!
Cancer de colon... daca iti incepi viata sexuala (la fete) pe la 13-14-15 ani riscul de a avea cancer de colon pe la 30 de ani este mult mai ridicat decat la o fata care si.o incepe de la 16 in colo... bine, asta nu inseamna ca daca faci sex la 15 ani ai sa ai cancer mai incolo dar totusi e un risc
AlexStefan1 întreabă: