anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am si eu o intrebare destul de lunga thinking >:"
Deci imi place de un baiat de vreo 15 [eu am 13], si nu stiu cum sa ii atrag atentia cum k il plac si asa ceva... Insa cred ca deja am fost oarecum "refuzata" avand in vedere ca mi-a zis ca sunt mica waiting:yawn
Si nu stiu cum sa il fac sa ma placa, pentru ca i.am aratat o poza q mine mai "sexy" si a zis ca e dragutahee hee, iar eu ca proasta i.am spus ca il plac straight face. OAre am stricat totul?

+ k vreau sa vb q el pe mess, dar nu avem ce thinking adica nu stiu despre ce sa vb sad, imi dati idei?puppy dog eyes

3 răspunsuri:
| CrazySoursD a răspuns:

Sincer. nu cred ca vreun baiat de 15 ani se va uita la o fata de 13 ani..pentru ca astia de 15 ani se vor uita mereu la astea mai mari sau de varsta cu ei, nu mai mici.dar lasa ca daca te refuza acum, sigur cand vei fi mai mare se va uita la tine si atunci il vei refuza tu. Crede-ma, asa am patit si eu! decat ca eu aveam 13 ani iar el 14 si de abia pe la 15 ani s-a uitat la mine, iar acum la 16 e in limba, dar il refuz sa sufere si el, cum am suferit eu

| daassh a răspuns:

NU, ai procedat foarte bine, asa se face asa se cucereste un baiat, continua sa stai in preajma lui sa vorbesti cu el cand ai ocazia sau oriunde ai avea ocazia sa vorbesti cu el, si el incetul cu incetul o sa fie atras de tine.Succes!

| alexandruf37 a răspuns:

Poti sa te apropi de el incetul cu incetul: jucati un joc impreuna, mai comenteaza-i la pozele de pe facebook (daca are ) mai vorbiti una alta pe afara. Si cred ca o sa se apropie de tine. Succes!