| Sisuu a întrebat:

Am si eu o nelamurire... mi-am inceput viata sexuala de aprox 2 luni! Am 18 ani si jum, daca este important), insa nu am avut f multe contacte deoarece ma durea f tare la inceput si nu mai continuam...insa de curand mi-am facut curaj sa o fac, nu mai simt durere insa nu simt nici o placere.Mentionez ca am aprox 3-4 contacte.Este normal sa nu simt placere? crying Multumesc!

Răspuns Câştigător
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Ba este normal, având în vedere câte contacte sexuale ai avut până acum. Ca să simţi plăcere trebuie să-l doreşti cu adevărat pe partenerul cu care faci sex şi să nu uiţi de preludiu! De asemenea, trebuie să porţi o discuţie cu el, în care să-i explici situaţia, iar ulterior va şti ce să facă ( stimularea punctului G, mângâieri şi săruturi în zonele erogene, ş.a.m.d).
Baftă!

6 răspunsuri:
| monicutza_5552 a răspuns:

Buna, nu este normal sa nu simti placere... incearca sa vorbesti cu iubitul tau, si sa gasiti o solutie. eventual schimba-ti pozitia astfel incat ppunctul G sa fie stimulat, ca tu sa ai orgasm! cauta si pe net mai multe informatii :*

| Sisuu explică:

"Persoana respectiva" este prietenul meu de 2 ani!

| ApaMineralaPlata a răspuns:

E ceva in neregul poate nu te exciti destul de mult, sau nu te relaxezi! Inainte de tot, ar trebui sa te satisface, sa va jucati, sex oral in cat sa iti placa si tie! Cauta pe net, mai multe informatii despre asta sigur gasesti! Sper ca te-am ajutat bafta!

| anonima_6131 a răspuns:

Poate nu te satisface indeajuns persoana respectiva s-au te simti prea incordatawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu,nu este normal.Inseamna ca ala e cretin si nu stie ce sa faca,nu este indeajuns de dotat si tu stai ca o mobila nu misti nu faci nimic, nu te exciti, insa daca nu este asa inseamna ca suferi de frigiditate din pacate.Cauta pe net si vezi ce inseamna.

| erika86 a răspuns:

Exista si femei care nu simt placere, dar nu trebuie sa fie si cazul tau. acum intrebarea mea ar fi daca tu te-ai masturbat pana acum?(nu vreau sa sune a indiscretie, dar important)si daca da, si ai reusit sa simti placere inseamna ca nu e nimic neinregula trebuie doar doar sa gasiti pozitia potrivita(poti sa te masturbezi in timp ce faceti dragoste, asta ar fi cel mai simplu), esential e sa fii relaxata, sa te simti tu bine in pielea ta. Have fun!