Bună. La mulţi ani!
Scuză-mă, am încetat să mai citesc de când ai început cu "X","A" ş. a. m. d.
Acum văd că a apărut şi un "L".
E vorba despre băieţi sau despre alfabet?
Fii deschisă şi mai succintă, că nu înţeleg nimic.
O seară plăcută. Un an nou fericit !
pa, pa.
Din ce am inteles de la tine, la A tii mai mult decat la L... daca e asa, eu zic sa mai vb inca 1 data cu el si sa ii spui ca esti convinsa ca il placi.Vezi ce zice, in functie de respunsul lui, te orientezi Pe x scoate-l de tot din schema, pentru ca e un nesimtit atata timp cat iti cerea bani sh etc.Stii cum e vorba aia: cine alearga dupa 2 iepuri(in cazul nostru3) nu prinde nici unul. Alege. l pe cel pe care il iubesti. E imposibil sa tii si la L si la A la fel...ai grija ce faci
Pe persoana fizica, deci asadar fiindca:
A = are prietena
X = te'a folosit
L = stati mult impreuna => cuplu fericit.
Deci asadar fiindca deoarece pentru ca:
X + thea = -100
} X si A ies din ecuatie.
A + thea = -100
=>> thea + L = +100 =>> T + L = TL.
X sa stii ca iese din discutie pentru ca te-a folosit. Cu A nu poti sa fii pentru ca are iubita si ti-a spus ca nu vrea sa renunte la ea si tu ai zis ca nu il mai placi. Iar din cele spuse de tine rezulta ca il iubesti cu adevarat pe L. Fundita?
Poi eu zic sa faci asa:daca u nu il mai placi pe A pentru ca el are prietena si e mai mare atunci de L de ce iti place pentru ca ei au aceeasi varstra si e cam "ciudat" deoarece A cum ar putea sa te priveasca cu L stiind ca odata se saruta cu tine.Si dupa parerea mea u esti cam mica nu tiai prea ales bine nici un prieten mai bine iti "cautai" unul de 12 sau de 13 ani pentru ca nu prea aveti subiecte comune de ex cu A el acum e in clasa 9 si u a7a ce crezi ca ai putea discuta cu el? In fine eu zic sa ii lasi pe toti, dar u daca il iubesti pe L stai cu el! Sper ca ti-am fost de ajutor! Funda?
Amaliaaaalala întreabă: