Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3173570intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
MediaDOT.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
26 Oct
SATI 306.084AFISARI
199.309VIZITE
181.713V. UNICI

Ce inseamna orgasm >:''?Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 10 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Punctul culminant al excitatiei sexuale, grad suprem de voluptate ce apare la incheierea actului sexual.
  http://dexonline.ro/definitie/orgasm
  Vad ca net ai.Foloseste-l.
 • a răspuns:
  Orgasmul e punctul maxim al excitatiei sexuale.
 • explică:

  ai.rrares1996 in primul ramd sunt fata ma cheama letissia b-), in al doilea rand nu am cum sa fiu gay, poate uh un pic cam prost, da` eu* gay in niciun caz rolling on the floor
 • explică:
  Nu stiam asta, cum nu stiam nici ce inseamna orgasm :d. mersi oricumhappy
 • a răspuns:
  Orgasmul (climax sexual, juisare) este rezultatul final apărut ca răspuns al activităţii ciclice din timpul actului sexual şi poate fi obţinut de ambii parteneri. Orgasmul este caracterizat ca o plăcere fizică intensă, controlată involuntar de sistemul nervos autonom. El este acompaniat de contracţii ciclice rapide ai muşchilor pelvini inferiori, care înconjoară organele genitale şi orificiul anal. Orgasmele sunt de asemenea frecvent asociate cu alte reacţii involuntare, incluzând spasme musculare în diverse zone ale corpului, stare de euforie generalizată şi vocalizare involuntară.
  După starea de orgasm, individul resimte o stare de oboseală şi nevoia de odihnă. Aceasta este atribuită eliberării de prolactină în timpul orgasmului. Prolactina este eliberată fiziologic ca răspuns neuroendocrin în stările depresive. La Universitatea din Groningen, Olanda, au fost realizate studii asupra evenimentelor cerebrale, care accompaniază orgasmul, atât la bărbat, cât şi la femeie. Technicile utilizate au inclus Tomografia cu Emisie de Pozitroni (PET) şi RMN. Creierul uman reacţionează aproape identic la ambii parteneri în timpul orgasmului. Imaginile au pus în evidenţă faptul că largi porţiuni din cortexul cerebral îşi reduc temporar activitatea în timpul orgasmului.
  Orgasmul este obţinut prin stimularea directă a penisului sau clitorisului, de diverse durate de timp. Această stimulare poate fi realizată prin contact sexual penetrant sau nepenetrant, masturbare (stimulare cu ajutorul mâinilor), sex oral, vibrator, alte jucării erotice sau prin electrostimulare. Astfel, prin orice tip de stimulare a penisului sau clitorisului se poate obţine ca rezultat orgasmul. Orgasmul poate apare şi prin stimularea altor zone erogene, sau în absenţa stimulăriii fizice, prin stimulare psihologică, precum şi ca poluţie nocturnă sau "vis ud".

  mai pe scurt o placere
 • a răspuns:
  Placerea din timpul sexului.
 • a răspuns:
  Ce gay
 • a răspuns:
  Sa stii ca la fete nu se zice neaparat lesbi, se mai zice si gay
 • D.p.d.v stiintific orgasm=cea mai mare placere (la cel mai intens nivel)pe care o poate avea un om
 • a răspuns:
  Orgasmul are loc atunci... cand esti foarte excitat/excitata, esti pe culmile fericiriihee hee