Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3171530intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
20 Oct
SATI 279.733AFISARI
183.019VIZITE
167.535V. UNICI

Cum imi dau seama daca iubitul meu ma iubeste? Dupa ce criterii ar trebui sa merg? (fara romantism si din astea ca noi nu nuntem cenul laughing ). FundaUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • Raspuns castigator
  a răspuns:

  Poi pur si simplu`Pune`l la incercare,, vezi daca te cauta daca tu te faci ca te superi.nu`i raaspunde la telefon.fa`l sa dispere, vezi daca incearca s t caute cu interes.fa` si tu fite si daca le suporta si se poarta frumos.e de bine.fa`l s nu mai plece undeva cu baietii, vezi daca ramane cu tine tot timpul.sau se preface ca se duce acasa si pleaca cu baietii. daca ramane cu tine.si renunta la iesiri.e perfect.vezi daca iti poarta de grija, daca te invata. daca e asa.e clar ca te iubeste si ca`i pasa de tine!

 • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Dupa criteriile clasicismului (formula clasica de exprimare a iubirii), simbolismului (micile cadouri-simbol pe care ti le face), impresionismului (incearca sa te impresioneze de fiecare data), iluminismului (prefera sexul cu tine cu lumina aprinsa).
 • a răspuns:
  Nu inteleg tot ce ai scris
  traducere se poate?laughing
 • a răspuns:
  Conteaza cata aentie iti acorda,cat de sincer este cu tine,cat comunicati,cum se comporta cu tine, daca renunta la unele lucruri pentru tine care nu sunt perfect normale. Dupa parerea mea, aceste criterii sunt fatale intr-o relatie.