OMG cum sa dai funda pentru raspunsul " esti gay " asta este cel mai tare
)))) auzi esti gay super tara
))
Pai daca nu te atrag fetele ci baietii, ai fantezii cu baieti, daca te-ai culcat cu o fata nu ti-a placut, habar nu am, cred ca-ti dai seama pur si simplu,
Daca vrei sa-ti distrugi viata, ok, fii gay!
Te v-a respinge societatea, parintii, prietenii. etc Te vor bate baietii adevarati si vei fi tot timpul cu capul in cosul de gunoi a scolii/liceului\facultatii sau orice alta cladire publica in care vei pasii vreodata![]()
Dar nu-i mare lucru, nu?
@gaylordfucker, nu, nu esti gay. D-aia te-ai ofticat si mi-ai dat stupid la ceva adevarat![]()
Si username-ul tau nu inspira ca esti gay
adica : "gaylordfucker" este foarte hetero, toti il au![]()
Pa gayule
@gayule, curcubeele chiar nu sunt gay. Plus ca in cazul meu, cuvantul "curcubee" este o metafora.![]()
Curcubeul reprezentand lucrurile frummoase ale vietii.![]()
Dar tu, gaylord, ce scuza ai?
AAA, stay, tu nu ai!
Auzi, tu esti frate cu Tudor Marius (nascut in 1995, in Bucuresti)?
Nu, nu esti gay (scoate marmota de pe apelare rapida si mai vorbim). Si raspunsul a intrebarea ta e simplu: te duci si te uiti la tactu, te duci si te uiti la maicata, te duci si te uiti in lista de mess si la final te duci si te uiti in oglinda. De ce? Si mai simplu:
1. vezi ce fata de tam*** are taicatu
2. vezi ce fata de reta*** are maicata
3. uita-te cati oameni ai in lista de mess ca sa vezi cat de ignorat esti de societate
4. cand te vei uita in oglinda vei realiza ca esti gay!
oricum, gaylord, sper sa nu mai ai noroc de niggas pe la tine prin spate. bafta cu scapatul sapunului, gayule!
I-am dat funda lui SlaYer pentru ca creierul lui cantareste mai multe de 200 de grame. Nu ai cum sa iti dai seama daca esti gay sau nu. Daca esti normal, nu stii cum e sa fii gay. Daca esti pe invers, ti se va parea normal orientarea ta sexuala pana la un moment dat...
Asta iti dai seama fara sa vrei... e ceva din nastere, tu simti cum e si ce te atrage. numai bine!
.