Pare greu sa treci peste o despartire, dar stai linistita, o sa reusesti. Nu trebuie sa te intristezi, sa asculti cine stie ce muzica trista, sa stai retrasa sau cine stie, sa mai si plangi! Fii inca vesela! Nu s-a intamplat nimic grav, e doar o despartire, nu trebuie sa suferi, deoarece nu castigi nimic din asta. Iti recomand sa iesi in oras cu fetele, mai uiti de fostul, mai razi putin, mai o barfa, mai alta . Asculta muzica, distreaza-te, faci ce faceai inainte ca si cum nimic nu s-a intamplat. Trebuie sa te gandesti ca daca esti trista nu rezolvi chiar nimic. Doar nu vrei sa treaca asa viata, nu? Esti tanara, distreaza-te! Te pup si sper ca o sa imi urmezi cateva sfaturi. :*
Nu este indicat sa te uiti la film triste clar pentru ca iti aduci aminte de multe momente si nu este cazul pentru ca aici e vorba de o despartire, iesi cu prietenii, fa lucruri nebunesti care iti trec prin minte, incearca sa te destinzi, asculta muzica, danseaza
Daca esti baiat, te duci repede sa dai o m**e. Stiu ca sunt urat, dar e ca si cum ai razbuna specia, si mai uiti un pic. Apoi cauti alta noua, neaparat mai buna ca aia dinainte!
Daca esti fata, si cred ca esti, du-te in primul aventura parc si fa toate nivelurile de catarare pana cazi lata de oboseala! Atentie la tiroliana!
Apoi declari pe FB ca esti libera dupa o deceptie, bei un shot de tequila si incepi sa ii pui pe categorii pana iti place unul.
Stima!
Uşor. Ieşi pe afară cu prietenii, TE DISTREZI în principal. Faci lucruri care să nu-ţi mai amintească de fostul/fosta, te bagi la un film, te mai joci ceva, mai stai pe facebook etc. Nu este un capăt de lume că te-ai despărţit de cineva. Unele relaţii ţin foarte mult, altele deloc apar şi dispar.
E greu sa treci peste o despartire,mai ales daca iubeai mult persoana respectiva.Pur si simplu, incerci sa gasesti pe altul/alta, va cuplati si il faceti pe fostul/pe fosta gelos (geloasa). Astfel, cu actualul esti fericit(a), si uiti de despartire.
Dacă poți fi fericită înainte ca acel cineva să intre în viața ta,atunci poți fi fericită și după ce el pleacă! Dacă l iubești cu adevărat,eu zic să lupți pentru el indiferent de șansele care le ai, dar dacă vrei să-l uiți, caut-ți mereu de făcut ceva, inclusiv să vorbeși cu alți băieți care îi placi, o să te simți mai bine Multă baftă!
Sincer e greu. Dar eu m-am gandit la clipele cele mai bune. M-am uitat la un film foarte bun "The Notbook" (si ti-l recomand) la are amplans de mi-am descarcat toate sentimentele. La 3 zile in care m-am mai regasit am fost cu tupeu la el si i-am spus ca as vrea sa ramanem amici, atunci pe moment ne-am impacat, dar merita sa procedezi si tu asa. cine stie. ori iti vei face un nou prieten ori va reinpacati. Sper ca te-am ajutat. Ciuss.
Uhh...ce complicat credeti ca e...de obicei mananci inghetata si te uiti la televizor zile intregi..sau.te cuplezi cu alt cineva.lol o.o?!
Kitty3D întreabă:
Amaliaaaalala întreabă: