Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
2845696intrebari
Ultimele intrebari
StarShinerS
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
25 Ian
SATI 394.895AFISARI
207.413VIZITE
180.197V. UNICI
25 Februarie 2011
Leah12 intreaba:

Dau funda. Am o imprimanta Canon MP210 si nu imi recunoaste cartusul color. Cel negru, cat si cel color sunt reincarcabile si originale. Sunt la a doua incarcare. Imi apare o casuta cu cartusul color cum ca nu ar fi la locul lui, desi e si nici nu ma lasa sa trag. Ce as putea sa fac? Inafara de sa cumpar altele, fiindca familia mea nu sta prea bine cu banii.Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 3 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • 25 Februarie 2011 10:29
  Robert a răspuns:
  Inseamna ce cel color nu prea a mai fost folosit.Ininte sa incarci un cartus spune-i sa-ti faca un refil la el. Posibil sa fie infundat.Eu asa pateam la un HP, luam cartusul si il tineam cam 3-4 minute in apa calda aproape fierbinte. Posibil sa fie duzele infundate.
 • 25 Februarie 2011 10:24
  Șușșș a răspuns:
  Scoate-l,mai pune-l o data.
  Scoate cablul de la imprimanta, si baga-l iar in calculator.
  Asta e tot ce pot spune din moment ce nu vrei sa cumperi altul.
  Baftahappy
 • 20 Martie 2011 10:10
  colombo1 a răspuns:
  Eu am reincarcat cartusul PG-40 acasa cu seringa--scoteam cartusul, introduceam o seringa si jumatate tus si il puneam la loc. Daca nu il recunostea imprimanta apasam 5-6 secunde pe butonul acela rosu de langa xerox color(sub butonul SCAN) si il recunostea. Daca nici asa nu mergea scoti cablul de la imprimanta si il introduci inapoi dupa 2-3 secunde.Eu acum pentru a nu mai pati chestia cu recunoasterea cartusului-nu mai scot cartusul din lacasul lui si il incarc cu seringa direct acolo DAR pun mai putin tus (ex o seringa -in functie de vechimea cartusului)si peste locul pe unde introduc acul seringii am pus o banda mica pentru a nu se usca.Succes!