anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este normal la 15 ani sa faci sex?

16 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Nu mi se pare normal absolut deloc

Răspuns utilizator avertizat
| Irena97 a răspuns:

Se practica happy. Nu stiu daca e normal sau nu. Totusi sunt 15 ani, nu 11.

| supradozadenebunie5 a răspuns:

In ziua de azi nimic nu este normal sunt persoane care isi incep viata sexuala si de la 11-12 ani si nu exagerez cu nimic am cunostut o fata care si-a inceput viata sexuala la 12 ani chiar aici pe TPU, fiecare are viata lui, deciziile lui, opiniile lui deci numai acea persoana poate sa ia anumite decizii, noua poate ni se pare anormal dar lor nu si degeaba e aberant pentru noi ca un copil de 15 ani sa isi inceapa viata sexuala daca nu putem face nimic, revin fiecare cu mentalitatea lui depinde si conteaza foarte mult educatia parintilor

| VreauSaRad a răspuns:

Daca esti baiat, arde pustiu tot ce prinzi, daca esti fata abtine-te

| alkhymeia a răspuns:

In ziua de azi e normal orice...creeaza-ti standarde mai inalte

| alexandra932323 a răspuns:

Daca esti baiat da...asta daca gasesti un popa!

| ChocolattexD a răspuns:

Parerea mea e ca si daca esti fata si daca esti baiat e aceeasi chestie. Daca tu esti pregatit/a emotional si fizic nu e nimic ineregula.Dar in ambele cazuri, ai mare grija. Daca vrei sa o faci sau ai facut-o nu inceta sa te informezi zilnic, cu atat sti mai mult, cu atat mai bine.Ai mare grija la prezervativ.Iti recomand Durex Extra Safe! Ai grija de tine si bafta :*!

| Alexis333 a răspuns:

E corpu' tau si faci ce vrei, dar eu iti recomand sa nu faci de la 15, mai asteapta 2-3 ani ca nu mori.

| YouLostMe a răspuns:

Nu, nu este happy. Varsta necesara este 17-18 cand corpul este destul de dezvoltat. Funda?

| l0ri a răspuns:

Mai asteapta pana mai faci cativa anihappy

| AmaliaAnca a răspuns:

Si eu am tot 15 ani, dar nu ma gandesc inca sa fac acest pas deoarece este mult prea devreme.Eu cred ca ar fi mai bine pentru tine ca sa mai astepti macar 1 an jumatate-2...

| BlackShadow23 a răspuns:

Nu este normal, deoarece, organismul nu este dezvoltat indeajuns fizic, cat si psihic sper ca te-am lamuritwinking

| Minidevil13 a răspuns:

Depinde. Daca esti fata trebuie sa fii dezvoltata si sa ai deja -. Daca nu, nu e normal. Sper ca te- am ajutat. Fundaa?kiss