| 1Q a întrebat:

Este o întrebare mai indecenta dar va rog sa Răspundeți serios, femeile care sunt trecute de 20 de ani pana in 40 simt nevoia sa facă sex cu minori de la 16 pana la 20 se întâmpla des asta, orice femeie au aceste fantezii? Va rog seriozitate
Funda

PS as dori Răspunsuri mai ales de la femei

Răspuns Câştigător
| Laura927 a răspuns:

Mai mult decat sex nimic altcevasad

9 răspunsuri:
| h3r a răspuns:

Adică să mă dau la unu' de 16 ani?

| 1Q explică (pentru h3r):

Situatia sta in felul urmator sa zicem ca ea are intre 25-30 de ani si el are intre 16-17 ani, ea si-ar dori lucrul asta?

| h3r a răspuns (pentru 1Q):

Este o prostie...

| Felys a răspuns:

De ce ar vrea asa ceva, aia sunt nepriceputi, o femeie are nevoie de un barbat gata invatat nu sa stea sa ii dea lectii

| Laura927 a răspuns:

Eu am 21 de ani, si nu vreau sa fac sex cu nici un minor! dar cand ma gandesc in viitor la 40de ani,nu am sa vreau sa fac sex cu unul de varsta mea in nici un caz,e aceeasi chestie ca si la barbati cauti ceva mai tanar darLEGAL.
Parerea mea este ca in timp ce innaintam in varsta pierdem din energia de viata si din senzatiile care le aveam inainte si le vrem inapoi de aia dorim la o varsta innaintata parteneri cu varsta fragede.
Nu e nimic rau in asta dar la noi in Romania sunt speriati astia de bombe si nu var vedea bine in locuri publice.
Femeile de varste mai mari vad lucruri in tineri baieti ce alte fete de acceiasi varste nu pot vedea, asta tine de experienta, intr-un fel cred ca se numeste puritate, faptul ca nu stiu atatea rele sau ceva de genu, incercat sa ma fac explicata.se aplica aceeasi regula si la barbati cu varste innaintate. sper ca mai inteles....nu e nimic rau in asta doar trebuie sa fie LEGAL!

| 1Q explică (pentru Laura927):

Ok da daca ea sa zicem are intre 25-30 de ani si el are 16-17 ani insa el e de acord nu e ilegal, si de fapt asat era intrebarea daca in aceasta situatie ea si-ar dori asa ceva

| Laura927 a răspuns (pentru 1Q):

Mai mult decat sex nimic altcevasad

Răspuns utilizator avertizat
| mariusgavril25 a răspuns:

Hai sa fim seriosi, fiecare are o fantezie, o dorinta, sau ceva mai aparte nu putem judeca pe nimeni, atita timp cind anumite lucruri se fac la comun acord nu vad carei problema.