anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu impreuna cu prietenul meu am hotarat sa facem sex anal pentru inceput. Dar, din cate am citit pe net, ar trebui sa fac o clisma inainte de asta. Sincer nu am facut niciodata si chiar nu stiu cum se face. Este nevoie neaparat sa fac o clisma sau sunt si alte solutii?

12 răspunsuri:
| answer a răspuns:

laughing) Ai grija sa nu ajungi mai incolo sa te lasa supapa! Sunt unele fete de film, care deja pe la 40 de ani se opereaza din cauza asta! Ai grija ce vrei; vezi cum suntem noi oamenii? intai incepem cu sexul normal, apoi vrem din ce in ce mai mult si asa ajungem sa facem cele mai dezgustatoare si oribile lucruri; vezi sa nu ajungi sa o faci cu 2 baieti de-odata! Treaba ta, dar sa nu-ti para rau! Pa!

| VacutzaRoscata a răspuns:

Copii distrursi

| VacutzaRoscata a răspuns:

Copii distrusi

| motherfucker a răspuns:

Nu e neaparat nevoie. Dar daca nu faci, o faceti pe riscul vostru. Mai mult al lui sa zic asa. Nu uitati sa folositi lubrifiant.

Voi chiar sunteti dusi. Astia de tot lasati comenturi. Nu puteti frate sa dati un raspuns clar fetei? A intrebat ceva. Gata repede va treziti sa glumiti si sa ziceti ca sunt distrusi si chestii de astea. Daca aveti macar un neuron care se plictiseste pe acolo prin capul ala gol al vostru puneti-l draq la munca.

@ovidiu : era chiar culmea sa iti placa sexul anal. Ma gandeam eu ca nu ti-ar place... atata timp cat esti baiat.

| LookBehinD a răspuns:

Fata a intrebat ceva, voi ce va bagati asa? ce va pasa ce face ea cu viata ei. mai taceti in **** mea de tampiti.

O clisma din cate stiu eu inseamna sa faci "treaba mare" fortata.
Apoi sa te cureti bine si tocmai dupa 2 ore sa faci sex anal.

Nu trebuie neaparat sa faci o clisma. Dar daca partenerul nu foloseste prezervativ exista riscul sa ramana cu c*cat pe scula.

Bafta acolo.

| soraluisatan a răspuns:

Din ce am mai auzit de la cunostine n o sa ai probleme cum zic astia de mai sushappyeste alegerea ta ce vrei sa faci.mi se are ca nu trebuie nici o clisma.

| IceCream22 a răspuns:

Totusi, rog seriozitate, daca nu sunteti de acord cu aceasta conceptie, nu mai comentati, oricum nu rezolvati nimic happy. Apreciez raspunsurile care au avut cat de cat o explicatie!

| HoneyCocaine a răspuns:

Vacutza are dreptate!

| pisoiul007 a răspuns:

Mie unul nu imi place sexul anal si asta trebuie sa dea de inteles ca nu am mai facut-o niciodata dar tu verifica din mai multe surse...de exemplu poti intreba o prietena care a mai facut-o; iti poti intreba mama; sau te poti uita la cateva filme xxx...eu zic daca este posibil sa le faci pe toate! bafta!

| AmantaLuiSatan a răspuns:

Dudaaa rolling on the floor) ce *** v'a apucat pe toti ma? laughing va fwt eu in cu.r pe toate care'i problema?laughing nu te doare.sa faci 5 clisme inainte devil