Nu prea! rade tot orasul de tine, te arata cu degetul, nu stiu daca nu e pedepsita fata aruncandu-se cu pietre in ea. am auzit ca vor sa bage lege. serios.
http://www.tpu.ro/......rivind-la/
Am eu o amica virgina si are 18 ani, nu vrea sa auda de sex )) odata am iesit de la dus mai multi si am vrut sa ne dam prosopul jos in fata ei, dar a fugit repede. N-are nici prieten de frica sexului.
Sa tina la virginitate?
Nu cred ca este un mare tabu in zilele de astazi insa exista fete care nu si-au intalnit inca alesul astfel nu si-au inceput viata sexuala.
Cam rar, dar exista, depinde de caracterul fiecareia, cat de mult doresti sa ai si sa dai
Cateodata daruind cam mult risti sa pierzi enorm.
Ma rog, sincer pe mine nu ma intereseaza acest subiect pentru ca momentan si daca fata este mai calculata si isi gaseste un tip pe care sa pretinda ca este "the best", acel tip poate cauta doar o aventura.
E cam greu in acest context, lumea se inseala unul pe altu, nici noi nu stim ce vrem cu adevarat, acuma fetele virgine mai rar, intr-adevar, in pozele de la nunta bunicii sau poate nici acolo...
Virginitatea e o falsa problema. ce sa pastrezi? cateva minute de durere si niste sange plus alte cateva zile de discomfort? Problema principala e mai curand gasirea partenerului potrivit cu care o fata sa-si inceapa viata sexuala. Si inainte de asta sa se informeze corect asupra riscurilor si desigur elementelor ce tin de sexualitate si de anatomia organelor sexuale.
Exista si baieti care isi pierd virginitatea dupa 18 - 20 de ani. Nu e absolut nici o problema, fiecare o face cand poate sau cand vrea.
Eu,fac 18 in scurt timp si inca sunt virgina. Nu am intalnit un baiat care sa ma faca sa am incredere ca sa ma culc cu el. Nu e vorba de situatia materiala a unui baiat asa cum am vazut ca au spus cativa pe aici. Acele fete care se culca cu un baiat pentru situatia lui materiala sunt PARASUTE. Sunt destule fete, trebuie doar sa stii sa-ti alegi fata potrivita. Unii ar tinde sa spuna ca genul de fete populare cu foarte multi baieti in jurul lor si care sunt adepte a vietii de noapte prin cluburi si distractii, nu mai sunt, insa asta este fals! Eu mi-am auzit vorbe de genul din aceasta cauza, dar cum spuneam : EU MAI
SUNT VIRGINA si chiar sunt mandra de asta si de parintii mei ca m-au educat in asa fel.
Cam idioata intrebarea. si fara rost. poate ca esti una din acele persoane, dar care-i rostul intrebarii? Ai vrea sa stii ce cred altii despre tine daca mai esti virigna la 18 - 20 de ani? Sunt pareri si pareri. fiecare va alege in functie de experienta sexuala si in functie de cat de mult ii place sa faca sex. Eu unul nu cred ca as face cu o virgina. Si nici o relatie de lunga durata n-as incepe cu o virgina, pentru ca:
1. La un momentdat vor vrea sa incerce cum e si cu altii, pentru ca vor scapa de complexul virginitatii.
2. Vor fi disperate dupa baiatul care le va dezvirgina, iar unii (printre care ma aflu si eu) nu suporta sa fie sufocati de o femeie.
3. Se vor schimba complet dupa pierderea virginitatii si vreun an de relatie.
4. Sexul cu acea persoana nu va fi foarte placut la inceput.
5. Daca se desparte de tine, ramai cu gandul ala ca ai invatat-o sa se f**a si acum se duce si se *** cu altii )). dar asta e temporar, pana dai de alta pe care s-o ***.
Si ca sa fiu mai pertinent, da, sunt destule.
Majoritatea sunt ori grase, ori urate si/sau antisociale si introvertite.
Normal ca exista. Exista si fete care nu se grabesc si isi incep viata sexuala dupa 18 ani.
Nu inteleg cum poti consider o fata desteapta daca are 15 ani are plin de diplome, merge la olimpiade dar a scapat de virginitate la varsta de 14-15 ani.
Si cel mai tare ma enerveaza ca majoritatea vor sa scape de virginitate iar cand le intrebi de acest lucru sar in sus ca toti fac asa.
Lumea e bolnava, bolnava de tot.
De ce n-ar exista? Fiecare om are optiuni. O fata educata, care inca nu a gasit un baiat de care sa se indragosteasca, poate ramane virgina pana la 18-20 de ani. Desigur, conteaza si contextul, unele nu au avut ocazia iar pe altele poate le-au impiedicat niste frustrari sau temeri sa faca acest pas. De existat, exista cu siguranta.
Da.există.şi ar putea s'o facă oricând.dar pur şi simplu se respectă.
Cunosc.şi apreciez
şi cunosc şi mai multe femei care au facut-o la 17, 18, 19, 20 si regretă din simplu fapt că a fost o experienţă proastă şi au ales prost.
Am citit un aricol pe net despre vedete şi în articol spunea că există vedete care s-au măritat între 23-27 ani şi când s-au măritat erau virgine. Şi nu numai vedete, şi fete normale. Deci da, există.
Si asta ar parea ceva neobisnuit? Poate in lumea noastra superficiala, poti sa decizi ce-i mai bine pentru tine, Nu trebuie sa lasi pe nimeni sa te judece!
Daca stai sa te gandesti mai bine exista dar nu sti unde sa le gasesti. Virgine pot sa fie si la 25 de ani asta depinde de ele. Si la ce varsta sunt pregatite, chiar daca exista fete care in ziua de azi, la 15 ani nici nu mai sunt virgine, la ele e o moda asta . (fete cu minte necoapta)
Sunt. Cum să nu fie?! Ba chiar într-o întrebare de pe TPU era specificat că există şi la 38 de ani, femeie virgină.
De unde sti ca sunt? Tocmai de la cele care te astepti ca sunt, te trezesti ca sunt celele mai mari parasute
Buna asta
E pe banuiala, nu pe ceva ce sti sigur. Ca se tine ele tari poate e ca nu te plac foarte mult, nu pentru ca sunt virgin. Ca daca apare unul cu BMW X6, Mercedes sau Ferrari sa vezi atunci cum sar in pat.
Nu ma cunosti draga stau
Bine din toate punctele de vedere, nu ca ma
Laud acum. Sunt si
Fete cuminti! Trust
Me
anonim_4396 întreabă:
farcry444 întreabă: