| NamelessJ a întrebat:

Funda! Hey... baietii de la mine din clasa nu mă plac din cauza ca sunt prea enervanta. Un sfat pentru mine, sa încerc cumva sa ma schimb dar şi eu ma obisnuiesc asa şi ceilalţi sa se obisnuiasca cu mine aşa?

Răspuns Câştigător
| clickclicksnap a răspuns:

Baietii de la tine din clasa sunt niste natarai. te simti mai bine? Ma rog, poate ti-am creat un mic zambet in coltul gurii dar parca te simti altfel. Sau daca iti zic ca ai tu o problema? Atunci o sa deschizi ochii larg si-ai sa-mi zici ca de unde stiu eu, nici macar nu te cunosc. EXACT. Nu prea avem noi cum sa te ajutam in problema ta, fi exact cum simti ca trebuie sa fii, care e problema ca nu te plac baietii din clasa? Vrei sa te placa, fi mai enervanta de atat, la un moment dat o sa vezi niste rezultate. Vrei sa te schimbi de dragul oamenilor? Perfect... Cine se schimba de dragul tau. Ia analizeaza tu dintr-o alta perspectiva asta, nu poti peste noapte sa te schimbi "ascultand" niste sfaturi de pe un site. Daca noi iti spune cum ar trebui sa fii, oricum a doua zi nu vei ace nimic din ce spunem noi, pentru ca TU NU ESTI ASA, ESTI EXACT CUM SIMTI. Citind sfaturile noastre nu faci altceva decat sa te simti mai bine, sau mai rau pe moment. atat. ia gandeste-te, oare am dreptate? Numai bine

| NamelessJ explică (pentru clickclicksnap):

De fapt eu nu sunt nici enervanta, eu ma schimb peste noapte, fetele de la mine din clasa sunt enervante si m-au schimbat si pe mine, dar nu stiu in cine

5 răspunsuri:
| shadow72 a răspuns:

Sa se obisnuiasca ei... fetele enervante sunt preferatele mele

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Esti naturala, nu ai cum sa schimbi asta atat timp cat tie iti place. Nu te schimba pentru lume, cine te place, te place asa cum esti

| neutrino a răspuns:

Calmeaza-te, abisnuieste-te cu ideea ca ai si vei avea toata viata nevoie de ei.

| Vio_Violeta_1981 a răspuns:

Isa nu trebuie sa te schimbi pentru nimeni! Colegi tai sunt pasageri.Nu incerca sa fii ceea ce nu esti doar de dragul unor prosti