Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici

2167106intrebari
Horoscope - VIP
Ultimele intrebari Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
19 Mai
SATI 516.395AFISARI
201.651VIZITE
165.608V. UNICI
16 Februarie 2013

Hey TPU am si eu o nelamurire... am 13 ani si sunt cu un baiat ( el are 16 ) ne intelegem bine si e un baiat chiar cuminte. Eu nu as vrea sa ma laud dar la scoala am doar de 9 si 10. Multe persoane au aflat de relatia mea cu el si sincer nu as vrea sa afle si parintii. Pentru ca dupa sigur o sa-mi interzica. Eu sunt o fata normala care invata si isi ajuta parintii dar uneori sunt barfita pentru ca sunt cu el la varsta asta, sincer eu la scoala nici nu ne salutam, ne comportam ca doi straini. Spre deosebire de alte fete care se pupa si se imbratiseaza in vazul lumii. Nu stiu cum as putea sa nu ma mai barfeasca lumea. Seara cand ies de la scoala merg direct acasa, sunt virgina si pana acum nu am avut nici un prieten, nu as vrea sa ma despart de el, vreau sa avem o relatie serioasa si decenta. Dar nu inteleg de ce lumea barfeste atat, cum as putea sa ii fac sa nu le spuna parintilor? si daca ati fost in situatia mea cum ati procedat... vreau multe sfaturi. Multumesc mult si fara jigniri daca se poate.

Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?