| fify a întrebat:

Heyy :* Ma numesc Elena si sunt din Bucuresti am 14 ani. Si sunt cu un baiat de 1 an... Credeti ca e o varsta buna pentru sex? Multuuumesc :* Funda puppy dog eyes

Răspuns Câştigător
| camay14 a răspuns:

Nu,ai destul timp pentru asta.Gandeste-te ca iti va parea rau daca faci asta si el te va lasa.Eu zic sa mai astepti, nu e timpul acum. Funda?batting eyelashes

11 răspunsuri:
| unknownn a răspuns:

E cea mai indicata varsta, am auzit ca la varsta de 14 ani nu poti sa ramai deloc insarcinata nici daca se termina in tine. Asa ca grabeste-te! Pana nu faci 15 ani!

| iMaDreamer a răspuns:

Nu este

| Ovydiw a răspuns:

Depinde ce simti tu sau el, daca iti cere el asta nu o fa, daca vrei tu si ar vrea si el..ati putea s-o facetihee hee
Bafta!

| Azµre a răspuns:

Dă-ți cinci palme să nu-ți dau eu sau altcineva.
La 14 ani vreți sex? Sunteți inconștienți!
Ai idee ce urmări poate avea sexul la vârste fragede?
Aparatul reproducător nu este dezvoltat! Nu sunteți pregătiți nici psihic nici fizic pentru acest pas! Aveți idee ce sunt acelea boli cu transmitere sexuală? Sau metode de contracepție? Aveți idee ce e acela sex? dar dragoste? Aveți cea mai mică idee cu ce se mănâncă tot ceea ce am enumerat?

| bursuc001 a răspuns (pentru Azµre):

@Azµre : Ai MARE dreptate!

Doar că noi ne "obosim" degeaba ca să-i învăţăm câte ceva!

Ce spuneam şi dincolo : părinţii sunt total ABSENŢI!

Răspuns şi pentru @fify : NU este o vârstă "bună"!

Motivele le-a exprimat foarte CLAR @Azµre.

| unknownn a răspuns (pentru Azµre):

Nu mai minti fata ba laughing

| MeandYou123 a răspuns:

Ai timp. Poti face ce doresti tu(daca in final asta simti)dar sa nu-ti para rau mai tarziu.Decizia iti apartine.Nu te poti lasa influentata de noi.

| Adeluuuu a răspuns:

Nu!

| Necrophilia a răspuns:

Esti prea mica. Lasa sexul pentru adulti.

| blondyynacryyss a răspuns:

Daca tu consideri ca se merita sa faci asta, ma refer ca trebuie sa ai foarte mare grija... daca esti sigura ca tine la tine, ca te iubeste, nu vad de ce ar fi o problema. Dar cum sunt marea majoritate a baietilor in ziua de astazi, se vad cu 'treaba' rezolvata si pe urma ne parasesc. ar trebui sa tii cont si de comportamentul lui fata de tine. Oricum, decizia este doar A TA! Tu alegi ceea ce crezi ca este mai bine pentru tine, nu te poate influenta nimeni.

| TotiPentruUnuIuba a răspuns:

Mai asteapta macar cel putin 1 an 2... e prea devreme si e posibil dupa sa regreti..si gandeste.te bine daca merita si daca simti sa faci asta.winking