Ai si tu nevoie sa mai mentii relatii sexuale si cum nu e langa tine il visezi in vise (erotice).
Perfect normal, eu sunt plecata de langa prietenu meu de 6 luni si amandoi avem vise erotice, el mai mult ca mine, dar e normal, lipsa de sex si doru de pers ce o iubesti isi spun cuvantu!
Da e normal, probabil te simti apropiata de el, te satisface la pat si ii duci dorul de asemenea cred ca il iubesti f mult bv voua.sunt i aceeasi situatie numai ca sotul meu sta plecat doar cateva zile si deja imi e dor de el. numai bine
Este destul de normal, asta demonstreaza ca il iubesti si ii simti lipsa, ca ai vrea sa il simti din nou si sa il ai aproape...Iti e foarte dor de el, gandeste`te la ziua cand va veni inapoi si veti putea face din nou ceea ce va doriti. Vei avea o pofta mai mare si va fi mai palpitant Succes!:*
Chair il iubesc foarte mult! Si el este in aceaasi situatie ca mine! Chiar vise erotice.cu tot felul de pozitii! Si cel mai grav, pozitia 69!
Probabil ca corpul tau si mintea s-a obisnuit facand dragoste iar acum ca nu mai faci mintea isi are efectul sau ssi nu-ti da pace noaptea