Prea mult de citit! am inceput. dar cind am vazut ce urmeaza. am incetat! sory. scrie mai pe scurt
Stii ce cred eu? ca vrea doar sa se refucieze, sa te foloseasca pe tine pentru a o uita pe aia. O am, imi bat joc de ea, nu o am o rog sa se impace cu mine ca doar o sa ma accepte ca nah ma iubeste ...nu? De data asta ar fi bine sa asculti creierul.[parerea mea]Nimeni si nimic nu are dreptul sa te foloseasca, sa isi bata joc de tine. Daca te iubeste de ce nu iti demonstreaza? Daca te iubeste de ce un simplu "te-am pupat" si nu "te iubesc"? Daca te iubeste de ce s-a mirat ca aia nu vrea decat sa fie singura? Sunt niste intrebari la care pot zice eu ca trebuie sa te gandesti. Daca te iubeste va lupta sa te aiba.Adica atunci cand iubesti sincer lupti ca acel lucru sa fie al tau...sau cel putin asa consider eu.Vezi ce decizie iei, sa nu iti para rau mai tarziu.
La fel cum a zis si ioana... vrea sa se foloseasca de tine, a demonstrat-o prin comportamenul lui.
Chiar daca il iubesti incearca sa-l uiti pentru ca baiatul asta o sa te faca sa suferi mult...
Sincera sa fiu "Ata rupta si innodata nu merge". La inceput a fost frumos, dar dupa a incercat doar sa te foloseasca pentru ca sa o uite pe aia.Sincer,nu merita! Iti dau un sfat, exact cum au facut altii cu mine.Mai bine arata-i ca nu poate sa fie cu tine cand vrea si cand nu vrea.Pana la urma cred ca meriti ceva mai bun; ceva doar pentru tineViata merge inainte cu sau fara el. Te pup si sper ca te-am ajutat cu sfatul meu :*:*:*
Amaliaaaalala întreabă: