anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am indragostit de cea mai buna prietena a mea. Pot spune chiar ca o iubesc dar problema e alta. Ea nu vrea sa cedeze pentru ca inca tine la prietenul ei, care a plecat in strainatate (for ever) iar ea nu intelege ca dupa 5 ani cu el relatia lor s-a terminat aici. Ei nu se vor mai vedea pentru ca si ea urmeaza sa plece.Deci au luat-o pe carari diferite.Acum, eu stiu ca ea ma place pentru ca s-a dat la mine etc dar nu poate face urmatorul pas pentru ca inca tine la respectivul.Ma gandesc ca poate cu timpul ii va trece si va realiza dar eu trebuie sa fiu pe faza pentru ca ea in momentul in care va accepta sa treaca peste, un alt individ ar putea sa o fure. O alta problema nasoala e ca deja intre noi s-a stabilit o relatie de amicitie si nu stiu daca se poate trece peste ea la urmatorul nivel.Adica ea a realizat la un moment dat ca o plac si ca ma place si mi-a spus sa o lasam mai moale pentru ca ajungem prea "sus" pentru 2 amici. Faza e ca daca de exemplu suntem la un chef si suntem beti amandoi nu-i mai pasa de "actuala" relatie si se da la mine dar totusi o retine ceva.Ma gandes ca poate e lumea din jur sau poate fii altceva.Cand e beata da drumul sentimentelor iar cand e treaza suntem doar amicii ce-am fost si ieri.

Răspuns Câştigător
| IxaDeathAngel a răspuns:

Woow! ce sa zic cred ca ea chiar iil iubeste! nu ceda si fi alaturi de ia si dovedestei dragostea ta decate ori e nevoie! cel mai bun prieten al meu e indregostit lulea de mine si eu la fel! Nu pot sa accept asta pentru ca nu vreau sa stricam prietenia! O singura data neam dat drumul la sentimente si ne-am sarutat dar pentru mine a fost un junghi in spate! Dovedestei dragostea!

4 răspunsuri:
| Ingerash a răspuns:

Probabil ea nu vrea sa va stricati prietenia, dovedestei ca o iubesti

| JahBless a răspuns:

@IxaDeathAngel. da chiar il iubeste cu toate ca o batea s.a.m.d.Am fost alaturi de ea tot timpul si prin decizia asta cred ca am determinat-o sa-mi spuna partea cu amicii.

@anonimus : Eu ma gandesc ca e de ajuns sa-i placa putin pentru ca, cu timpul putinul acela se va face putin mai mult si tot asa.cred, sper.De incercat a incercat dar dupa cum am mai spus. eram in stare de ebrietate doar ca atunci cand se trezea ii parea rau din cauza ca se simtea vinovata fata de "iubitul" ei.

Gandul ca ea e de acord ca tipul respectiv sa aiba o relatie cu altcineva acolo ma chinuie si mai tare.Adica ea mi-a spus in ziua in care s-au despartit ca nu ii pasa de isi gaseste alta, daca fac dragoste etc numa sa vina inapoi.dar ma gandesc ca a spus-o intr-un moment mai delicat in care era cu moralul la pamant.
Sper ca e adevarata vorba cu "dragostea are caile ei misterioase". Sper sa gaseasca o cale si pentru noi.
Va multumesc pentru raspunsuri si mai astept sfaturile voastre.

| JahBless a răspuns:

@capsuna : si cum mai exact sa fac asta? eu sunt foarte timid.

| annonimus_9984 a răspuns:

Inseamna ca nu ii plae indeajuns de mult de tine. Daca intr-adevar ii placea de tine, si daca s-ar fi indragostit de tine, ar fi incercat.parerea mea.Dar totusi incearca sa vorbesti deschis cu ea, si sa o intrebi exact ceea ce simte.Bafta!winking