Da' ce va veni la toti cu ăl xoxoxox?
Eu zic ca cel mai bine tu o stii. Depinde de felul lui de-a fi. E serios? E mai. neserios? Mai mistocar? Daca intr-adevar tine la tine, eu cred ca poate astepta. Da' ce-i veni cu atata intimitate? OK, poate ca si. gatiti impreuna. Daca mergi pe incredere... mergi. Ti-am spus, depinde de felul lui de-a fi, daca o sa se tine sau nu de cuvant.
Parerea mea ca este o naivitate. Atunci cand o fata este singura cu un baiat in casa, se intampla ceva ca o vraja, mai ales baietiilor li se intuneca ratiunea si nu se mai (pot) controla (eaza). Nu stiu chiar precis daca se va intampla de prima data, dar exista o buna probabilitate ca si de atunci. E o capcana pentru amandoi. Mai ales daca este muzica, ceva bautura. Eu asta stiu din experienta cel mai bun mod de a mentine o relatie, de a se finaliza cu o cerre de casatorie din partea baiatului, este sa nu ajungi la partea sexuala decat dupa nunta. Uita-te-te cate intrebari sunt pe acest site cu fete peste 20 de ani care se intreaba de ce iubitul nu se insoara cu ele. Se complace, sta 3-5-7 ani dar daca are totul fara batai de cap de ce sa ia o hotarare din asta grea pentru el. NU TE DUCE, nu fii singura cu el acasa. (In cazul meu, a venit la mine, dar era apartament cu o camera, era si bunica mea, 85 de ani, nu auzea cam nimic din ce vorbeam noi, dar era diferit si de cateva minute in care am fost doar singuri)
Pai eu zic sa ai incredere in el...si daca cumva nu respecta ce a zis atunci nu-l lasa sa mearga mai departe...pasul ala il faci tu cand simti ca esti pregatita...nu o poti face din obligatie ca sa nu se simta nasol... daca o sa se supere pe tine atunci inseamna ca nu te merita
Eu nu cred ca o sa-si incalce cuvantul... dar acum tu il cunosti de 2 luni...eu cred ca ai facut bine ca l-ai refuzat prima data pentru ca i-ai dat de inteles... din cate vad sti ce vrei si el nu ar trebui sa se simta nasol chiar daca il refuzi 1 data de 2 ori de 9 ori... tu trebuie sa fi pregatita. succes sper sa nu ma insel.
Faci cum te simti tu mai confortabil.mergi,vezi cum arata casa, poti afla multe despre el.nu mergi, oricum sta singur si poti merge oricand vrei tu. xoxo
Hmm daca ai incerede intr-adevar in el nu ai de ce sa iti faci griji...totusi daca ti-a spus ca nu merge mai departe posibl sa se tina de cuvant...
Bafta
Amaliaaaalala întreabă: