Daca asculti de parinti tai ajungi la 50 de ani virgin si pentru a nu lua vreo boala foloseste un prezervativ
si cu legume . scuze
dar ai probleme serioase
Eu, una, nu te cred!
E prea penal si numai un om bolnav si-ar povesti perversitatile!
Esti intr-o situatie grava dar inca nu e prea tarziu sa mai poti schimba ceva!
Esti intr-o situatie foarte dificila. Legume? Parintii tai ti-au dat voie sa faci asta? In legatura cu fata de la serviciu, ai rabdare pana iesiti impreuna, apoi gandeste-te la ce vei face incontinuare.Stai linistit nimeni nu s-a nascut invatat.
Tu pana la 28 de ani ai stat sub fusta mamii? E normal sa asculti de parinti, dar cand faptele lor te afecteaza, si mai ales in felul acesta, ar trebui sa pui piciorul in prag si sa iei singur decizii. Cred ca le-ar folosi mult sa fi discutat cu un psiholog, dar nah acum e cam tarziu. Daca nu vrei sa dezamagesti fata respectiva, trebuie in primul rand sa fii sincer cu ea, si sa stie oarecum de la ce sa se astepte. Bafta.
Ma faci sa numai mananc niciodata varza si plancinta cu dovleac...zau de nu vb serios.nu ar fi trebuit sa spui aici partea asta cu legumele.nu te inteleg de ce pana acum ai depins atat de mult de parintii tai si poate o sa mai depinzi. tu chiar nu ai viata ta? trebuie sa fii si acum sub aripa mamei? pai daca tu nu ai facut-o pana acum de frica ca o sa capeti nu stiu ce boala inseman ca tu nici de prezervativ nu ai auzit...mai baiat ca barbat nu-ti pot sp vino-ti in fire, ai 28 de ani. ce ai sa faci cand doamne fereste parintii tai nu o sa mai fie? te calugaresti?
Sunt curioasa... ce s-o fi intamplat mai apoi cu legumele alea? ca e situatie de criza doar, nu cred ca le-ai aruncat.
Discuta cu ea...vezi poate reusesti sa o faci sa te placa si apoi totul vine de la sine
Eu zic ca ai mari probleme. deci, ai... legume? trebuie sa incerc din greu sa nu imi apara vreo imagine in minte, ma poate dezgusta de sex pe viata, dar dupa mine daca nu ai nici o experienta - in afara de legume si papusi - e greu sa nu o dezamagesti. parerea mea. trebuie sa incerci sa recuperezi timpul pierdut, dar pe de alta parte daca nu stii multe despre ea si tu doar "simti" ca veti fi impreuna, poate ca problema nu e experienta, ci ca te bazezi pe o fantezie.
Presupun ca de abia astepti ca parintii tai sa realizeze varsta pe care o ai si ca nu mai suntem in secolul 19.
Nu o vei dezamagi doar daca, prima data ve-ti avea o discutie placuta, si ii vei explica care este problema ta Daca isi doreste o relatie cu tine, stai linistit ca nu o vei dezamagi
. Daca nu, cauta alta :*
Ai grija de tine si. bafta
Duamne ...Rogi seriozitate! Dar ce seriozitate daca fete fata aia de care iti place de ea intrebarea ta pe TPU ar fugi de tine, de frica sa nu o consideri o leguma.Eu personal cred ca e in bataie de joc intrebarea asta, lubenute, dovleci si verzee
Cu pepenele? ce caterinca ai in tine inca putin si ai fi putut deveni idolul nostru in materie de umor.
Dovleci, lubenite, ba da sunt curios cu varza aia, ai gaurit-o sau cum? hai ca nu rad, pe bune, si eu sunt aproape de varsta ta, si sunt sub papucii parintilor si nu pot scapa, inca nu am de ales, pur si simplu situatia nu-mi permite sa schimb nimic momentan, deci stiu foarte bine in ce situatie esti referitor la parinti. si, rusine celor care rad, aflati ca lumea e plina de situatii aiurea, nu toti au aceleasi sanse si situatii ca voi! totusi, lubenita e prea apoasa, deci satisfactie nu cred ca ai, las-o.dovlecii la fel.varza e cam rece, deci nu te va stimula prea tare.papusa bine ca nu a gasit-o tatal tau, ca devenea marfa second-hand. deci cu fata cred ca te vei descurca, dale-n colo de pozitii, te invata ea nu-ti fa griji. doar incepe sa vorbesti cu ea, una alta, de toate, dar nu povesti de dovleci si alte legume ok?! hai bafta, va fi bine!
RAY întreabă: