Bună!
Este o nesimţită şi jumătate. Măcar e bine că a putut să-ţi recunoască şi să nu mai te ţină de prost.
Las-o naibii. Ca ea mai găseşti multe altele.
Încearcă să cunoşti mai mult persoana pe care o vrei alături şi nu te mai grăbi.
Am avut şi eu parte de o despărţire foarte urâtă. Mă rog, el se tot despărţea de mine şi na..am suferit vreo 3-4 luni, după care s-a întors şi i-am arătat că nu mai mă împac cu el aşa cum era obişnuit. Nu merită să stai sa suferi pentru cineva. Sunt milioane de persoane din care poţi alege una.
După despărţirea asta, am ajuns să am o altă relaţie, dar am avut grijă să nu se repete greşelile din anterioara şi să fac totul să fie mai frumos. Eu sunt mai mică ca el cu 1 an şi ceva. De obicei e ok ca fata să fie mai mică ca băiatul, că na, aşa s-a obişnuit.
Acum ai grijă că dacă vrei una mai mare.să nu fie prea umblată prin viaţă şi să-şi bată joc mai mult decât asta de 17 ani.
Eu am 16 ani şi mi-e scârbă uneori că-s fată. M-am săturat de astea care sunt prea proaste şi îşi bat joc de fiecare băiat bun. După îl dezamăgeşte, îşi pierde încrederea în el şi uşor, uşor se poate schimba într-un bădăran.
Trebuie să ai grijă ce om îţi alegi şi să nu mai fi aşa orbit de dragostea asta.
Are ea ceva de ascuns de n-a rămas impresionată. Ştiu că mai sunt persoane cărora nu le plac florile sau lucruri siropoase, însă o astfel de surpriză cred că ar fi şi pe placul unei curve, nu numai al unei fete la locul ei.
Te-ai comportat prea frumos, ai fost luat de prost şi a profitat de bunătatea ta.
Nu merită să mai te împaci cu ea. Odată ce a făcut asta, e de aşteptat să facă şi a 2 a şi a 3 a şi tot aşa.
Ascultă şi ce zice DroGhys pentru că e băiat şi are şi el dreptatea sa.
Din toate astea ai ceva de învăţat şi nu merită să stai în loc. Trebuie să-ţi trăieşti viaţa şi să vezi partea bună. Las-o pe ea în urmă.
Fă lucruri captivante, pune'ţi în gând că ea nu e de tine şi că nu merită să mai te împaci cu ea şi de fiecare dată când îţi aduci aminte de ea, adu-ţi aminte de ce ţi-am zis.
O zi bună şi fii tare că doar eşti băiat!
Ai dreptate, nu e prima data cand se intampla si incet, incet se pare ca ma transform intr-un badaran. Urasc acum fetele mai mult ca un cac*t.Macar stiu ca dupa ce il fac ma simt bine decat sa fac alte gesturi frumoase pentru o fata si sa ma simt prost.Ma c*c pe ele de profitoare.
După mai le şi auzi: "nici nu mai găseşti un băiat adevărat, unde e romantismu', unde nu ştiu ce".
Mi-e scârbă şi mie de ele şi sunt fată.
De fiecare dată când am încheiat o relaţie pentru că nu se putea..am încheiat-o pe o cale amiabilă şi nu am înşelat niciodată sau să las o persoană pentru o alta.Nu merită.ce ţie nu-ţi place, altuia nu-i face.
"După mai le şi auzi: "nici nu mai găseşti un băiat adevărat, unde e romantismu', unde nu ştiu ce"." mda. avem ghinionul mereu sa dam peste persoanele nepotrivite din pacate. una care cauta romantism da peste un "badboy" care ii da papucii repede. una care cauta un "badboy" si da peste unu romantic si isi bate joc de el cum s-a intamplat mai sus. oricum, si el a pupato prea mult in dos. love are dreptate, daca acorzi ori prea multa bunatate sau rautate unei fete se satura de tine. trebuie sa fii 75/25 bun rau
Buna![]()
Suna destul de romantic cele descrise de tine.
Cred ca tu iubeai prea mult in timp ce ea se gandea la altul ori nu te considera de iubit, sa fie clar, nu poti sa fii insensibila la o asa surpriza decat daca inima iti este de piatra si nu ai ceva pentru acel suflet.
Cred ca ar fi cazul sa iti cauti sufletul pereche si si sa n u mai faci asa cadouri de la inceput.
Unele fete chiar nu stiu ce vor de la viata.
Ai doar 22 de ani, multi inainte sanatosi, crezi ca este capat de drum? nu nu, ai toata viata la dispozitie sa-ti gasesti sufletul potrivit, va aparrea in viata ta cand te astepti mai putin.
Lasa-o sa-si vada de drumul ei, nu are rost sa fie ceva fortat si nu este suficient sa iubesti doar tu.
O zi buna sa ai
Esti,tanar,ai viata inainte, ma gandesc ca arati si bine.
Un tanar ca tine nu are voie sa fie dezamagit ca a avut esec in dragoste.
Sunt putine fete care cauta romantismul la un baiat.E de apreciat la tine ca ai cerut fetei sa faca sex.
Poate era de asteptat ca fata sa fie atrasa de un coleg de varsta apropiata, sunt curioasa daca si acel este in stare sa ii dea cea tu i-ai oferit.
Tu continua sa iubesti, sa ai incredere in fete.Cu siguranta ca undeva exista fata care te merita.
Mult succes!
Nu i-am cerut niciodata fetei sa faca sex.
Oricât de mult aș vrea să-ti spun ceva gen "Fă laba și nu te mai plânge" o să încerc să-ți răspund. N-o să mă leg de cât de mult te doare, de ce-ar trebui să faci să nu te simți ca un căcat, o să vorbesc strict de ultima parte.
Femeile, sau fetele, cum vrei tu să le zici au două părți. Creierul lor este împărtit în jumătate. O parte contine acea nevoie de dragoste, de îmbrățișări, de un sărut lung, de un trandafir, de un "te iubesc" și alte căcaturi de genu iar cealaltă parte e putin mai complexă, dar crede-mă că există la toate. Doar că, la unele rămâne acolo ascunsă toată viața din diverse motive. Această jumătate are nevoie de cineva care s-o domine. Momentele când nu o bagi în seamă, atunci când vă certati, când o contrazici, au rolul lor extrem de important. Fiecare fată are nevoie de asta, indiferent dacă recunoaște sau nu. Dacă îi spui mereu ca o iubesti, îi faci cadouri, te comporti frumos cu ea, nu o contrazici, nu o superi, nu o tachinezi nu ești băiatul perfect, eventual animalul de companie. Nu zice nimeni s-o injuri fara motiv, dar frate, dacă nu ești de acord cu ceva, nu tine în tine, spune-i, n-o sa moara de la asta. Dacă azi vine la mine, ma ia in brate, ma saruta, ma intreaba ce mai fac, se joaca cu mine, e perfect. Copilul din mine o să fie în extaz. Din punct de vedere sentimental e genial. Dar daca vine si maine, si poimaine deja începe să devină enervant și imi pierd interesul. Pur si simplu ma plictisesc.
Nu trebuie s-o cuceresti mereu, las-o si pe ea s-o facă. Dă-i ocazia să se gândească "Ce-o pățit ăsta de nu mă sună? Ia să-l sun să văd ce face, să mă asigur că încă sunt în topul preferințelor lui". O să vezi că-și dă interesul mai mult.
Dacă îți place o fată și te duci la ea și îi spui, iar aceasta acceptă să fiți împreună e perfect, dar în același timp, ai un sentiment de "doar atât?" Unde mai e farmecul?
O relatie în care tu o tratezi ca pe o printesa n-o sa tina. O să intervină rutina, iar la un moment dat o să se plictisească. Nu vorbesc de căsătorie, aia e altă poveste în care nu prea există remedii. Rutina va apărea oricum, iar dragostea se va mai estompa. Eu mă refer la faza de început, în care datoria ta e s-o "cucerești". N-o s-o faci niciodată spunându-i lucruri frumoase mereu, complimente peste complimente. Trebuie să știi când s-o faci să râdă, când s-o complimentezi, când s-o eviți, când s-o contrazici și când să-i spui că o iubești.
Dacă la 22 de ani te plângi ca ultimul cățel doar pentru că o mucoasă de 17 ani ți-a dat cu jet, drumul tău spre calugărie e pavat cu aur.
Daca este prima fata pe care ai iubit-o cu adevarat, nu înseamnă ca este si ultima. O sa mai cunoști si alte fete, pe care o sa le iubesti si mai mult si alaturi de una din ele o sa îți creezi o familie. Treci peste, a fost doar o relație care a luat sfârșit. Așa o sa reacționezi la toate despărțirile?
Posibil ai pupato in dos prea mult si fata stie ca are de unde sa aleaga. pe de alta parte mi se pare cam penibil la 22 de ani sa fii cu una de 17, dar in ziua de azi majoritatea la 20 de ani deja au pretentii la iubit cu masina bani multi etc, deci sa zicem ca te inteleg.
"Un sfat ar fi de folos sa trec peste acesta despartire." nu prea am ce zice de folos in afara de "suck it up". treci mai departe, balta e plina de peste. ai ramas tu prostul pentru ca ai pus prea multe sentimente, chestia asta trebuia sa o stii de la 15 ani ce naiba. Fetele din ziua de azi sunt foarte ciudate, love are dreptate, daca esti prea bun ca esti bun, daca esti misogin pe deo parte atragi mai multe fete ca na "badboy" si pe de alta parte nu e bine sa fii rau. nu mai stii cum sa o dai. cauta si tu o fata mai matura nu o pustoaica cu minte de maimuta. lasa prostia cu "fetele sunt mai mature " a fost pe vremea bunicii. cu cat mai mare cu atat mai matura, cica.
Tu creca esti fratele meu pierdut la nastere
. Acelasi lucru am facut si eu cu multe fete, am fost romantic, m-a comportant frumos si multe. Te inteleg perfect si stiu exact cum este sentimentul. Stii care este partea cand te vei simti bine? Cand se intorc la tine... Toate se intorc la un moment dat, chiar daca este o luna, doua sau poate 1 an sau doi. Am facut acelasi lucru cu 2 fete, adica ce faci si tu. Si de fiecare data am ajuns ranit si am suferit. Mereu sufeream si ma enervam cand fetele ziceau ca nu mai exista baieti romantici si altele. Dar fug de primul care il gasesc. Stii e bine sa fii romantic, dar de multe ori este bine sa fii si autoritar si sa iti impui punctul de vedere. Daca esti prea moale nici asa nu este bine ca dupa fetele se simt intr-o relatie prea simpla si simt ca este cu cineva cu care poate face orice din el. Am avut experienta de a fi cu o fata cu care facea tot ce ii spuneam eu. si intr-adevar este nasol cand esti prea stapan, zici ca stai cu o marioneta. Mai impuneti si punctul de vedere.
In ceea ce priveste fata, las-o in pace, ea va regreta mai tarziu. Si vezi sa nu faci prostia care am facut-o eu de fiecare data, adica mereu sa le ierti. Daca le dai, le poti da o singura sansa si in acelasi timp sa le spui ca este ultima. Cu cat dai mai multe sanse cu atat relatia va fi mai grea pentru tine. Incearca sa iti ocupi timpul cu altceva si sa nu suferi cum am facut eu. Stiu ca este usor de spus si este greu de pus in aplicare. La inceput vei zice ca nu mai gasesti una ca ea sau ca pe ea o iubesti si multe altele. Asta am facut si eu. De ultima fata de care m-am despartit ajunsesem in punctul de a ne lua si tot ne-am despartit. Dupa multe relatii esuate am reusit sa imi gasesc persoana langa care pot fi cum vreau eu si sa ma aprecieze pentru ceea ce sunt. Intotdeauna cauta pe cineva care sa te aprecieze pentru cine esti si pentru ce faci. Cine te place trebuie sa te placa asa cum esti tu! Ai grija de tine si daca mai vrei sa vorbim putem vorbi in privat. Multa bafta
Foarte bun raspuns dar as vrea sa mai mentionez si eu niste lucruri. In primul rand @ khalimdutz i-ai cerut sinceritate, incredere si adevar. Probabil ea si-a dat seama ca tu nu esti cum si-ar fi dorit ea si de aceea a vrut sa puna punct relatiei, probabil faza cu un baiat de liceu etc. este un motiv care ia trecut prin cap pentru a incerca sa numai fiti impreuna. In al doilea rand nu ar trebui sa te dezamagesti si sa spui ca nu merita sa iubesti. Ba da merita, dragoste si afectiune merita orice fata atata timp cat i-ai dat o sansa nu vad de ce nu ai iubi. In al treilea rand tu ai o varsta, trebuie sa gandesti rational si ar fi trebuit sa iti dai seama ca pustoaicele astea de pana in 18 ani nu sunt rationale si realizeaza greselile peste cativa ani nu acum. Pentru ele alte sunt prioritatile nu sa fie fete de casa. Asa ca nu te mai demoraliza singur pentru ca va veni o zi in care iti vei cunoste persoana pe care intr-adevar o vei iubi si va aprecia cel mai mic lucru pe care il faci pentru ea. Sfatul meu ar fi sa cauti o domnisoara ceva mai inteleapta si de o varsta mai mare un pic, care incepe sa se gandeasca la un viitor, adica cariera, familie, etc. o fata cu care ai avea alte lucruri de discutat daca ma intelegi. De exemplu prietena mea este mai mare ca mine cu 4 ani si nu a existat o data un motiv de cearta intre noi si suntem de 2 ani impreuna. Totul depinde de cum gandesc amandoi intr-o relatie si cum stiti sa va apreciati, sa va respectati si sa comunicati.
Daca ar fi sa alegi dintre : prima persoana pe care o iubesti si a doua persoana pentru ca daca tear fi iubit pe tine nu ar mai fi existat ala. Ps : fetele niciodata nu sunt multumite
Daca accepti si un sfat de la mine fiind fata cred ca fosta ta iubita a fost rea, cruda si daca nu te superi si foarte proasta. Nu o sa fac prostia de a scrie ca am trecut prin asta dar sincer ca sa o uiti ar trebui sa iesi si sa infrunti situatia. Si cand o sa iubesti din nou o sa te gandesti pentru ce a fost toata tristetea asta. Capul sus! :*