anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum aflu daca fata pe care o plac ma place si ea in clasa a 3-a m-a prins de fata ( obraji ) si a spus ca sunt frumos atunci eu mam cam speriat cand m-a luat de obraji si am plecat la banca mea (atunci s-a uitat cam lung), in clasa a 5-a ( acum ) ma cam ignora la scoala dar cand sunt mai multi baieti la mine la banca si mai vb vine si ea si intra in discutii cu noi dar mai mult ma intreaba pe mine, iar pe mess mi-a spus prima data cand a intrat ca ma place dupa m-a intrebat daca o plac si i-am spus ca o plac, iar peste 2 saptamani a spus ca nu ma place si a spus ca nu i-am zis niciodata ca o plac, Oare ce sa cred?

Răspuns Câştigător
| SisMusic a răspuns:

Inca aveti o varsta foarte frageda deaceia sentimentele se schimba foarte usor! Adevarata dragoste apare in perioada adolescentei si atunci se manifesta cel mai mult! Asa ca ar trebui sa o iei mai usor cu dragosteawinking
Ateapta sa mai cresti si ai sa intelegi ce am spusbig grin

3 răspunsuri:
| Zuzazozo a răspuns:

Incearca sa mai vorbesti cu ea si vezi cum merg lucruriile!winking
Dar daca nu te place asta e fiti doar prieteni!

| TheBrainiac a răspuns:

Pai, si normal sa nu ii mai placa de tine dupa 2 saptamani, daca tu nu o faci sa rada, nu o atingi, nu te bagi in seama cu ea, nu-i faci complimente si nu-i dai o mana de ajutor. Fa toate lucrurile astea si o sa te placa mai mult decat pana acum.

| VineMiticaBossu a răspuns:

Intreab-o iar. daca zice nu T R E C I P E S T E. Daca zice da...relatia va dura maxim o saptamana avand in vedere ca esti in clasa a 5-a.Nu sunt negativist.Asta e adevarul.Relatiile stabile vin odata cu varsta.Si,ca un sfat prietenesc...Nu poti interpreta nimic din ce s-a intamplat in clasa a 3-a.Aia e copilarie pura.Bafta!