anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

SEMNAL DE ALARMA! Stiu ca TPU este facut pentru alt ceva, dar din moment ce se numeste Toti Pentru Unul sper sa gasesc aici un sprijin foarte mare din partea utilizatorilor si a stafului; imi cer scuze de acum pentru categoria unde am sa il postez dar am auzit ca este cea mai vizitata si asa poate unii oameni care vad acest lucru li se imoaie inima si daca nu dau mai departe macar semneaza pentru oprirea acestui lucru.

http://www.ptroa.co.il/petition/index.php

Ma bucur ca s-a gandit cineva sa creeze o asemenea pagina, si sper sa aveti sau sa avem, din moment ce si eu particip, cat mai multe semnaturi pentru. a putea oprii acest lucru; Tehnologia a avansat foarte mult, ceea ce face posibila crearea pielei artificiale, aceasta poate rezista mai mult in timp si este o alternativa pentru a nu mai c...hinuii saracele animale. Este adevarat ca exista foarte multi caini vagabonti sau comunitari, dar acest lucru poate fii incetinit in timp prin sterilizarea lor, NU ELIMINAREA, in plus parerea mea este ca cea mai nedureroasa eliminare este cea de a impusca animalul, nu al axfisia sau jupuii de viu.

Cred ca un lucru care indeamna oamenii sa faca acest lucru sunt banii, acestia sunt cei ce cauzeaza cele mai multe probleme, nedreptati, crime, ect. Insa chiar trebuie sa nu ai mila pentru a lucra in aceasta industrie. Sper ca in cel mai scurt timp acest lucru sa dispara, iar cei care au venit cu aceste idei sa fie trasi la raspundere.

Răspuns Câştigător
| GagicaCuPrajiturele a răspuns:

Uite ma expert-o, cainii musca oameni care ii bat si le fac rau! Daca se mai intampla sa muste un om nevinovat este tot din cauza altui om nesuferit si idiot care i-a facut rau inainte si a ramas in cap cu razbunarea si teama in cat musca pe cel care urmeaza! daca toti oamenii ar iubii animalele si nu le-ar omori, Crede-ma nu ar mai fi muscat nimeni si ar fi mult mai multa armonie in globul asa pamantesc! Fie-ti mila!

15 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Uite care este povestea, ÎNVAȚĂ SĂ RESPECȚI CATEGORIA, mai terminați cu acest gen de comentariu: este cea mai vizitată!
Fă o lege și trimit-o la Parlament, să vedem ce sorți de izbândă ai!
Nu uita că au murit oameni mușcați de câini, și nu răspunde nimeni!
Pa, pa.

| GagicaCuPrajiturele a răspuns (pentru Legiuitoarea):

Si draga fetita, e urgent, de aia a pus la categoria asta da? Pana te fatai tu mai mor 20 de animale! Ar trebui macar sa-ti tii gurita.

| Legiuitoarea a răspuns (pentru GagicaCuPrajiturele):

Bună.
Și care este problema ta? Acum după câteva luni te-ai trezit din somn?
Mergi la spital să vezi câți vin mușcați de câini, de câte ori trebuie să mai vină ulterior pentru vaccinuri, etc!
Vorbești în neștiință de cauză.
Eu iubesc animalele, dar trebuie găsită o soluție cu cei fără stăpân.
În rest, lasă comentariile prea târzii cu efect încetat pe terminare de fitil.
Pa, pa.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
@CiresikLove, poate tu nu ai urmărit cazurile care au dus la decesul personelor mușcate de câinii vagabonți. Victimile sunt proaste că au trecut pe acolo, nu? Frumos gândești.
P.s.: și nu mai cerși funda că nu ai un răspuns elocvent!
Pa, pa.

| VaniLLaDeeJay a răspuns:

Ok, o sa invat sa respect categoria, am facut o cerere si am trimis-o la realitatea.net care suna cam asa:

Buna ziua,

Ma numesc Matache Alexandru, am 14 ani si locuiesc in Bucuresti. Prin intermediul televiziunii dumneavoastra sper sa pot trage un semnal de alarma si sa putem oprii maltratarea animalelor in anii care vor veni. Gandindu-ma la viitor, vreau ca generatia mea sa nu fie la fel de nemiloasa si sa putem pune stop acestui chin si acestor torturi prin care trec animalele, de aceea va cer ajutorul; Prietenii mei de pe Facebook participa la acest lucru, insa cred ca ne pot sprijinii si adultii pentru ca noi inca nu avem puterea de a schimba ceva acum, dar adultii pot incepe acesta schimbare, iar noi sa o continuam.

Am distribuit/postat aceasta petitie pe cateva site-uri unde se gesesc foarte multi adolescenti, respectiv Facebook si TPU.
http://www.ptroa.co.il/petition/index.php
Priviti cum animale fara aparare sunt exterminate si torturate, transportate in custi mici, jupuite de vii, totul numai pentru bani. Daca se poate ca fiecare roman sa doneze intre 2 si 5 lei, la o populatie de 21 680 974, se pot strange macar 30 000 000 Lei pentru crearea unor adaposturi si a se putea steriliza si vaccina o mare parte din cainii vagabonti.
Sunt constient ca majoritatea oamenilor nici nu vor baga in seama acest lucru si ca probabil in mintea lor cred ca este o stire trimisa de un "pacifist" care nu este prea sanatos, sau ca exista o multime de caini, ce conteaza daca mai mor 10, 100, 1000 de caini sau nu. Daca se poate va rog sa imi afisati si varsta sau sa intrati pe facebook [ http://www.facebook.com/event.php?eid=123273727759556 ] sa vedeti ca o mare parte sunt minori, poate asa lumea isi va da seama cat inseamna pentru noi acele animale chinuite zilnic. Pana cand noi vom ajunge majori pentru a avea diferite drepturi,[ dreptul de a vota ], se poate sa fie prea tarziu pentru a mai salva ceva.

Pentru ce sunt chinuite bietele animale, tehnologia a avansat foarte mult si este posibila creerea unor blanuri sintetice; de ce trebuie neaparat ca aceste animale sa fie ucise fara mila, sa moara in chinuri groaznice?!? Acest lucru se intampla in China, dar este bine sa impiedicam acest lucru si sa prevenim, sa nu se ajunga si in Romania la asa ceva; pentru ca monstruozitatile acestea isi vor lasa amprenta asupra majoritatii oamenilor, adica cei cu suflet, care au mila, si va lasa o amprenta asupra imaginii tarii, care si asa nu este prea bine vazuta pe plan international.

Va multumesc pentru atentia acordata si va rog, vorbind in numele tuturor celor care au semnat petitia, sa publicati acest lucru pentru a putea fii combatat in viitorul apropiat.

Am specificat aici ca fiecare om poate dona macar 2 lei pentru. vacinarea cainilor, crearea de adaposturi si sterilizarea lor.

| SociallyDepressed a răspuns:

Linkul a mai fost pus de nenumarate ori.
Petitia a mai fost semnata.

| Denysa2012 a răspuns:

Ma bucur ca mai imi este cineva alaturi eu ica nu am pus si aici ar iti urz mult succes

| Deea4ever a răspuns:

:o :O :O Frateeee criminaliiiiii! Doamneee ce lume crudaa

Domnisoara Legiuitoarea. dACA esti desteapta ...cainii musca oamenii beti si prostii ca doara cainii nu musca oamenii care ii iubesc si nu ii bat. si se intample sa muste oameni din senin pentru ca sunt turbati.din ce cauza tot din cea a oamenilor! fundita? (am patru pisici si iubesc super myult animalele.

Discurs:

Animalele sunt fratii nostri, Noi, cu totii am fos creati de acelasi Tata Mare. DUMNEZEU. Domnul n-ea creat si pe noi si pe animale si e datoria noastra sa le aparam deoarece suntem mai presus decat ele. Sunt si ele suflete ca si noi dar nu gandesc asa. Ele nu pot avea mereu o casa si de aceea stau pe strazi. Cei mai multi sunt ineresati de animalele de rasa dar un singur lucru! cele maidaneze(de pe strada) mereu sunt mai iubitoare si va arata mult mai multa iubire ca ia-ti salvat decat cele care au toate cele cu zgarda cu diamante bla bla. Inainte de avea pisicile casa noastra era agitata si tata nu iubea animalele. casa sa calmat mult si tata iubeste aimalele foare mult. Ar trebui sa existe si in Romania un fel e sccpa(ceva de genu am uitat um se chema) Cum ar fi sa fiti omorati de catre niste uriasi destepti? aa. Dati Respet pentru animale. acordatile o sansa si iubitile

cam asta e

E adevarat, rebuie ceva facut in privinta asta, dar nu sa le eutanasieze!

Bună din nou.
Eu nu am susținut eutanasierea, nu mai sări la gâtul meu, da?
Pa, pa.

Ok! sorry pentru cearta! ne impacam?

Bună.
Eu nu am considerat-o ca o ceartă, am încercat să-ți explic situația și ce evenimente au avut loc, nu sunt o criminală de oameni sau animale.
În rest, fii pe pace și o noapte senină.
Pa, pa.

| VlaxDDDDDD a răspuns:

Chinezului acela care a jupuit cainele de viu ii doresc o moarte asemanatoare doar ca mult mai incet si mai dureroasa...ESTE UN CRIMINAL PENTRU MINE! semnez petitia