| Carolina26 a întrebat:

Sincer, am citit cateva intrebari de ale voastre si observ ca toate va agatati de acelasi lucru: se uita la mine >cateodata= ma place, e indragostit de mine! Stiu ca majoritatea va invartiti intre 13-18 ani dar totusi tineti cont ca fetele de obicei sunt mai "inaintate" ca sa zic asa decat baietii, si niste gesturi de ale lui de multe ori nu sunt codate, nu ascund mesaje ca sa va induca pe voi in eroare! Daca se uita la tine poate a observat ceva, poate ii place cum vorbesti sau din contra nu iti tace gura si ii enervezi pe toti laughing.
Inca ceva toate primiti sfaturi sa va duceti direct la baiat si sa ii ziceti ca va place de el.Total eronat, pe urma deveniti depresive, emoiste, vai s-a sfarsit lumea am fost refuzatesi nu o sa mai aveti prieten niciodata.
Vorba aia toate la vremea lor se aplica si pentru voi, sfarsitul lumii nu vine in 2012 asa ca va asigur ca veti avea timp sa faceti toate lucrurile pe care cu atata ardoare vi le doriti acum, in clipa asta!

6 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Aşa... şi întrebarea ta pentru boboci, este?

| Crisu a răspuns:

Sunt de acord cu tine.am observat si eu chestia cu "du-te la el si spune-i", saracu` baiat se sperie si o ia la fuga.si un baiat nu trebuie abordat direct, trebuie luat cu incetul pentru a fii receptiv, ca altfel pare total prost.laughing
si in afara de asta nu e vorba doar de fetele intre 13 si 18 ani! ca dupa cate se pare, mai nou sunt total ciudate si fetele de 9-10 ani, ca vor si ele prieten!
sa apeleze la tipu` care nu stia pluralul de la telecomanda.

| Ирина19 a răspuns:

Corect! Bine ai zis!

| cosmin_6815 a răspuns:

Sex pa

| MEMO a răspuns:

Sfarsitu lumi chiar vine in 1012 faa desteapto.
Da ce sa stiti voi inapoiatiloor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vine sfarsitu lumi mai avem 1 an! deci f...ti.va pana vinee sfarsitu lumi :* ca pormaaa nu mai prindeti asa ceva rolling on the floor p.la in gura!