Vb cu ea, spune.i sa alege intre tine si fumatul, pe cine iub mai mult.Shi daca pe tine, incearca sa o ajuti sa se lase de fumat
mult succes
Sa ii spui ei direct ce simti. Nu doar ca te deranjeaza. Ea trebuie sa stie ca tu nu o duci asa si daca e nevoie amenint`o cu despartirea ( e pentru ea ). Du-te la farmacie si ia ceva anti-tutun si daca ea te iubeste o sa ia pastilele alea sau ce o sa iti dea farmacista.
Auzi, fumeaza cu maicasa? Da la femeia aia nu`i pasa deloc de sanatatea fiicei ei? Poate reusesti sa vb si cu mama ei. Bafta!
Sti cum e zicala, "Cand iubesti, sacrifici multe". Daca tot zici ca tii la ea poti sa treci cu vederea peste acest viciu.Ii spun viciu pentru ca si eu fumez, dar intr-o oarecare masura(3-4 tigari pe zi). Dupa parerea mea aveti 2 optiuni:se lasa ea de fuma sau te lasi tu de ea fiindca o sa te certi cu ea mai mereu din cauza mirosului de tigara Succes.
''nu as vrea sa creada ca ne despartim doar pentru atat'' --> de ce? Păi de fapt, chiar din atât vă despărţiţi, pentru că nu o poţi accepta aşa cum este şi pentru că vrei să o schimbi.Ea nu poate, gândeşte-te că este destul de greu să te laşi, cunosc persoane destule.Orişicum, eu zic să încerci să o ajuţi, nu să o judeci atâta şi să o învinovăţeşti pentru ceea ce este. Vorbeşte-i frumos, explică-i ce crezi despre asta, ia-i plasturi sau ţigări electronice.
De asemenea, există gumă de mestecat, periuţă de dinţi şi apă de gură. Recomandă-i-le dacă vezi că nu se poate face nimic.
- O discuţie cu ea, ar ajuta cel mai bine. Spune-i că nu suporţi tutunul şi aşa mai departe, iar dacă ea acceptă să nu fumeze, ajut-o să scape de acest 'obicei'. Deoarece e greu să te laşi.
Numai bine.
Am discutat cu ea de nenumarate ori, mi-a zis ca s-a saturat sa ma minta si ea nu se schimba si e decizia mea
Ea te iubeste da e deja dependenta de tigari daca te deranjeaza si sa isi cumpere gume si gt
Daca e de acord sa se lase incearca sa oa ajuti... mergi in farmacii si cauta guma de mestecat nicorette. este foarte buna si te ajuta sa nu mai fumezi
Amaliaaaalala întreabă: