Ai început postarea cu, am atâtea probleme Of acum probleme şi în dagoste" problema nu o ai în dragosteproblema ta e lipsa de ocupaţie El ţi-a dat multe semne de iubire
S-a lăsat de fumat
Se abţine şi dacă ai fii băiat ai ştii că asta provoacă anumite dureri, dar poate e băiat deştept şi o da pe, manual"
Spui că nu romantic dar te sărută chiar şi pe frunte pe obraz pe buze
Deşi era mort de obosit a stat cu tine până la epuizare
Spui că tu eşti o fire romantică, dar nu îţi place să fi mângâiată sau sărutată. în ce constă romantismul Nu în săruturi şi mângâieri sub clar de lună? Nu în dăruire în braţele celui iubit? Nu în sacrificiul propriei persoane pentru persoana iubită? Ca să fie mai tandru zic să te duci la muncă în locul lui şi când vi acasă să îl alinţi cu o bere rece şi un gretar cu băieţi, când vei fi ruptă de oboseală el să îţi spună că nu îi acorzi suficientă atenţie şi când vrei să dormi să te odihneşti pentru că a doua zi vei munci să îţi spună că vrea să se plimbe prin noapte ţinându-te de mână şi să priviţi stelele până la răsărit şi dacă ai să refuzi să îşi pună întrebări dacă îl mai iubeşti sau nu.
Problema ta e propriul ego. Dacă spui că eşti o fire romantică, gândeşte-te la problemele lui înainte de a te plânge de ale tale, caută să fi înţelegătoare nu bănuitoare. Cu riscul de a mă înjura îţi spun că nu eşti romantică eşti copil răsfăţată. Aştept FUNDĂ
Nu inteleg care ar fi problema. Din ce am citit, nu pare sa nu iti acorde atentie sau sa te neglijeze.
De obicei, o relatie innodata nu poate aduce nimic nou, ceva mai frumos decat a fost...
Eu sunt fecioara si el e taur
Tare nemultumita mai esti. Zici ca nu tine la tine cand el din ceea ce ai scris tocmai iti demonsteaza chestia asta. Dar nu, pentru tine nu e suficient, vrei mai mult. Ok, zici ca esti mai romantica, poate el nu este tipul acela de baiat romantic, nu-l poti schimba, nu-l poti face in Printul tau fermecat.
Normal ca fiecare dintre noi avem in gand prototipul de persoana ideala, adevarul este ca nu o sa o intalnim niciodata, pentru ca e doar in mintea noastra, nu e reala.
Iti sfatuiesc sa te multumesti cu ceea ce ai, pentru ca puteai sa ai ghinionul sa te indragostesti de un baiat indiferent, care sa te faca sa suferi, sa nu-ti acorde atentie.
Dupa parerea mea, nu baiatul este problema, ci tu esti. Si ai face bine sa realizezi lucrul acesta. Inteleg ca nu esti pupacioasa, dar il mai poti saruta din cand in cand, pentru a exista o reciprocitate de sentimente. Asa...el te pupa intr-una, daca tu nu faci asta, n-are cum sa mearga treaba.
Acum ca pune mana pe tine...n-ai de ce sa te superi, e ceva normal. E un progres faptul ca i-ai spus ca e ok, ca nu te mai deranjeaza acest aspect.
Oricum, daca tipul nu este romantic, nu-i cere sa faca imposibilul pentru ca e posibil sa creezi un monstru.
Pretuieste ceea ce ai si fii multumita de el, ca daca nu, il vei pierde.
Hmm. Baiatul se poarta destul de frumos cu tine, si e atent cu tine
Nu mai conteaza ce a fost inainte cu voi 2.
Chestia e ca tu nu prea stii sa te porti cu el
Iti dai seama ca simte si el nevoia sa puna mana pe tine, sa te pipaie. Na.
Macar sa-i dai voie ca e baiat, daca tu nici sa pui mana nu-l lasi ma indoiesc sa stea prea mult cu tine. Pt un baiat conteaza si chestia asta.
Fii mai dragostoasa cu el, ia-l tu, pupa`l, ca sa vada si el ca tu il iubesti.
Parerea mea. Daca el nu prea vede semne din astea de la tine, s-ar putea nici el sa nu mai se poarte asa bine cu tine. si sa se mai raceasca. Deci fii atenta, sa nu pierzi persoana draga de langa tine, pe niste mofturi aiurite.
Multumeste`te cu atat!
Nu`i cere prea multe, cand el considera ca e de ajuns.
Auzi draga am doar o simpla intrebare la tine, ce virsta are el? Si pe linga aceasat intrebare zi-mi te rog daca cindva te-ai intilnit cu El si v-ati despartit de ce naiba asluato de lazero daca nu va mers cindva, crezi ca acum av fi o alta persoana? Tine minte o vorba spusa din popor,, Lupul blana isi schimba dar naravul ba,,! Sper sa intelegi si astept raspuns la aceste 2 itnrebari de la tine