Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3106515intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
StarShinerS
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
5 Mai
SATI 251.323AFISARI
147.504VIZITE
134.599V. UNICI

Am un proiect la fizica, in grup si avem urmatoarele lucruri de prezentat :energia si puterea in curent electric; transformatorul; motoare electrice si aparate electrocasnice.Fiind ultima grupa, am vrea sa facem o prezentare originala prin care sa le captam atentia celorlalti.Imi puteti da idei/sugestii despre cum am putea realiza acest proiect intr-o maniera cat mai atractiva si originala? Dau fundita!Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 4 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Stii ce mi se pare extrem de "original"? Ca nici nu realizezi cit e de penibil sa faci ceva "original". cu ideile altcuiva!
 • a răspuns:
  Si eu am de facut un proiect de acest gen la fizica laughing dupa ce terminati mi l-ati putea da si mie in imprumut? laughing
 • explică:
  Daca voi dati niste idei, nu inseamna ca eu o sa le folosesc in totalitate.Georgesur,nu mai raspunde la intrebare daca n-ai nimic inteligent de spus. N-am pus intrebarea asta ca sa critici tu.
 • Raspuns anonim:
  Ati putea face un proiect in power point (e f. la moda si f. apreciat de profesori), cu multe imagini, explicatii, cine le-a inventat, in ce an (un fel de istorie a acestora), eventual si un fundal muzical discret. Deasemeni, fiind ultima grupa, va mai puteti "inspira" putin si de la cei dinaintea voastra, adaptand unele dintre ideile lor la proiectul vostru. Succes!