Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3173541intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
Kurtmann
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
26 Oct
SATI 306.084AFISARI
199.309VIZITE
181.713V. UNICI

Am un proiect la fizica, in grup si avem urmatoarele lucruri de prezentat :energia si puterea in curent electric; transformatorul; motoare electrice si aparate electrocasnice.Fiind ultima grupa, am vrea sa facem o prezentare originala prin care sa le captam atentia celorlalti.Imi puteti da idei/sugestii despre cum am putea realiza acest proiect intr-o maniera cat mai atractiva si originala? Dau fundita!Urmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 4 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:
  Stii ce mi se pare extrem de "original"? Ca nici nu realizezi cit e de penibil sa faci ceva "original". cu ideile altcuiva!
 • a răspuns:
  Si eu am de facut un proiect de acest gen la fizica laughing dupa ce terminati mi l-ati putea da si mie in imprumut? laughing
 • explică:
  Daca voi dati niste idei, nu inseamna ca eu o sa le folosesc in totalitate.Georgesur,nu mai raspunde la intrebare daca n-ai nimic inteligent de spus. N-am pus intrebarea asta ca sa critici tu.
 • Raspuns anonim:
  Ati putea face un proiect in power point (e f. la moda si f. apreciat de profesori), cu multe imagini, explicatii, cine le-a inventat, in ce an (un fel de istorie a acestora), eventual si un fundal muzical discret. Deasemeni, fiind ultima grupa, va mai puteti "inspira" putin si de la cei dinaintea voastra, adaptand unele dintre ideile lor la proiectul vostru. Succes!