La inceput a fost greu, dar frumos...La inceput se dau teste la aproape toate materiile din cunostintele din gimnaziu si de obicei nu se iau note prea mari. Apoi cand ne intalneam cu fostii profesori si ne aduceam aminte ca in generala nu aveam motiv de ingrijorare, ca nu prea ne faceam temele, ca eram vazuti ca si copii buni, iar in clasa a 9-a profesorilor nu le pasa cu ce medie am intrat si ne bagau pe toti in aceeasi oala, plangeam mereu.
Colectivul insa a fost foarte frumos, m-am inteles bine cu toti colegii, pe majoritatea ii cunosteam macar din vedere. Mi-am facut prieteni in clasa a 9-a, am cunoscut multi elevi ai liceului, a durat ceva mai mult pana ne-am obisnuit cu profesorii insa a fost ok Ne-am distrat mult, faceam orele de desen, franceza, engleza si altele, ore in care vorbeam cu profesorii despre cartile, filmele, muzica preferata, despre ce vrem sa ne facem, ce facultati am vrea sa urmam, despre problemele noastre ca si colectiv, dar si despre probleme personale.Am si chiulit, am profitat de orele libere ca sa mergem in baruri sau sa ne luam de mancare, sa jucam carti prin parc, tot felul de lucruri.
Insa la final au ramas amintirile frumoase, tin minte cum ne faceau profesorii observatie ca suntem prea ranjite la orele lor, ca nu avem motiv sa radem sau chiar ne intrebau daca radem de ei
S-au luat si note mici, absente, amenintari ca ne suna parintii daca nu ne potolim...
Iar balul bobocilor a fost genial desi sa stau 8 ore si ceva pe tocuri nu a fost prea comfortabil
dar conteaza distractia si compania placuta.
Sunt lucruri de care iti amintesti cu drag si o sa-ti para rau ca s-a terminat
Deci distractie placuta, boboaco!
Pey.eu sincer ca fiecare. am avut emotii la inceput:-s dar apoi am inceput sa facem cunostinta cu colegii, am vazut ca sunt de treaba am inceput sa vorbim si a fost frumos:X o sa imi amintesc mereu prima mea zi de liceu, si ma bucur ca am colegi de nota 20:X
O sa fiu foarte interesant pentru ca liceul e cea mai frumoasa parte din viata. O sa vezi!
Pai la mine a fost foarte greu, mai ales la inceput.Pana iti cunosti colegii, pana te acomodezi cu profesorii si materiile e greu dar apoi lucrurile isi vor da drumul incet cu incet.Eu sunt si foarte retras si acum mi-e greu. Dar succes. O sa fie frumos, mai ales de 8 martie.
Eu am mers la liceu cu fete mai mari din liceu... iar cand am intrat in clasa nu am apucat sa fac cunostinta cu toti colegii ca au si venit fete mai mari sa anunte p cine vor sa boteze)
pn ca lea parut rau ca au vrut sa faca asta su am scapat fara nici un eveniment de nici un fel
a fost grozava prima zi