Cei mai activi useri din categoria Educaţie şi Cultură Generală pe 23 Iulie 2025 sunt:
Cum poti obtine o bursa de studiu in Italia fiind cetatean roman?
Ce parere aveti de facultatea "Administrarea afacerilor in comerț, turism, servicii, merceologie si managementul calității"? Ce pot iesi dupa terminarea studiilor?
Bună! Sunt din Dâmbovița, dar m- am mutat în Călărași cu soțul (în interes de serviciu). Nu am flotant aici, dar am lucrat în învățământ, în alte județe față de Dâmbovița și Călărași...? (mai mult)
Daca am primit un e- mail de la o facultate la care m- am inscris pentru admitere, in care se specifica ca trebuie sa platesc jumatate din suma taxei anuale pentru a "concura", concura fiind ingrosat,...? (mai mult)
Exista pentru Colegiul National Elena Cuza din Bucuresti un grup de whatsapp unde se pot cunoaste bobocii (facut inainte de inceperea scolii). Daca da, imi putei da link-ul?
Buna! Poate să- mi dea cineva mai multe informații despre Colegiul Național Victor Babeș din București? Am încercat să aflu de pe internet dar cele mai recente sunt din 2020. De exemplu, se poartă...? (mai mult)
Buna! Am intrat la Colegiul Național Victor Babeș din București dar nu știu atât de multe informații utile despre el. De ex se poartă uniformă? este strică școala? se învață de dimineață...? (mai mult)
Salutare, am luat examenul de admitere dar nu cu o nota prea mare 6, am depus dosarul și am făcut o cerere pentru cămin dar este pe baza de medie în cerere era trecut sa scriu doar media dar nu îmi...? (mai mult)
Ăștia sunt niste impostori. Ar trebui pedepsiți cumva. Dacă făceau o lucrare de calitate, care să poată fi folosita era bine. Dar și lucrare de toată praștia și să plătești in plus, nu ...? (mai mult)
Buna! Am intrat la Politehnica Bucuresti (Centrul Universitar Pitesti) in anul 1 pe buget (licenta) si as vrea sa fac transfer la UVT, pe acelasi domeniu. Se poate face transferul de pe acum, vara,...? (mai mult)
Bună! Am aplicat la Facultatea de Geografie și Geologie Iași, cu dorința de a intra la Geografie, dar am ajuns la Geografia Turismului, la buget, din cauza unei erori din partea mea când am...? (mai mult)
Bună ziua! As vrea sa învăț și eu pentru BAC, am terminat acum 5 ani dar nu am dat Bac- ul! Nu îmi permit sa fac pregătiri cu profesori nici online și nici face to face! Îmi puteti recomanda...? (mai mult)
Nu prea stiu cum sa zic dar urasc oamenii, oamenii sunt rai, invidiosi, nu inteleg de unde atata rautate, invidie si ura se mananca unii pe altii, merita batuti pana la moarte, unii oameni sunt atat...? (mai mult)
Bună! Care este durata stagiului CECCAR pentru a dobândi calificarea de contabil autorizat?
Oare mă poate ajuta cineva cu ce tehnici de laborator trebuiesc stiute si care se utilizeaza in laboratoarele medicale ca biochimist? Aș vrea sa ma pregatesc pentru un asa job si nu prea stiu, concret,...? (mai mult)
Buna, sunt student la aerospatiala upb la taxa, si acun trec in anul II, nu m- am înscris la admiterea din iulie ca sa trec la buget, însă sunt integralist, am media peste 8, specific 8.75, si ...? (mai mult)
Cum se face că cel mai vizionat serial de pe rețelele de streaming din S.U.A. în anul 2024 s- a dovedit a fi desen animat cu o familie de câini creat în Australia (și mai mult, peste jumătate...? (mai mult)
Salutare! Am dat examenul de titularizare și după ce am terminat lucrarea, ni s- a spus că nu e nevoie să îndoim colțul foii cu numele, pentru că platforma nu ar accepta lucrarea altfel. Totuși,...? (mai mult)
Cum e admiterea la umfcv? Dau la asistenta medicala grila anatomie dar am niste emoții...a mai dat cineva?
Este posibil ca la vârsta de 16-17 ani sa sar peste clasele 10-12 și să fac direct acasă pe laptop cursuri la vreun colegiu din Anglia?
Salut! Vreau sa aplic la facultatea de medicină veterinară din București la anul și voiam să știu câteva lucruri despre grilele lor pentru examen. Se refolosesc grilele din cărțile de anii trecuți?...? (mai mult)
Buna, am nevoie de sfaturi.Trec in clasa a 9- a si vreau la profilul mate- info, insa nu am facut mai nimic la informatica si tic in gimnaziu.Ce anume as putea invata pentru a avea o baza? M- as putea...? (mai mult)
Bună Daca dau la Filologie dau bacul la o limbă străină Aceasta îmi va influența media de la bac sau nu sunt note ci calificative Mulțumesc
Bună, sunt clasa a 11 a și vreau să devin profesoară de limba engleză la clasele I- VIII, ce facultate ar trebui să urmez? Se dă admitere sau îți trebuie doar bacul? E neapărat să dai Cambridge...? (mai mult)
Bună Daca intru la Filologie din ce materii dau bacul, din cate am înțeles dau și dintr- o limbă străină? Acea proba se notează cu nota (trebuie să iau o anumită nota că să trec sau se pun...? (mai mult)
Salut! Sunt clasa a 10 a la un liceu mate-info si vreau sa ma pregatesc pentru olimpiada de engleza. Cu ce ar trebui sa incep si ce ar trebui sa invat? Multumesc anticipat!
Este în Romania școală online care să trimita poze cu teme și teste online? Nu pot participa deloc la ore nici, măcar sâmbătă și duminică, îmi puteți spune?
Bună! Doresc să mă înscriu la IESC din cadrul UNITBV, îmi puteți spune care ar fi cea mai avantajoasă facultate între Calculatoare, Tehnologia informației și Automatică? În ce ordine ar trebui...? (mai mult)
Cum vi se pare Colegiul National Scoala Centrala? Trec intr- a IX- a si trebuie sa imi stabilesc optiunile. Primele sunt filologie si stiinte sociale de la Colegiul National George Cosbuc (tin sa mentionez...? (mai mult)
La Facultatea de Drept din Bucuresti ID, in ce consta activitatea didactica? Adica trebuie sa mergi la seminarii sambata? Si in rest inveti si te prezinti doar la examene?
Buna ziua! Suntem intr- o mare criza de timp in legatura cu liceele. Maine trebuie sa completam fisa pentru admitere si suntem inca nesiguri in privinta primei optiuni, care de altfel, este si cea ...? (mai mult)
Salut TPU! Sunt varza la mate, nu am la punct nici materia de baza si m- am gandit sa invat vara asta pentru la anul la capacitate dar nu am nici- o idee cum sa invat si ce. Puteti sa imi dati ceva...? (mai mult)
Buna ziua oameni, acceasta este o intrebare mai delicata, nu as vrea sa fiu luat in ras am o problema mai delicata acasa, am 17 ani si nu ma pot angaja nici datorita faptului ca nu am buletin. urmeaza...? (mai mult)
Buna! Ce m- ati sfatui sa aleg intre comunicare si relatii publice/ engleza- romana/romana- spaniola? Ma interesa oportunitatile concrete pe care pot sa le am, din ce am inteles ca profesor e destul de...? (mai mult)
Ce medii credeti ca vor fi la admitere tehnica dentara Cluj tinand cont de faptul ca sunt 175 de inscrisi pe 50 de locuri? Sunt sanse pentru medii mai mici de 9?
Au ajuns rușii la Cernăuți? Vor invada și România?
Bună, urmează să dau admiterea la umfcv asistenta medicala, păreri cu este la admitere greu sau ușor? Eu mai știu câte ceva din ce am învățat pentru bacul la anatomie și ce am mai făcut grile...? (mai mult)
Vreau sa ma înscriu la UBB la Litere, am trimis dosarul online și am plătit taxa dar a fost întors pentru ca cică am ales o combinație imposibila de limbi aparent. Acum cum pot face sa modific? ...? (mai mult)
Buna, am nevoie urgent de niste pareri despre liceul Cantemir si Alecsandri din Iasi pentru ca acusi trebuie sa completez fisa de admitere.Despre Alecsandri am auzit pareri impartite de exemplu ca cica...? (mai mult)
Salut! La liceul nicolae kretzulescu se face de dimineata sau de dupa amiaza?
Bună! Îmi puteți da licee din capitala din sector 2 și 3 La vafe pot întra cu media 8, 57. Am șanse sa întru la Dante Alighieri ( 8, 72)?
Buna! Cum este liceul Victor Babes? Are profesori ok și colectiv cat de cat ok? ( sincer de la care mi- as dori sa fie mai lejer la materiile neimportante, de exemplu cum e la mate info sa nu ma pună...? (mai mult)
Bună TPU, am o întrebare care va știți și ați fost în situația mea. Mi- am pus dosarul pentru învățământ profesional după terminarea celor opt clase. Problema e ca s- au înscris mai mult...? (mai mult)
Salut! Daca ar fi sa aleg intre Automatica si Calculatoare (AC) Iasi si Facultatea de Inginerie electrică și știința calculatoarelor (IESC) din Brasov, care ar fi punctele forte si cele slabe la fiecare...? (mai mult)
Salut! Ce părere aveți despre liceul Victor Babeș din Cluj-Napoca? Pentru profilul de științele naturii ce alte licee ați recomanda pentru o medie de 9:00 la evaluarea națională?
Cu cat credeți ca vor creste mediile de admitere la liceu?
Salut! Am dat evaluarea nationala in Bucuresti, media finala fiind 9.30. pe 15 iulie voi merge sa depun optiunile, iar primele ar fi Colegiul National Bilingv George Cosbuc - filologie si stiinte sociale,...? (mai mult)
Stie cineva daca se ia in considerare un premiu la un concurs pentru admitere la liceul de arte din Sibiu?;(
Salut, daca termin o facultate Facultatea de Management în Producție și Transporturi a Universității Politehnica specializare inginerie management in constructii pot deveni diriginte de santier, ...? (mai mult)
Am o intrebare, daca ma inscriu la facultate Facultatea de Management în Producție și Transporturi a Universității Politehnica pe specializarea Inginerie management constructii la finalul acestui...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
MAteiLaAjutat întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Bianka27 întreabă:
GamingSoloInRetea întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Delia
O stii pe Delia de cand facea parte din trupa N&D? Te provocam sa ne demonstrezi ca esti fan adevarat!