Maximul e de 35..si ai putea sa incerci sa te muti inapoi dar nu stiu daca te mai accepta directoarele..cat despre parinti..sigur vor intelege..doar e viitorul tau in joc.
Stai linistit.nu o sa spuna nimic directoarea, poate vreun profesor mai curios o sa te intrebe de ce ai plecat dar nu trebuie sa te invinovatesti.doar ai incercat altceva si nu s-a putut, atata tot.Succes la scoala si fi increzator
Cred ca se poate. Si la mine-n clasa sunt 32, desi (teoretic) maximul era de 28. Vorbeste cu parintii tai si daca reusesti sa-i faci sa inteleaga cat de mult regreti transferul, te-ai scos! Directoarei nu vad de ce i-ar pasa. Adica, liceul vrea sa aiba cat mai multi elevi. Daca sunt locuri, atunci e bine. Si eu sunt a 9-a, la filologie
Eu zic sa ramai acolo unde esti, m-am transferat si eu anul acesta si imi era destul de greu dar m-am ambitionat si am ramas tot unde sunt acum, si chiar nu regret acum in semestrul 2 e mult mai bine m-am acomota foarte bine.Asa ca te-as sfatui sa stai anul acesta si daca nu s-a schimbat cu nimic atunci ar trebui sa te muti. Sper sa iti fie de folos...Bafta!
Sunt in aceeasi situatie ca si tine.eu sunt in clasa a-10-a si m-am transferat la stiinte ale naturii si nu am rezistat, iar acum m-am reintors de unde am plecat.si eu sunt la stiinte sociale si crede-ma o sa vrea directoarea dar vorbeste cu parintii tai, sa vezi ce zic si ei.si eu ma simt la fel ca tine am senzatia ca nu o sa mai pot urma medicina, dar nu renunt! Sper ca ti-am fost de folos! Mult noroc!