UNIVERSITATE clar. Imprumuta-te la cineva de 150 de lei. Pt atata lucru nu are rost sa iti irosesti anii din viata dand la Spiru Haret sau alte cacaturi. Cu respect, John http://sp2.ro/3d342b
Pai daca iti place istoria si asta vrei sa faci in viata ar trebuie sa te inscrii la facultatea de istorie in ceea ce priveste banii munceste ceva pe vacanta si o sa-i ai asta daca iti doresticu adevarat sa te duci acolo iar daca ai zis ca nu prea ai facut istorie mediteaza-te sper ca ti-am fost de ajutor
Pai daca iti place istoria si asta vrei sa faci in viata ar treb sa te inscrii la facultatea de istorie in ceea ce priveste banii munceste cva pe vacanta si o sa-i ai asta daca iti doresticu adevarat sa te duci acolo iar daca ai zis ca nu prea ai facut istorie mediteaza-te sper ca ti-am fost de ajutor
Nu am nevoie de meditati la istorie era vorba despre concursul de admitere la facultatea de istorie, care se face pe baza de dosar; aici se ia in calcul media la istorie din anii de liceu (pe care eu nu o am, din moment ce am facu istorie doar din clasa a 12-a), media de la un alt subiect ales din anii de liceu si media de la bac. De aceea spuneam ca este o problema cu admiterea la facultatea de istorie din cadrul universitatii bucuresti. Oricum, multumesc pentru pareri, am sters Spiru Haret de pe lista.