| Malvina24 a întrebat:

Ma pregatesc pentru bac.Sunt pe profil desen si prin urmare dau bac-ul la urmatoarele materii(scris):lb.romana,istorie,psihologie.Competentele le voi sustine la:lb, romana, lb.franceza si informatica. Daca este cineva interesat sa invatam impreuna pentru oricare din materiile de mai sus sa imi lase un mesaj in privat. Putem face teste pentru bac care s-au mai dat in anii precedenti, putem compara lectiile sau sa ne sfatuim in legatura cu materia ceea ce vom avea de parcurs si in final sa ne "perfectionam" in ceea ce facem.Intrebarea e cat se poate de serioasa si rog sa fie tratata ca atare.Va doresc o zi placuta!

Răspuns Câştigător
| tzuki a răspuns:

Eu dau bac-ul la lb romana, istorie si logica, iar la competente lb romana, engleza si informatica. Ne-am putea "perfectiona" la obiectele pe care le avem in comun. Daca vrei... let me know happy

2 răspunsuri:
| DeeeaA a răspuns:

Daca ai dat bacul la desen ce liceu ai facut? de arte? ce profil? a fost greu sau usor?

| Zippo_3182 a răspuns:

Gasesti multe informatii despre bacalaureat 2011 aici http://infobacalaureat.com/ multa baftaa iti doresc!