Cum poti obtine o bursa de studiu in Italia fiind cetatean roman?
Salut! M- am înscris recent la un liceu seral clasa a11 cu profil economic/comerț. Totul a fost cam din scurt iar peste câteva zile trebuie sa susțin 2 examene de diferete din Modulele urmatore M I...? (mai mult)
Salut! M- am înscris recent la seral pentru a continua studiile la un liceu seral cu profil economic/comerț clasa a11.In câteva zile va salut dau diferetele, am fost anunțat din scurt si nu mi- s-...? (mai mult)
Buna! Am terminat liceul anul trecut, profil Stiinte ale Naturii. In liceu am fost olimpica la romana, am mers si la nationala. Literatura era pasiunea mea. Inițial, am vrut sa dau la Litere la Cluj,...? (mai mult)
Daca vreau sa studiez la flls engleza-coreeana, am oportunitati de a pleca in coreea?
Salut, dacă sunt elev intr- un colegiu din clasa a V- a, la sfârșitul clasei a VIII- a m- ai susțin examenul de Evaluare Națională pentru admitere in clasa a IX- a in cadrul aceluiași colegiul ...? (mai mult)
Bună! Ce părere aveți despre Facultatea de Asistență Socială? Aș vrea să mă îndrept către această facultate, însă nu știu câte job uri oferă sistemul, ce salarii sunt și dacă merită...? (mai mult)
Buna tuturor! Baiatul meu trece anul acesta in clasa a 8- a si m- ar interesa sa stiu mai multe despre Colegiul Octav Onicescu. Sunt elevi de la acest liceu care mi- ar putea spune cum sunt profesorii,...? (mai mult)
Românii chiar nu citesc? Pe la țară cel puțin oamenii in vârsta au bibliotecile pline! Am întâlnit și mulți români în vârsta care nu au televizoare! Eu cred ca sondajul care ne- a clasat pe...? (mai mult)
Cât de greu/stresant a fost experienta voastră în clasa a 9 a comparat cu clasa a 8 a?
Salutare! Cine e pe Wattpad, sa-mi trimită mesaj. Am publicat un capitol in cartea mea si as fi vrut sa-mi dati o parere Multumesc.
Informatie la meteo azi: un cod de canicula si un cod de arsita. Ce se intelege prin canicula si ce prin arsita? Ca mie dex-ul imi spune ca sunt sinonime.
Mai este posibil să mă înscriu la liceul de arte, după ce am terminat școala gimnaziala acum 3 ani cu media V- VIII(9, 11)și de la evaluarea nationala(5, 30)și în toamnă împlinesc 18 ani. ...? (mai mult)
Buna, stie cineva unde putem gasi rezultatele bacalaureatului din 2013-2014? Nu le gasesc nicaieri. Multumesc!
Salut! Recent am terminat profesionala de mecanic- auto, iar acum aș dori să continui să fac și liceul... La ce profile aș putea merge? Una din dorințele mele ar fi la Liceul Sportiv, dar sunt...? (mai mult)
Buna! Vreau să ma transfer de la profesionala la liceu, dar vara aproape a trecut si sunt a 10 a acum, ma mai pot transfera? Sau ma pot transfera când începe anul școlar?
Credeți că Nicușor Dan are vreo șansă să modifice ceva în România fata de președinții precedenți? Și dacă Da, ce credeți ca îl determina?
Bună, e greu la profil de contabilitate la liceu? Eu am avut profil de proiectant cad pe calculator și m- am lăsat un an de liceu ca a trebuit să plec și acu vreau să reiau și am completat cererea...? (mai mult)
Buna TPU! Am terminat clasa a 10- a la un profil vocational(arhitectura) si doresc sa ma transfer la un liceu teoretic pe profil stiite sociale.Media o am mai mare decat a ultimului din clasa si absente...? (mai mult)
Buna ziua! In anul 2014 am terminat facultatea - 3 ani la taxă, cursuri la zi Acum vreau să mă înscriu la o facultate și as vrea sa intreb daca pot face la buget în condițiile în care pe prima...? (mai mult)
Ma gândesc să mă trasnfer de la liceul la care am intrat și să îmi schimb și profilul. Știe cineva dacă șansele de transfer sunt mai mici dacă îmi schimb și profiul sau nu contează?
Buna! Am o intrebare care ma framanta. Daca dau la Umf Craiova, la Facultatea de Moase si Asistenta Medicala pe Balneofiziokinetoterapie, pot mai tarziu sa lucrez ca kinetoterapeut? Tin sa precizez ca...? (mai mult)
Salutări! Ce sfaturi aveți pentru a învăța engleza eficient? Voi cum ați reușit să învățați? M- am gândit la un curs, doar că nu știu cât de eficient e. Baza o am, știu să formulez ...? (mai mult)
Bună,am o întrebare, bacul în toamnă este mai ușor ca cel din vară sau e doar o superstiție?
Buna. Cei care ati trecut in a VIII, stiti la ce liceu vreti sa mergeti?
Buna ziua, o mica experienta dintr- un posibil interviu, care a esuat. Voi ati fi facut la fel in locul meu? Sunt doar curios daca ati fi continuat sau v- ati fi pierdut increderea? Am trimis...? (mai mult)
Sunteti de acord cu mine ca este foarte greu de stabiliti, dintre o cultura care sacrifica zeci de mii de oameni Zeului Soarelui si alta care arde pe rug si trage pe roata asa- zisi "eretici" pe scara...? (mai mult)
Hei! Credeți că aș putea învăța engleza fără un curs cumpărat? Ce metode ați recomanda?
Ce părere aveți despre afirmația de mai jos? "Școala ar trebui să fie distractivă pentru elevi, iar stresul cât mai mic cu putință." Eu aș zice că stresul moderat este important, oricât...? (mai mult)
Bună ziua! Și eu am nevoie de o cameră de cămin pentru baiat meu care a intrat la colegiul henry Coandă. Nu au internat. Mulțumesc!
Salutare! Stiti cumva cum se desfășoară programul scolar la un liceu de arte, mai exact muzica. Eu m- am înscris la Liceul de arte Ioan Stefan Paulian, din Drobeta Turnu- Severin. Cam cate ore de...? (mai mult)
Buna! Intru in anul doi la AMG si sunt curioasa daca exista cabinete stomatologice care iau practicanti, eu as vrea sa ma angajez dupa ce termin scoala la un cabinet stomatologic si as fi vrut practica...? (mai mult)
Buna TPU cat va fi bursa de performanta pentru studenti pentru anul 2025-2026?
Care este părerea voastră despre profilul mate info intensiv engleza? La Ghiba din Arad dacă va ajuta cu ceva
Buna. Anul viitor o sa incep Facultatea de Drept din Craiova. Am auzit pareri negative despre Drept in general de la oameni care n au nici o legatura cu asta, dar si pareri bune de la stundenti si absolventi....? (mai mult)
Dacă îmi cumpăr o carte pentru școala de șoferi cu întrebări și răspunsuri m-ar ajuta mai mult să învăț decât să fac chestionare pe telefon?
La liceu trebuie sa fac franceza sau germană (am făcut franceza 4 ani și nu prea știu nimic ) ce sa aleg?
Am întrat la mate info intensiv engleza, ce ore și câte voi face?
Dacă mă mut de pe turism și alimentație pe profil de filologie, dau diferența doar la limba latină? Și este prea târziu pe 28 Iulie să mai încerc să mă transfer?
Gramatica limbii române, a limbii franceze, a limbii chineze, a limbii tur...cum? Care ar fi genitivul pentru limba turcă? dar pentru limba greacă?
Buna! Este cineva care a terminat sau care are informatii despre programele de licenta in sistem dual sau despre programul de inginerie chimica - preluarea petrolului si petrochimie din cadrul Universitatii...? (mai mult)
Buna tututor. Pentru sesiunea la bac romana profil uman din 11 August 2025, va așteptati sa pice un roman psihologic sau din nou un text narativ? Se poate da si din sesiunea pentru olimpici cea de ...? (mai mult)
Bună TPU! Sunt dim R.M și de la anul merg la liceu. Am două opțiuni dar nu știu pe care să o aleg. În primul rand este liceul Gheorghe Asachi la care am fost acceptată la profilul real bilingv,...? (mai mult)
Hei! Vreau sa primesc un raspuns sincer, de preferat de la un absolvent al Facultatii de Drept, dar poate raspunde orice care are informatii si ma poate ajuta. In legatura cu " Nu poti trece prin facultate...? (mai mult)
Am și eu nevoie de o parere de la foști absolvenți a școlilor postliceale sanitare din Ploiesti. Care este cea mai buna postliceală? Eu am de ales intre școala postliceală sanitară Sf Vasile cel...? (mai mult)
Buna dragilor! stiticumva cum sunt caminele de la UNITBV? Sunt curioasa daca sunt ok sau daca ar trebui sa imi caut o chirie. Multumesc anticipat!
Bună seara. În legătură cu firma "Vreau nota 10', am văzut că mulți ați pățit câte ceva cu această firmă. Pe 18 iulie am primit un email precum că am folosit lucrarea de la ei și nu am ...? (mai mult)
Ce stiti despre liceul pedagogic din Bacau? Cum sunt profesorii acolo, cum e liceul etc?
Buna ziua.Imi puteți spune va rog din ce materie trebuie sa se dea bacul dacă copilul meu urmează liceul cu specializare științe ale naturii profil real și vrea să meargă la facultatea de petrol...? (mai mult)
Salutare TPU! Am intrat la liceul economic din Galati pe profilul de comert la care s- a intrat cu nota mai mare decat la cel de economic. Insa ma gandesc sa ma transfer la economic. Ce ziceti? Merita?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
anaad2011 întreabă:
perfectgirl7 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
South Park
Ai urmarit aventurile lui Kenny, Stan, Cartman si Kyle? Cat de multe stii despre ei?