kongeriket
| kongeriket a întrebat:

Propun ca această comunitate să aibă un imn.
Am ales această categorie pentru că piesa pe care o propun eu este în strânsă legătură cu cele postate de o mare parte a utilizatorilor înregistraţi în această comunitate eterogenă.
Propunerea mea este piesa Mădălinei Amon - Tu, iartă-ne, limbă română
http://www.trilulilu.ro/Kongeriket/3093b8a9fccbd7
O consideraţi potrivită?

6 răspunsuri:
| NickiMinaj a răspuns:

Misto melodia ^ uitasem de ea rolling on the floor Merge si 'We don't need no education' sau David Bowie- 'Rebel, rebel'.
Nu o pot asculta pe cea propusa, suna aproape evlavios.

| RXN a răspuns:

Daca ar fi sa fim ironici, da, se potriveste perfect, dar stii ca atunci cand vine vorba de imnuri, trebuie sa fim stereotipici si falsi:trebuie sa promovam faptul ca suntem uniti, ca ne ajutam reciproc, bla bla bla si alte aberatii din astea pe care nu cred ca le mai crede careva, asta daca are macar buletin.
Oricum, eu sunt pentru.laughing

| MidnightLady a răspuns:

Daca la intrebarea ta, vad cinci postari consecutive fara greseli gramaticale, sunt de acord cu imnul. Daca nu, las-asa, sa nu ne ierte ca nu meritam!

| LucianGabriel a răspuns:

O idee foarte buna ca sa avem si noi un imn.In legatura cu melodia pe care ai ales-o nu stiu ce sa zic.

| cυρcαкє a răspuns:

Buna.

Ai dreptate, ar fi fain si cred ca si mai bine sa aiba un imn comunitatea TPU.
Auzi? In legatura cu piesa... mie nu prea imi placebig grin.Ar trebui sa astepti sa primesti mai multe raspunsuri sa vedem cum spun si ei.

Apropo: eu zic ca ar trebui sa vorbesti si cu @StelaTPUro. Ca totusi, ea este adminul.Eu sunt de acord cu ideea ta doar ca nu imi place melodia.Si zic ca @StelaTPUro ar trebui sa aleaga melodia pentru ca ea este adminul, si sigur daca este de acord.

Pa-pa!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte.smug