Ai şi tu o întrebare ? Pune-o aici
 
3172656intrebari
Quiz-uri TPU
Ultimele intrebari
MediaDOT.ro
Twitter
micşorează boxul
Categorii
micşorează boxul
Blogul tău poate ajuta
TRAFIC
24 Oct
SATI 304.344AFISARI
197.285VIZITE
180.084V. UNICI

Salut am si eu o rugaminte la voi imi poate da cineva un numar de contact de la scoala Hilda? MultumescUrmareste intrebarea Adauga la favorite
Ce nota dai intrebarii?
 • 11 răspunsuri RSS raspunsuri)
 • a răspuns:

  Cursuri calificare, recalificare, formare profesionala - Scoala HILDA
  Adresa: Brasov Str. Gh. Baritiu nr 13, Brasov
  Telefon: 0268 415 977, 0268 415 997, 0733 - 08 23 01
  Fax:
  Email: lacramioara_rosca@yahoo.com
  Site web: http://www.hilda.ro

  Scoala Hilda va ofera cursuri de calificare cu atestat MEN / MMSSF:
  inspector resurse umane
  contabilitate
  lucrator in comert
  bucatar
  ospatar
  brutar
  manichiura
  coafura
  cosmetica
  masaj
  calculatoare - initiere
  stivuitorist
  macaragiu
  electrician
  faiantar
  zidar
  fierar-betonist
  instalator centrale termice
  si cursuri de limbi straine cu accent pe conversatie:
  engleza
  franceza
  italiana
  germana
  spaniola

  Site: http://www.brasov.top-10.ro/category/details.php?id_company=376&id_category=85&firma=Scoala-HILDA, http://www.infocompanies.com/Scoala-Hilda-Brasov-128232.htm vezi tu care e mai bun :).
 • Raspuns anonim:
  Au ajuns mult prea departe (Mihaela B.)
  Eu mi-am platit integral cursul de INSPECTOR RESURSE UMANE la sfarsitul lunii august, si de atunci vorbesc aproape saptamanal cu "doamna" Lacramioara Rosca Metaxa la telefon, insa se pare ca fara niciun rezultat. Nu am vazut niciun profesor, niciun suport de curs, insa am auzit multe, prea multe in tot acest timp de la dumneaei. Ca saptamana viitoare vom incepe, ca cealalta saptamana lucrurile se vor schimba, etc... Si totusi, 550 RON nu sunt de ici, de colo. Sper din suflet ca macar cei care mai iau in calcul asa numita "Scoala Hilda" sa nu mai faca enorma greseala de a da niste bani risipiti in van... cei care au urechi sa auda, sper sa o si faca. Toate cele bune tuturor. P. S. Numerele "doamnei" sunt: fix - 0. 2. 6. 8. 4. 1. 0. 7. 8. 0. Mobil: 0. 7. 6. 8. 3. 5. 5. 9. 7. 9.
 • Raspuns anonim:
  Lacramioara Rosca Metaxa sunt- 0268-410780
 • Raspuns anonim:
  Mihaela, nu era necesar sa fii tu cea care salveaza lumea de Scoala Hilda, sunt 8 luni de cand nu mai facem inscrieri.Pentru informatia ta personala, in ultimele 11 luni, desi firma este in faliment au finalizat cursurile peste 400 de elevi. Inclusiv cei care s-au inscris la cursurile iru, vor avea aceasta posibilitate in luna Martie. Asa ca, nu e cazul sa disperi.ci sa speri!
 • Raspuns anonim:
  Rosca Metaxa Lacramioara este o ESCROACA si o MINCINOASA, si recomand tuturor celor care au primit teapa privind cursurile scolii HILDA, sa se inscrie la masa credala a Tribunalului Brasov.
 • a răspuns:
  Tel. 0268-415997, 0769-041071
 • a răspuns:
  Va multumesc pentru "incurajare" stimata doamna.
  Nu am la ce sa mai sper, pentru ca pur si simplu sunt ferm convinsa de faptul ca nu va veni ziua in care sa zicem doar, sa indraznim pur si simplu sa visam cu ochii deschisi ca aceasta "doamna" isi va suna oamenii care au platit aceste cursuri pentru a-i chema la "scoala"... Dar ca gluma, suna de-a dreptul penibil.
  Sunt convinsa ca naivitatea noastra, a celor care ne-am pus banii si sperantele intr-o asemenea "scoala" va fi luata drept exemplu de ASA CEVA NU!
  Cu respect, Mihaela.
 • a răspuns:
  Raspuns nu am dar am si eu o rugaminte poate mai e cineva in situatia mea eu am facut un curs de coafor la scoala Hilda in 2009 si nu am reusit sa-mi scot diploma ca nu sunt din oras stie cineva de unde as putea sa o iau? Multumesc
 • a răspuns:
  Salut,as dori un numar de telefon, pentru ridicarea unei diplome din 2009, pentru "instalator instalati de incalzire centrale" sc Hilda S.R.L.
 • a răspuns:
  'Doamna' Lacramioara Rosca Metaxa si-a inceput activitatea infractioanala de foarte multa vreme. Mi-a fost chiriasa vreme de 10 ani, timp in care 'uita' sa-si achite chiria la timp in fiecare luna daca nu i se reamintea constant acest fapt. La sfarsitul celor 10 ani, cand m-am saturat de comportamentul dansei am rugat-o sa incheiem colaborarea, drept pentru care s-a simtit foarte ofensata, si, mai mult, a recurs la amenintari de genul ca ma reclama la fisc pentru evaziune fiscala, omitand faptul ca nu toti facem 'afaceri' asa cum intelege dansa. Intre noi exista un contract de inchiriere conform caruia am platit impozite in toti acei ani. Incercati sa evitati a intra in orice fel de colaborare cu aceasta persoana - uita (sau poate nu a invatat-o nimeni) ca atat in afaceri cat si in viata personala reputatia si caracterul se cladesc pe termen lung si determina atat succesul, dar mai ales insuccesul.
  a răspuns (pentru landlord2007):
  Salut la toata lumea! am si eu o problema cu scoala asta, am facut un curs de electrician si nu mi/am ridicat diploma dupa examen.cum pot sa fac sa o gasesc! am avut doi colegi care au ridicat-o!
  - Ascunde conversatia (1 răspuns)