| adrianbestboy98 a întrebat:

Salut,daca reusesc sa termin clasa a 10 a macar pot continua a11-a si a 12a la seral? La unele materii de la mine nici nu poti sa treci, si daca treci de abia o faci. Mama nu a inteles anul trecut ca vreau sa ma mut la alt iceu unde matematica, fizica si chimia sunt mai usoare sau macar la cel mai prost liceu din oras sa trec crying. S-a luat dupa diriginta si m-a lasat aici(pe semstru 1 m-a lasat la 4 materii Fizica, Mate Chimie Si Info ) aici din cauza colegilor mai mult pentru ca tot imi spuneau din stanga si dreapta cand ma asculta si aia imi punea 1 fara motiv(eu sunt bun la info). Am ramas din cauza la niste colegi tampiti si a unei profe la fel.

2 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

Poti face la seral sau la frecventa redusa liceul doar daca ai implinit 18 ani la data inceperii cursurilor si trebuie sa mentionez ca la seral se fac 13 clase, deci se face un an in plus fata de liceul la zi.Tu alegi ce e mai bine pentru tine.La seral intr-adevar e mai usor dar sunt si dezavantaje(adica anul ala in plus)
Succes maxim.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Te poţi înscrie la un liceu care are şi clase de seral şi vei face clasele 11-13 ( se face 1 an în plus )!

Toate cele bune!