Felicitari moderatorilor, adminilor si nu in ultimul rand userilor care formeaza TPU. Fiti mandri de ceea ce-ati realizat pe acest site si mergeti mai departe, dar fara orgolii si lipsa de respect pentru ceilalti. Sa avem cat mai multi useri si cat mai multa activitate! Succes tuturor!
Suntem cei mai buni, e bine ca ne sunt recunoscute meritele, asta inseamna sa ne mobilizam si sa continuam in acelasi ritm.Va urez mult succes tuturor!
TPU este un site minunat, util, SUPERB.Nu am sa regret niciodata clipa cand am auzit de acest site si m-am hotarat sa ma inscriu.
Nu sunt corecte statisticile, au fost mai putini vizitatori unici dar am intrat eu cu mai multe IP-uri.
Super, ma bucur pentru ei, si sper sa-si faca si colegii mei cont aici si alte rude mai indepartate.
Multumesc de informatie Bacemi!
Noi suntem TPU
. Trebuie să fim mândri... măcar ştim ca o parte din comunitate chiar îşi dau toata silinţa pentru a ajuta. Felicitări si adminilor pentru toata treaba care au făcut'o!
Eu m-am inregistrat pe TPU la 3 luni dupa formarea acestora. Le-am spus si prietenilor mei si au intrat si ei(din pacate nu si-au facut cont ca mine, ci doar ca anonimi au dat raspunsuri si au pus intrebari). Hai TPU.ro. Inainte.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sa mergem inainte tot asa pana ajungem reteaua sociala numarul unu din lume. Ura!
Nu inteleg cine a " hotarit " ca TPU este retea sociala!
1.Definitia retelei sociale nu are legatura cu ce se intimpla aici.
2. faptul ca sint multi vizitatori nu are legatura nici cu informatia, care aici este la cel mai scazut nivel, nici cu interactiunea intre membrii
3.Au mai fost cresteri spectaculoase si la altii dar si caderi " in freza "!
Daca nu se modifica structura acestui site, pentru a semana a retea sociala si a avea aplicatiile de rigoare, prevad o scadere spectaculoasa.
anonim_4396 întreabă: