| Bacemi a întrebat:

Stiati ca TPU.ro a realizat un dublu record?

http://www.realitatea.net/......08089.html

Cateva ganduri din partea initiatorului proiectului TPU.ro :

http://refresh.ro/......omaneasca/

25 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Cinste nouă.
Pa, pa.

gbrltdr
| gbrltdr a răspuns:

Felicitari moderatorilor, adminilor si nu in ultimul rand userilor care formeaza TPU. Fiti mandri de ceea ce-ati realizat pe acest site si mergeti mai departe, dar fara orgolii si lipsa de respect pentru ceilalti. Sa avem cat mai multi useri si cat mai multa activitate! Succes tuturor!

| Razvan a răspuns:

Pentru ca pana la urma, suntem o mare familie>big grin

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Suntem cei mai buni, e bine ca ne sunt recunoscute meritele, asta inseamna sa ne mobilizam si sa continuam in acelasi ritm.Va urez mult succes tuturor!

| Domexd a răspuns:

TPU este un site minunat, util, SUPERB.Nu am sa regret niciodata clipa cand am auzit de acest site si m-am hotarat sa ma inscriu.

mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Nu staim pana acum happy Ma bucur love struck
Multumim de informatie!kiss

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Nu sunt corecte statisticile, au fost mai putini vizitatori unici dar am intrat eu cu mai multe IP-uri.

| LuS[z] a răspuns:

Wow chiar nu stiam! bravo noua! ce sa mai suntem tarihee hee

| waXonwaXoff a răspuns:

Super, ma bucur pentru ei, si sper sa-si faca si colegii mei cont aici si alte rude mai indepartate.
Multumesc de informatie Bacemi!

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Noi suntem TPU big grin. Trebuie să fim mândri... măcar ştim ca o parte din comunitate chiar îşi dau toata silinţa pentru a ajuta. Felicitări si adminilor pentru toata treaba care au făcut'o!

| AndutzaAndu a răspuns:

Mă bucur ca fac parte din "familia" TPU.ro kiss happy.

| JesterRO a răspuns:

Ma bucur ca fac parte din acest grup happy.

Răspuns utilizator avertizat
| madycoco a răspuns:

Super TPU

| Absenta a răspuns:

Iuhuuuu\dancing

| AndreyIstetul a răspuns:

Eu m-am inregistrat pe TPU la 3 luni dupa formarea acestora. Le-am spus si prietenilor mei si au intrat si ei(din pacate nu si-au facut cont ca mine, ci doar ca anonimi au dat raspunsuri si au pus intrebari). Hai TPU.ro. Inainte.big grinbig grinbig grinbig grinbig grinhappyhappyhappyhappyhappy
Sa mergem inainte tot asa pana ajungem reteaua sociala numarul unu din lume. Ura!

| GabiCh93 a răspuns:

Sooper

| kaTTsu a răspuns:

Normal ca stiam. cine crezi ca a dat premiile? moa...je.me.smug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pentru ca TPU e cel mai tare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hehe mândru că sunt membru TPU.Sincer, un site foarte, dar FOARTE bine organizat.Nu găsesc nici o înjurătură. Certuri mai sunt, dar rare. Păi pe alte reţele sociale cuvintele urâte sunt mai dese decât verbele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma simt mandra ca fac parte din aceasta comunitate happy.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inteleg cine a " hotarit " ca TPU este retea sociala!
1.Definitia retelei sociale nu are legatura cu ce se intimpla aici.
2. faptul ca sint multi vizitatori nu are legatura nici cu informatia, care aici este la cel mai scazut nivel, nici cu interactiunea intre membrii
3.Au mai fost cresteri spectaculoase si la altii dar si caderi " in freza "!

Daca nu se modifica structura acestui site, pentru a semana a retea sociala si a avea aplicatiile de rigoare, prevad o scadere spectaculoasa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda, n-a scris nimic despre mine deci ce sa spun? Niste amatori care n-au vazut esentialul, miezul cel dulce de aici laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari TPU pentru ca sunteti cea mai mare retea sociala din spatiul romanesc.

| Douapunccteunics a răspuns:

Oo da
Bravo TPU